Futsal bajnokság: rangadó előtt

spigott - 2015. december 7. 11:02

Izgalmas program vár a sportág helyi szerelmeseire, ugyanis az élmezőny első négy együttese közül három pályára lép ma este a városi futsal bajnokság negyedik fordulójában.

Újabb három találkozóval folytatódik ma este a városi futsal bajnokság, melynek negyedik fordulójában lépnek a Dunaújvárosi Sportcsarnok parkettájára a sorozatban résztvevő együttesek. A program ráadásul igen érdekesnek ígérkezik, hiszen a tabella első négy helyezettje közül hárman is megméretik magukat, s a három összecsapás közül az egyik bizony igen komoly izgalmakat ígér.

Az eddigi három fordulóban kilenc-kilenc pontot gyűjtő Hellas Express és a Steelworkers gárdája ugyanis egymás ellen húz szerelést a játéknap utolsó, este kilenc órakor kezdődő összecsapásán, vagyis az már most biztos, hogy az egyik csapat elveszíti hibátlan mérlegét. Jó esélye van viszont győzelmi sorozatának meghosszabbítására a listavezető Mészi-Frucht együttesének, mely az utolsó előtti Zéró Tolerancia ellen lép pályára este nyolc órától.

A nap harmadik találkozója is érdekesnek ígérkezik, ugyanis az első győzelmét az elmúlt héten megszerző Papa SE a még pont nélkül álló Kan-Ászok csapatával szemben méreti meg magát a nap nyitómeccsén. A viadal szerevezői és a csapatok ezúttal is sok szeretettel várják a sportág helyi kedvelőit a Dunaújvárosi Sportcsarnokba, ahol természetesen ezúttal is ingyenesen tekinthetik meg a szurkolók a nap mérkőzéseit.

A városi futsal bajnokság mai programja

2015. 12. 07. 19:00 Papa SE – Kan-Ászok
2015. 12. 07. 20:00 Mészi-Frucht Kft. – Zéró Tolerancia
2015. 12. 07. 21:00 Hellas Express – Steelworkers

A bajnokság állása: 1. Mészi-Frucht, 2. Rutin Mix, 3. Hellas Express, 4. Dunabiztos Micro, 5. Steelworkers, 6. Széchenyi Pékség, 7. Mirage, 8. DFDSE, 9. Papa SE, 10. Kan-Ászok, 11. Dr Ink Team, 12. Varázs-Kép, 13. Zéró Tolerancia, 14. Dzsó-Ker FB.

A rovat további hírei: Sport

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.