Embercsempészek őrizetben

2015. szeptember 3. (csütörtök) 11:25 - doszerk

Agárd belterületén fogtak el a rendőrök három férfit, akik szír állampolgárokat akartak illegálisan Németországba juttatni

A Gárdonyi Rendőrkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 24 éves K. Dávid, és a 22 éves H. Roland mezőfalvi, valamint a 22 éves P. Zsolt gyáli lakosokkal szemben.
A járőrök 2015. szeptember 2-án éjszaka Agárdon, a Gárdonyi Géza utca és az Ezüst utca kereszteződésénél ellenőriztek egy Opel típusú személygépkocsit, amellyel három szír és három magyar személy közlekedett. A rendelkezésre álló adatok szerint a külföldiek fizettek azért, hogy a magyar férfiak Budapestről illegálisan Németországba szállítsák őket.

K. Dávidot, H. Rolandot és P. Zsoltot a rendőrök elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A járműben utazó szír állampolgárokról a rendőrök megállapították, hogy jogtalanul tartózkodnak Magyarország területén, ezért átadták őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

A rovat további hírei: Sziréna

Lánglovagok:  az ünnepi időszakban is érdemes vigyázni!

Lánglovagok: az ünnepi időszakban is érdemes vigyázni!

2020. április 09. (csütörtök)

Bár dunaújvárosi bevetésről ma éppen nem érkezett jelentés, de felhívással fordult a nyilvánossághoz a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószolgálata. Nincs nap szabatéri tűz nélkül – érdemes vigyázni!

Végzetes ütközés a 6-os főúton

Végzetes ütközés a 6-os főúton

2020. április 08. (szerda)

Halálos kimenetelű közlekedés baleset történt a 6-os főúton: két autó ütközött frontálisan Iváncsánál, az egyik kocsi 51 éves utasa vesztette életét, értesült a DO. A forgalom csak késő estére állt helyre a főút balesetben érintett szakaszán.
 

Rendőrkézen az autóbuszfeltörők

Rendőrkézen az autóbuszfeltörők

2020. április 07. (kedd)

Lopás vétség gyanújával kezdtek eljárást két 15 éves fiatal ellen a dunaújvárosi rendőrök: a kamaszok egy autóbuszt törtek fel Adony külterületén – és mindent vittek, amit értékesnek véltek.

Szirénapróbák hétfőn

Szirénapróbák hétfőn

2020. április 05. (vasárnap)

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba április 6-án, hétfőn.

Közlekedés: lankadt a figyelem, baleset a vége

Közlekedés: lankadt a figyelem, baleset a vége

2020. április 05. (vasárnap)

Figyelmetlenül vezette gépjárművét, letért a 6-os útról Rácalmás határában egy helybéli férfi, és kocsijával a vízelvezető árokba hajtott. A rendőrség figyelmeztet.

Rendőrség: eltűnés miatt keresik Dorinát

Rendőrség: eltűnés miatt keresik Dorinát

2020. április 04. (szombat)

Körözési eljárást kezdett a dunaújvárosi rendőrség a képen látható Kerpács Dorina eltűnése miatt: a 16 éves perkátai lány csütörtök óta nem ad életjelet magáról. Ha láttad, tudsz róla, jelentkezz!

Tűzoltók segítettek a felborult kocsin Kulcson

Tűzoltók segítettek a felborult kocsin Kulcson

2020. április 03. (péntek)

Dunaújvárosi tűzoltók avatkoztak be annál a balesetnél, amely során felborult egy autó Kulcson: a keddi esemény nyomán egy családi ház kerítése is megrongálódott, értesült a DO.