Jelentősen csökkent a bűncselekmények száma

2016. február 25. (csütörtök) 15:15 - doszerk

Ma délelőtt ünnepélyes állománygyűlés keretei között értékelte Dunaújváros rendőrkapitánya a múlt évben végzett tevékenységet. Suszter Tamás rendőr őrnagy a 2015. évben - Nagy Zoltán korábbi kapitány irányítása alatt - végzett szakmai munkát jónak értékelte.

Suszter Tamás részletesen beszámolt az elért eredményekről és meghatározta azokat a pontokat, amelyben további javulást vár.

A megbízott rendőrkapitány kiemelte, hogy a regisztrált bűncselekmények száma jelentősen csökkent a kapitányság illetékességi területén és a felderítési mutatók is az elmúlt évek legjobbjai.


Fotó:police.hu

Jelentős sikerként könyvelte el, hogy a közterületen elkövetett bűncselekmények számában szintén nagymértékű csökkenés mutatkozott, amelyet egyrészt a közterületen eltöltött százezer órát meghaladó óraszámnak és polgárőrséggel történő kiváló együttműködésnek, másrészt a magas színvonalon végzett megelőzési tevékenységnek tulajdonított. 

A kapitány köszönetet mondott az önkormányzatoknak, a társszerveknek, valamint a helyi ügyészségnek és bíróságnak az év során nyújtott anyagi és erkölcsi támogatásért, valamint a szakmai alapokon nyugvó folyamatos párbeszédért, egyben köszönetét fejezte ki a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság állományának a kitartó, magas szakmai színvonalon végzett munkáért.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, az állománygyűlés elöljárója kiválóra értékelte a dunaújvárosi rendőrök tavalyi évben végzett munkáját. Nem csak a rendőrkapitányság állományának, hanem a rendőrségi dolgozók hozzátartozóinak is köszönetet mondott a 2015. évben tanúsított támogatásukért.

-police.hu-

A rovat további hírei: Sziréna

Körözöttet fogtak a rendőrök

Körözöttet fogtak a rendőrök

2019. december 08. (vasárnap)

Az 57 éves férfi ellen a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

Ittas vezetőt fogtak a rendőrök

Ittas vezetőt fogtak a rendőrök

2019. december 01. (vasárnap)

Hiába volt eltiltva a vezetéstől, ittasan ült kormány az a 61 éves baracsi férfi, akit szombaton kaptak el a dunaújvárosi rendőrök.

Halál lett a "tréfából"

Halál lett a "tréfából"

2019. november 30. (szombat)

Gondatlan emberöléssel gyanúsítanak három nagylóki férfit, akik csütörtök éjszaka szigetelőszalaggal megkötöztek és a hidegben magára hagytak egy ittas embert - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a rendőrség oldalán.

Kétszer annyi a lakástűz az adventi időszakban

Kétszer annyi a lakástűz az adventi időszakban

2019. november 30. (szombat)

Advent idején kétszer annyi lakás gyullad ki, mint az év más időszakaiban, pedig kis odafigyeléssel megelőzhetők lennének ezek a tüzek - közölte Mukics Dániel, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Baleset a város határában

Baleset a város határában

2019. november 28. (csütörtök)

A baleset a 6-os főút és a 62-es főút találkozásánál lévő körforgalomban történt. Összeütközött két személyautó csütörtök délután Dunaújváros határában, a 6-os főút és a 62-es főút találkozásánál lévő körforgalomban. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Eltűnt egy dunaújvárosi fiatal lány

Eltűnt egy dunaújvárosi fiatal lány

2019. november 27. (szerda)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözési számon eljárást folytat Nárai Alexa eltűnése ügyében, ehhez kérik a lakosság segítségét.

Fényvisszaverő mellényeket és villogókat oszt a rendőrség

Fényvisszaverő mellényeket és villogókat oszt a rendőrség

2019. november 27. (szerda)

Fényvisszaverő mellényeket, karpántokat, villogókat oszt a rendőrség pénteken a Látni és látszani kampány keretében. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Light Friday akcióban a budapesti és megyei rendőr-főkapitányságok által meghatározott helyszíneken lehet átvenni a fényvisszaverő mellényeket, karpántokat és villogókat. A helyszínekről és időpontokról a latnieslatszani.hu-n lehet tájékozódni.