Egy autós kiegyenesítette a kanyart a Rómain, több kocsi bánta az esetet

2015. szeptember 26. (szombat) 18:59 - doszerk

Nem sokkal ezelőtt szokatlan baleset történt a Római körúton: egy Seat rohant bele egy parkoló autóba, az ütközés következtében több jármű is megsérült.

FRISSÍTÉS 8:00 A rendőrség hivatalos közleménye az esettel kapcsolatban (szó szerint idézzük):

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. szeptember 26-án délután Dunaújvárosban, a Római körúton. Az elsődleges adatok szerint egy Seat típusú személygépkocsival közlekedő 29 éves nő elveszítette uralmát a járműve felett és az út jobb oldalán parkoló Suzuki típusú gépkocsinak ütközött úgy, hogy azt az előtte parkoló két járműnek tolta. A nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."

Tegnap

Információink szerint egy Seat típusú gépkocsi belerohant egy parkoló autóba a Római körúton, a Váci Mihály úthoz közeli kanyarban. A csattanás következtében több parkoló autó is megrongálódott. A helyszínelés zajlik, a helyszínre megérkeztek a mentők, akik megkezdték a balesetet okozó sofőr sérülésinek ellátását. A rendőrség hivatalosan a helyszínelés tényét megerősítette, de egyéb információval még nem tudtak szolgálni.

A helyszínről származó információink szerint a sofőr ittasan vezetett, ezt azonban hivatalosan nem erősítették még meg. A Dunaújvárosi Trafi Infó Facebook csoportjában olvasottak tanúsága szerint az ominózus esetet okozó autót látták ma már a városban "rallizni".

Várjuk a  rendőrség hivatalos tájékoztatóját az esettel kapcsolatban.

A rovat további hírei: Sziréna

Baleset a Baracsi úton

Baleset a Baracsi úton

2019. augusztus 17. (szombat)

Összeütközött két személyautó Dunaújvárosban, a Baracsi úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Baleset Nagyvenyimen

Baleset Nagyvenyimen

2019. augusztus 14. (szerda)

Két gépkocsi ütközött össze Nagyvenyimben, a Fő utca és a Rákóczi utca sarkán. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat, amelyek miatt lezárták az érintett útszakaszt. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Lezárták a Fő utca és a Rákóczi utca sarkát a baleset miatt.

Öngyilkosság a Rómain

Öngyilkosság a Rómain

2019. augusztus 14. (szerda)

Öngyilkos lett egy idős nő: a Római körúton a 41-es lépcsőház egyik hetedik emeleti lakásából ugrott ki. A rendőrség az estetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Nem adott elsőbbséget

Nem adott elsőbbséget

2019. augusztus 14. (szerda)

Tegnap a Magyar úti kereszteződésben a balra kanyarodó autó nem adta meg az elsőbbséget az egyenesen haladó járműnek és összeütköztek. A baleset következtében a vétlen sofőr utasa súlyos sérülést szenvedett. Ugyanezen a napon, délután Úrhidán, a Kossuth utcában történt hasonló jellegű közlekedési baleset. A baleset során a balra kanyarodó autós egy szabályosan közlekedő motorossal ütközött. A motoros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Tűz volt egy családi házban

Tűz volt egy családi házban

2019. augusztus 14. (szerda)

Kigyulladt egy lakóépület Kulcson, a Diós utcában. A mintegy nyolcvan négyzetméteres ház tetőszerkezete kapott lángra és égett teljes terjedelmében. A tűzesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.

Gyorshajtás - Razzia lesz az utakon

Gyorshajtás - Razzia lesz az utakon

2019. augusztus 12. (hétfő)

Éves ellenőrzési terv alapján Tispol Speed elnevezéssel tart fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést a rendőrség Magyarország területén a jövő héten, hétfőtől vasárnapig. A police.hu honlapon publikált közlemény szerint az éves ellenőrzési terv alapján végrehajtott európai akció elsősorban a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányul.

Égett egy autó a város határában

Égett egy autó a város határában

2019. augusztus 09. (péntek)

Kigyulladt egy személygépkocsi Dunaújváros határában, egy a 6-os főút mellett fekvő területen. A jármű teljes terjedelmében égett, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek. Egy erdőt is veszélyeztetett a tűz, amelyet elfojtottak az egységek.