Jelentősen csökkent a bűncselekmények száma

doszerk - 2016. február 25. 15:15

Ma délelőtt ünnepélyes állománygyűlés keretei között értékelte Dunaújváros rendőrkapitánya a múlt évben végzett tevékenységet. Suszter Tamás rendőr őrnagy a 2015. évben - Nagy Zoltán korábbi kapitány irányítása alatt - végzett szakmai munkát jónak értékelte.

Suszter Tamás részletesen beszámolt az elért eredményekről és meghatározta azokat a pontokat, amelyben további javulást vár.

A megbízott rendőrkapitány kiemelte, hogy a regisztrált bűncselekmények száma jelentősen csökkent a kapitányság illetékességi területén és a felderítési mutatók is az elmúlt évek legjobbjai.


Fotó:police.hu

Jelentős sikerként könyvelte el, hogy a közterületen elkövetett bűncselekmények számában szintén nagymértékű csökkenés mutatkozott, amelyet egyrészt a közterületen eltöltött százezer órát meghaladó óraszámnak és polgárőrséggel történő kiváló együttműködésnek, másrészt a magas színvonalon végzett megelőzési tevékenységnek tulajdonított. 

A kapitány köszönetet mondott az önkormányzatoknak, a társszerveknek, valamint a helyi ügyészségnek és bíróságnak az év során nyújtott anyagi és erkölcsi támogatásért, valamint a szakmai alapokon nyugvó folyamatos párbeszédért, egyben köszönetét fejezte ki a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság állományának a kitartó, magas szakmai színvonalon végzett munkáért.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, az állománygyűlés elöljárója kiválóra értékelte a dunaújvárosi rendőrök tavalyi évben végzett munkáját. Nem csak a rendőrkapitányság állományának, hanem a rendőrségi dolgozók hozzátartozóinak is köszönetet mondott a 2015. évben tanúsított támogatásukért.

-police.hu-

A rovat további hírei: Sziréna

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel

2021. júl. 22.

Nyáron is szerencsét hoz, ha kéményseprővel találkozunk, hiszen ha jól működik a házunk kéménye, biztonságban tudhatjuk otthonunkat és szeretteinket.

Mindenkin segíthet a néma segélykiáltás

Mindenkin segíthet a néma segélykiáltás

2021. júl. 22.

Segítségkérő mozdulatsor meghonosításáért kezdett kampányt a rendőrség: a közösségi felületeken már elterjedt "néma segélykiáltással" a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek jelezhetik, hogy veszélyben vannak. Egy jelsor, három mozdulat a hajtás után.

Ismét szúnyoginvázió fenyeget

Ismét szúnyoginvázió fenyeget

2021. júl. 21.

Az esős napok és a dunai árhullám miatt várható, a szakemberek szerint hamarosan megjelenhetnek az újabb rajok. Mindenki tehet a gyarapodás csökkentéséért!

Brit embercsempészt fogtak a rendőrök a város határában

Brit embercsempészt fogtak a rendőrök a város határában

2021. júl. 20.

Öt külföldi állampolgárt szállított járművében, amikor elcsípték a város külterületén, az M6-os sztrádán, értesült a DO.

Eltűnt, nagyon keresik a 76 éves férfit

Eltűnt, nagyon keresik a 76 éves férfit

2021. júl. 19.

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik Sztojka László eltűnése ügyében. Minden segítség számít – és már egy megosztás is segíthet!

Hiába a tiltás, autóba ült

Hiába a tiltás, autóba ült

2021. júl. 15.

Eltiltása ellenére ült kormány mögé az a 30 éves perkátai férfi, akit szerdán délután csíptek nyakon a dunaújvárosi rendőrök.

Életmentés az élményfürdőben

Életmentés az élményfürdőben

2021. júl. 14.

Egy négyéves kisfiú került a víz alá a hétvégén az élményfürdőben, miután szülei egyedül hagyták a medencében.  De megmentették! Drámai részletek és hősies beavatkozás a hajtás után!