Futsal: elégedett szakvezetés

doszerk - 2015. december 19. 12:50

Büszkén nyilatkozott csapata legutóbbi mérkőzéséről, valamint őszi teljesítményéről Fehér Zsolt, a Dunaferr DF Renalpin FC együttesének vezetőedzője.

Remek sikerrel zárta a 2015-ös esztendőt a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely 8-7-es győzelmet aratott a tabella második helyén álló Swietelsky Haladás ellen. Együttesünk így nem csak bebiztosította "bronzérmes helyét", hanem két pontra megközelítette ellenfelét a bajnoki tabellán. Érthetően boldog is volt a találkozó után Fehér Zsolt vezetőedző, aki szerint egyénileg és csapatként is maximálisan elégedett lehetett tanítványaival a rangadó után.

"Óriási mérkőzésen vagyunk túl, egy nagyon-nagyon őrült hajsza volt és nagyon büszke vagyok a játékosokra, akik végig bírták ezt a terhet, ami rajtuk volt, az egész csapat akarta ezt a győzelmet. Egy nagyon jó csapattal játszottunk és nagyon boldog vagyok, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot. Az együttes tagjai többet tettek annál, amit vártam tőlük. Nagyon sokat dolgoztak az elmúlt tizenkét napban, s most is bebizonyították, hogy nem véletlenül vannak itt. Olyan gólokat szereztünk, amikre készültünk és megbeszéltünk. Pedig kevés volt az idő, hogy együtt tudjunk dolgozni, de amit csapatszinten leraktunk ide, attól a közönség is jól érezhette magát. Egy vízilabdás eredmény született, aminek én nem örülök, mert nem szerettem volna, hogy ilyen sok gól szülessen a mérkőzésen, s nyilván volt olyan, amit rosszul csináltunk, de ennek ellenére itthon tudtuk tartani a három pontot, s most ez volt a legfontosabb" – értékelte a Haladás elleni meccset vezetőedzőnk.

Fehér Zsolt azonban nem csak a csütörtöki sikernek örülhetett, hanem annak is, hogy csapata a harmadik helyen zárta a 2015-ös évet. A Dunaferr DF Renalpin FC csapatának szakvezetője viszont tisztában van azzal is, hogy ennek megtartásáért, vagy az előrelépésért rengeteget kell még dolgozni a jövőben is.
"Amennyiben valaki a szezon előtt valaki azt mondja, ez a csapat a harmadik helyen fog majd fordulni, akkor elégedett lettem volna. Nem szabad azonban hátradőlnünk, tovább kell dolgoznunk, mert most már több csapat is nagyon készül ránk. Ez egy óriási dolog, amit az elmúlt öt hónapban vívtunk ki magunknak, ezt meg kell lovagolnunk és még jobban kell fejlődnünk, hogy minél sikeresebbek tudjunk lenni" – fogalmazott Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.