Polgármesteri sajtóközlemény: Kína a cél!

2016. február 19. (péntek) 17:13 - doszerk

"Ismét eltelt egy hét, és ezúttal is büszkék lehetünk Dunaújvárosra!

Cserna Gábor polgármester az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz Pecsét István megsegítésével kapcsolatban.

"Váry Károly előadása az Egyetemen, Lipics Vilmos akril festménye, Horváth Gábor különleges zsebkései és a jótékonysági torna is mind hozzásegítik Istvánt a gyógyulását segítő utazáshoz!

Március 04-én a Bartók Kamaraszínház jótékonysági gálára várja a közönséget, ahol szintén licitálni lehet majd szebbnél szebb alkotásokra. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal munkavállalói 100.000 forinttal járultak hozzá a hőn áhított célhoz, a vasmű dolgozói is közel 100 ezer forinttal segítettek, a kézilabdás lányaink pedig jótékonysági tombolát szerveznek jövő vasárnap!
A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámán immár túlléptük a 3 millió forintot, a nemzetközi internetes oldalon pedig, ha nem is sokkal, de az 1 millió forintot. Jól tudom, hogy sokan még most készülnek az összegyűjtött összeget eljuttatni, ezért ezúttal is szeretném megkérni a gyűjtőpontok koordinátorait, valamennyi segítő civil szervezetet, intézményt és közösséget, hogy az adománypontokon ugyan továbbra is tegyék lehetővé az adakozást, azonban az eddig összegyűjtött összeget juttassák el a Közalapítvány számlaszámára.

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!

Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere"

D+ Híradó - Heti hírösszefoglaló

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Egy csokorban a hét legfontosabb hírei, eseményei a D+TV heti hírösszefoglalójában.

Átadták a Pro Pentele Díjat

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Pro Pentele Díj, az Oklevél Penteléért díj és az Emlékoklevél Penteléért díj átadásával és aratóbállal köszöntötték augusztus 20-át a Pentelei Nyugdíjas Klub, a Hagyományőrző Egyesület tagjai szombaton az egykori Szórád iskolában, az Óvárosban.

Áramszünet lesz!

2019. augusztus 17. (szombat)

Az E.ON folyamatos korszerűsítést hajt végre a városi hálózaton, melynek biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezetékek időszakos feszültségmentesítése. Ezért augusztus 28-án  8:30-tól várhatóan 15:30-ig áramszünet lesz az alábbi területeken.

Folytatódnak a járdafelújítások

2019. augusztus 17. (szombat)

Az elmúlt öt év munkája és az elmúlt három év tervezése után több száz méter járda újult meg a 6-os körzetben, az Építők útján.

Gyászjelentés

2019. augusztus 16. (péntek)

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy Pethő Vilmosné, született Pfeffer Ilona, 83 esztendős korában elhunyt. Örök nyugalomra 2019. augusztus 23-án,14.30-kor helyezik a dunaújvárosi temetőben.

Jó kezekben vagyunk

2019. augusztus 16. (péntek)

A dunaújvárosiak élete a kórház és a mentőállomás szempontjából is jó kezekben van, hangsúlyozta Cserna Gábor polgármester, aki csütörtökön találkozott Kiss Miklós állomásvezető mentőtiszttel.

D+ Híradó - Vasmű klub, Vasmű út

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Vasmű klub és térfigyelő kamera, jó ütemben halad a Vasmű út felújítása - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.