Az út felénél… - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. február 5. (péntek) 13:52 - doszerk

Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán.

Az út felénél…

Hétről-hétre közeledik az idő, amikor (reményeink szerint) márciusban átnyújthatjuk Pecsét István számára a gyógyulását segítő 10 és fél millió forintot. Köszönettel tartozom az eddigiekben nyújtott segítségért, minden forintért, minden jó szóért. Külön köszönöm a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány koordináló tevékenységét, és köszönöm valamennyi sajtóorgánum közérdekű munkáját. Óriási összefogás, jótékony rendezvények és megannyi segítség tapasztalható határainkon innen és túl, azonban még csak a cél felénél tartunk!

Minden küzdelemben eljön a pont, amikor elfáradunk, és talán egy kicsit elhisszük, nem tudunk többet tenni. Arra biztatok mindenkit, hogy higgyen magában, a jó célban, és lendítsük át ezt a küzdelmet a holtponton! Találjunk új helyszíneket, találjunk új fórumokat, találjunk hitet a folytatáshoz! Vállalkozóink, és nagy vállalataink segítő szándékán is múlik, hogy sikerre vigyük kezdeményezésünket, ezért az előttünk álló hetekben jómagam, személyesen is felkeresem őket.

A tét óriási! Hiszem, hogy sikerülni fog!

Minden perc és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550332 – „Pecsét István javára”), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

2020. február 23. (vasárnap)

Iskolanyitogatót tartottak a Szabó Magda iskolában, késve érkeznek az egyenlegértesítők - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó legutóbbi adása.

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

2020. február 21. (péntek)

Városunkba érkezik a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, lassan véget ér a farsangi időszak - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: digitális témahét

2020. február 20. (csütörtök)

Digitális témahét a Móriczban, tollaslabda a sportcsarnokban - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: fókuszban a választás!

2020. február 18. (kedd)

Természetesen a vasárnap rendezett időközi országgyűlési választás került a DS Híradó tegnapi adásának vezető anyagába. Ellenzéki diadal és további aktualitások máris itt!

Megállapodást kötöttek – élhet a gyár!

2020. február 13. (csütörtök)

Visszavonta a létszámleépítést, kétlépcsős bérfejlesztést tervez az ISD Dunaferr Zrt., így a szerdára időzített tüntetés is elmaradt az Orosz Nagykövetség előtt. A megegyezés hírét közleményben üdvözölte a város önkormányzata.

A költségvetésről is döntött a közgyűlés

2020. február 13. (csütörtök)

Néma főhajtással, majd a „Dunaújváros Sportjáért” Díj ünnepélyes átadásával kezdődött a közgyűlés nyílt ülése a Városháza „C” szárnyában csütörtökön délelőtt. Ezt követően 40 napirend tárgyalása során több zsebbevágó tételről, így a város büdzséjéről is döntöttek a képviselők.

DS Híradó: közmeghallgatás, kiállítás

2020. február 13. (csütörtök)

Közmeghallgatás a városházán, helyesírási verseny a Gárdonyiban, kiállítás a Bartókban - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS híradó tegnapi adása.