Dobogós helyezés az országos táncversenyen

Ónodi Zoltán - 2016. március 3. 16:23

A My Way Tánciskola keményen belehúzott a versenyszezonba, országos pontszerző versenyen dobogós helyezést értek el.

Jó hírrel szolgálhatunk a Művelődési Házban működő My Way Tánciskola háza tájáról. Február végén tartották a Soroksári Sportcsarnokban a Ritmuscsapatok Országos Pontszerző versenyét. A My Way több kategóriában is indult.

Szólóban a My Way-esek közül hárman is beneveztek. Köztük Czigler Fanni kilencedik helyezést érte el, Goczán Nóra elcsípte az ötödiket és Illés Krisztián pedig dobogós második helyre táncolta fel magát. Krisztiánnak hátra van még egy országos pontszerző versenye, ami ebben a hónapban lesz esedékes. Jacsó Bettina, a tánciskola vezetője elárulta, ha ott is ilyen remek formában tudja ropni a parketten Krissz, akkor irány Ausztria, a bécsi bajnokság, mellyel újabb kimagasló eredmény viheti Dunaújváros jó hírét a világban.

A táncosok idén több versenyre is beneveztek, amire szorgosan készülnek az MMK emeleti tánctermében. Mellette sok városi rendezvényen is részt vesznek, így több alkalommal is lesz lehetőségünk őket élőben látni. Produkcióik mindig nagy sikert aratnak és egyre több táncoskedvű csatlakozik hozzájuk, újabb és újabb osztályokat indítanak. Idén lesz négy éves az iskola, terveik között szerepel egy nagy gálaest, ahol bemutathatják tudásukat a szélesebb közönségnek is

A rovat további hírei: Mozaik

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.

Mitől fájhat a fejünk?

Mitől fájhat a fejünk?

2024. máj. 16.

A fejfájás sokak életét keserítheti meg, és még a forrását is nehéz megtalálni, hisz számos oka lehet. Mivel olykor nehéz megállapítani, hogy mi okozza a fejfájást, azt sem könnyű eltalálni, hogyan lenne enyhíthető. enyhíthető. Ebben a cikkben most átnézzük a gyakori fejfájás lehetséges okait, és 1-2 tanácsot is hozunk a fájdalom enyhítéséhez! (X)

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

2024. máj. 14.

A közeljövő érdekes sorozatárról szól a DSTV összeállítása. A nyár közeledtét még az időjárási prognózisoknál is pontosabban jelzi az MMK – az intézmény közössége már gőzerővel készül a nyári táborok tematikus heteire. Hangkép.

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

2024. máj. 13.

Nagyszabású gálaműsort szervezett a katolikus plébánia: a közösségi kezdeményezés során a Krisztus Király Főtemplom tetejének javítására gyűjtöttek, az eseménynek a Bartók színházterme adott otthont múlt pénteken délután.

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

2024. máj. 13.

Könyvbemutató, közönségtalálkozó, és persze merész, csapongó időutazás a múltba, a jelenbe és – egy lehetséges – jövőbe is: Nagy Ervin színész vendégeskedett a Kultik Moziban még múlt hétfőn este.

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

2024. máj. 13.

Ragyogó napsütés ma és holnap, aztán változékony folytatás – ezt ígéri a következő hétre a DO időjárási szakértője. A hét vége kifejezetten csapadékos lehet. De nagyon kell az égi áldás!