Polgármesteri sajtóközlemény: Kína a cél!

2016. február 19. (péntek) 17:13 - doszerk

"Ismét eltelt egy hét, és ezúttal is büszkék lehetünk Dunaújvárosra!

Cserna Gábor polgármester az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz Pecsét István megsegítésével kapcsolatban.

"Váry Károly előadása az Egyetemen, Lipics Vilmos akril festménye, Horváth Gábor különleges zsebkései és a jótékonysági torna is mind hozzásegítik Istvánt a gyógyulását segítő utazáshoz!

Március 04-én a Bartók Kamaraszínház jótékonysági gálára várja a közönséget, ahol szintén licitálni lehet majd szebbnél szebb alkotásokra. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal munkavállalói 100.000 forinttal járultak hozzá a hőn áhított célhoz, a vasmű dolgozói is közel 100 ezer forinttal segítettek, a kézilabdás lányaink pedig jótékonysági tombolát szerveznek jövő vasárnap!
A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámán immár túlléptük a 3 millió forintot, a nemzetközi internetes oldalon pedig, ha nem is sokkal, de az 1 millió forintot. Jól tudom, hogy sokan még most készülnek az összegyűjtött összeget eljuttatni, ezért ezúttal is szeretném megkérni a gyűjtőpontok koordinátorait, valamennyi segítő civil szervezetet, intézményt és közösséget, hogy az adománypontokon ugyan továbbra is tegyék lehetővé az adakozást, azonban az eddig összegyűjtött összeget juttassák el a Közalapítvány számlaszámára.

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!

Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere"

Nyárias idő, finom illatok - Ilyen volt az idei Parázs Varázs

2019. május 26. (vasárnap)

Lezajlott a dunaújvárosiak kedvenc programja, a Parázs Varázs. A szombati össznépi sütögetésre ismét több ezren érkeztek és összesen 320 asztalon készültek a finomságok.

Rendkívüli nyitvatartás

2019. május 26. (vasárnap)

Tekintettel az európai parlamenti (EP-) választásra, rendkívüli nyitvatartás van ma a kormányablakokban, okmányirodákban.

Minden, amit a Családi Hétvégéről tudni kell

2019. május 26. (vasárnap)

Itt a legnagyobb és a legjobban várt városi nagyrendezvény, a Családi Hétvége. Csokorba szedtük a legfontosabb információkat. Programok, koncertek, időrend, hasznos tudnivalók egy helyen. Mindenki érezze jól magát, mutatjuk a táncrendet és az "étlapot".

Dolgoznak a melegvíz szolgáltatás helyreállításán

2019. május 25. (szombat)

A DVCSH tájékoztatása szerint szinte az egész város területén akadozik a melegvíz szolgáltatás csőtörés miatt. A cég szakemberei nagy erőkkel dolgoznak a hiba elhárításán, várhatóan délutánra újra lesz melegvíz a háztartásokban.

Beindult a Családi Hétvége

2019. május 25. (szombat)

Négy nagykoncerttel startolt el a 2019-es Családi Hétvége az Alsó Duna-parton. Az időjárás kegyes volt a látogatókkal, a legnagyobb buli pedig a Follow the Flow koncertjén volt, a legjobb muzsikát pedig a Zorall tolta.

Kilencvenévesen is jó kedélyű

2019. május 24. (péntek)

Pető János világéletében kedves természetéről volt híres, főleg a Barátság városrészben, ahol éveken át dolgozott az ABC-ben, ez pedig kilencven éves korában sem változott meg.

D+ Híradó - Konferencia és sportnap

2019. május 24. (péntek)

Vasárnap választás, konferencia a városházán, sportnap az ovisoknak - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.