Egy autós kiegyenesítette a kanyart a Rómain, több kocsi bánta az esetet

2015. szeptember 26. (szombat) 18:59 - doszerk

Nem sokkal ezelőtt szokatlan baleset történt a Római körúton: egy Seat rohant bele egy parkoló autóba, az ütközés következtében több jármű is megsérült.

FRISSÍTÉS 8:00 A rendőrség hivatalos közleménye az esettel kapcsolatban (szó szerint idézzük):

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. szeptember 26-án délután Dunaújvárosban, a Római körúton. Az elsődleges adatok szerint egy Seat típusú személygépkocsival közlekedő 29 éves nő elveszítette uralmát a járműve felett és az út jobb oldalán parkoló Suzuki típusú gépkocsinak ütközött úgy, hogy azt az előtte parkoló két járműnek tolta. A nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."

Tegnap

Információink szerint egy Seat típusú gépkocsi belerohant egy parkoló autóba a Római körúton, a Váci Mihály úthoz közeli kanyarban. A csattanás következtében több parkoló autó is megrongálódott. A helyszínelés zajlik, a helyszínre megérkeztek a mentők, akik megkezdték a balesetet okozó sofőr sérülésinek ellátását. A rendőrség hivatalosan a helyszínelés tényét megerősítette, de egyéb információval még nem tudtak szolgálni.

A helyszínről származó információink szerint a sofőr ittasan vezetett, ezt azonban hivatalosan nem erősítették még meg. A Dunaújvárosi Trafi Infó Facebook csoportjában olvasottak tanúsága szerint az ominózus esetet okozó autót látták ma már a városban "rallizni".

Várjuk a  rendőrség hivatalos tájékoztatóját az esettel kapcsolatban.

A rovat további hírei: Sziréna

Ittas vezetés miatt ugrott a jogsi

Ittas vezetés miatt ugrott a jogsi

2020. május 25. (hétfő)

Ittasan ült a volán mögé az a férfi, akit Nagyvenyimen ellenőriztek a rendőrök még szombaton éjjel: egyrészt a vezetői engedély bánja a "merészségét", másfelől eljárást kezdtek ellene, értesült a DO.

Kotróhajó égett a Dunán

Kotróhajó égett a Dunán

2020. május 22. (péntek)

Kigyulladt egy kotróhajó kormányállása május 21-én, a Duna Bács-Kiskun megyei szakaszán, Szalkszentmárton közelében.

Csak óvatosan a grillrács körül!

Csak óvatosan a grillrács körül!

2020. május 21. (csütörtök)

Meleg időben egyre többen mennek ki a szabadba, így egyre gyakoribbá válik a kültéri sütés-főzés is. Ennek azonban megvannak a veszélyei – nagyon nem mindegy, hogy hol és milyen eljárással főzőcskézünk, figyelmeztet a katasztrófavédelem friss összegzése.

Iszik és vezet? Bukó a vége!

Iszik és vezet? Bukó a vége!

2020. május 21. (csütörtök)

Büntető feljelentést tettek a rendőrök azzal a férfival szemben, aki ittasan közlekedett autójával a Szabadság úton szerdán este. Elő is állították a kapatos sofőrt, értesült a DO.

Pénzt és okmányokat loptak

Pénzt és okmányokat loptak

2020. május 19. (kedd)

Körözés és lopás miatt kellett intézkednie hétfőn a dunaújvárosi rendőröknek.

Szalmabálák égtek Dunaújvárosban

Szalmabálák égtek Dunaújvárosban

2020. május 17. (vasárnap)

Közel két és fél óra után sikerült a tűzoltóknak megfékezni a lángokat a Papírgyári úton.

Dunaújvárosi lánglovagok az előszállási autótűznél

Dunaújvárosi lánglovagok az előszállási autótűznél

2020. május 15. (péntek)

Teljesen kiégett egy parkoló autó mára virradó éjjel Előszálláson. A tűzhöz a dunaújvárosi egységet vezényelték – tűzoltóink akadályozták meg a lángok továbbterjedését, tudta meg a DO.