Egy autós kiegyenesítette a kanyart a Rómain, több kocsi bánta az esetet

2015. szeptember 26. (szombat) 18:59 - doszerk

Nem sokkal ezelőtt szokatlan baleset történt a Római körúton: egy Seat rohant bele egy parkoló autóba, az ütközés következtében több jármű is megsérült.

FRISSÍTÉS 8:00 A rendőrség hivatalos közleménye az esettel kapcsolatban (szó szerint idézzük):

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. szeptember 26-án délután Dunaújvárosban, a Római körúton. Az elsődleges adatok szerint egy Seat típusú személygépkocsival közlekedő 29 éves nő elveszítette uralmát a járműve felett és az út jobb oldalán parkoló Suzuki típusú gépkocsinak ütközött úgy, hogy azt az előtte parkoló két járműnek tolta. A nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."

Tegnap

Információink szerint egy Seat típusú gépkocsi belerohant egy parkoló autóba a Római körúton, a Váci Mihály úthoz közeli kanyarban. A csattanás következtében több parkoló autó is megrongálódott. A helyszínelés zajlik, a helyszínre megérkeztek a mentők, akik megkezdték a balesetet okozó sofőr sérülésinek ellátását. A rendőrség hivatalosan a helyszínelés tényét megerősítette, de egyéb információval még nem tudtak szolgálni.

A helyszínről származó információink szerint a sofőr ittasan vezetett, ezt azonban hivatalosan nem erősítették még meg. A Dunaújvárosi Trafi Infó Facebook csoportjában olvasottak tanúsága szerint az ominózus esetet okozó autót látták ma már a városban "rallizni".

Várjuk a  rendőrség hivatalos tájékoztatóját az esettel kapcsolatban.

A rovat további hírei: Sziréna

Eltűnt egy 16 éves mezőfalvi lány!

Eltűnt egy 16 éves mezőfalvi lány!

2019. június 19. (szerda)

A 16 éves Brajnovics Noémit eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök.

Baleset a 6-os úton

Baleset a 6-os úton

2019. június 18. (kedd)

Közúti közlekedési baleset történt kora este a 6-os úton Kisapostag térségében, ahol egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben

Letartóztatták a gyilkossággal fenyegetőző újvárosi férfit

Letartóztatták a gyilkossággal fenyegetőző újvárosi férfit

2019. június 18. (kedd)

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt indítványozta annak a 18 éves férfinek a letartóztatását, aki a nyomozás adatai szerint június 14-én, Dunaújvárosban emberöléssel fenyegető videofelvételt készített, amelyet továbbított két televíziócsatornának.

Kihallgatták, majd elengedték

Kihallgatták, majd elengedték

2019. június 18. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei Adonyban, az Ady Endre utcában fogtak el és állítottak elő egy férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, egy folyamatban lévő bűnügyben. A 22 éves adonyi lakost könnyű testi sértés vétsége és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Alkalom szüli a tolvajt

Alkalom szüli a tolvajt

2019. június 17. (hétfő)

A nyári időszakban a turisztikai szempontból kiemelten fontos területeken tájékoztatnak a bűnmegelőzési szakemberek.

Megöli az első embert, akivel találkozik

Megöli az első embert, akivel találkozik

2019. június 15. (szombat)

A dunaújvárosi férfi egy videóüzenetben fenyegetőzött azzal, hogy megöli az első embert, akit meglát az utcán.

Tűz pusztított Sándorházán

Tűz pusztított Sándorházán

2019. június 14. (péntek)

Tűz keletkezett egy körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületű gazdasági tárolóépületben péntek este Dunaújváros külterületén. Többi között berendezési tárgyak és munkagép égett mintegy harminc négyzetméteren. A tűzesethez a dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet.