"Szeretném megköszönni…"

doszerk - 2016. március 8. 15:17

Sikerként értékeli a pénteki napot, s őszintén köszön minden segítséget Berényi Norbert, a Dunaferr SE 1996-os magyar bajnok jégkorong csapatának hálóőre, a jubileumi gálameccs egyik főszervezője.

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtak azok, akik a helyszínen tekintették meg a Dunaferr SE 1996-os felnőtt magyar bajnok jégkorong csapatának jubileumi gálamérkőzését pénteken este a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A rendezvény sikeréből duplán, de inkább többszörösen vette ki a részét Berényi Norbert, aki a gálameccs egyik főszervezőjeként is rengeteg munkát végzett, majd a kapuban is brillírozott, hozzásegítve együttesünket ahhoz, hogy 2-1-re legyőzzék a remek erőkből álló Ferencváros csapatát.
A péntek este természetesen Berényi Norbert számára is nagyon sokat jelentett, s mint azt szerkesztősünkhöz is eljuttatott, s alább olvasható levelében leírta, az este minden résztvevőjének hálás azért, hogy a jégkorong ünnepévé varázsolták a szép jubileumot.

"2016. február 4-én indítottuk útnak a "DUNAFERR SE jégkorong bajnokcsapat 1996" elnevezésű facebook-oldalunkat, ahol folyamatosan tájékoztattuk az oldal követőit a március 4-én megrendezésre kerülő mérkőzésünkről. Úgy érzem, hogy a napról napra frissülő oldal segítségével, sikerült betekintést nyerni a csapat életébe, felkészülésébe és kicsit közelebbről megismerni (felismerni) az egykori játékosokat.

A mérkőzést és a hozzá kapcsolódó eseményeket egyértelmű sikerként értékelem. Úgy érzem, hogy aki kilátogatott a jégcsarnokba, nagyszerű élményekkel térhetett haza. Nem elsősorban a mérkőzés magas színvonalára gondolok (bár szerintem egy gálameccshez képest mindkét csapat nagyon komolyan odatette magát), hanem mind a közönség, mind pedig a magunk örömére egy igazi időutazást sikerült prezentálnunk. A lelátókon, a pályán a rég nem látott ismerősök találkoztak egymással, felelevenedtek a régi szép emlékek, jégre léptek az egykori kedvencek és a szívekhez közelebb kerültek - a már zömében őszhalántékú - ősi rivális, a Ferencváros játékosai is. Valahol ez volt a célunk Agárdy Csabával november közepén, amikor elkezdtünk a 20 éves jubileumi mérkőzés gondolatával foglalkozni.
A szervezés nem volt mindig egyszerű, de az a szeretet, ami az esemény kapcsán körülvett bennünket, átsegített a holtpontokon. Úgy érzem, a fáradozás mindent megért, mert a 2016. március 4-i péntek este maga volt a CSODA.
Az öltözőben újra együtt húztuk fel a korcsolyát a hajdani CSAPATtársakkal, jó mérkőzést játszottunk a nagyon szimpatikus egykori vetélytársakkal és sikerült hosszú évek után ismét szurkolókkal megtölteni a jégcsarnokot. Hihetetlen érzés volt az, hogy ez nemcsak nekünk ’96-os bajnokoknak jelentett sokat, hanem a hajdani lelkes közönségünknek, rokonoknak, barátoknak, sőt, ahogy láthattátok a Fradinak is.

Köszönöm nektek!
Tudom, hogy az Oscar-gálán szoktak ennyi köszönetet mondani, de meg szeretném említeni a támogatóinkat.
Nagyon nagy köszönettel tartozunk Azari Zsoltnak és Mátyás Gábornak, akik az anyagi támogatás mellet is nagyon sokat segítettek a rendezvény tető alá hozatalában. Külön köszönet a DAB jégkorong csapat személyzetének az önzetlenségükért, a zsűri legendáknak az önkéntességükért, Bali Attilának és a József Attila Könyvtárnak a folyamatos látványosságokért, Spiginek a facebook-oldalunk életben tartásáért, Tarány Tamásnak a fellépésért, Szirmai Gyurinak a hangulatba hozásért, Mackó Márknak a mozgóképekért, a bíróknak, akik hozzánk hasonlóan szintén elfáradtak a meccs végére és a Ferencváros jégkorongcsapatának a szenzációs játékért. Köszönjük a közönség szeretetét, hogy ennyien megtiszteltek bennünket, bíztattak minket és osztoztak velünk ebben a csodálatos örömünnepben.
Ezúton is köszönöm edzőnknek Kercsó Árpádnak, a gyúrónknak Somogyi András Somának, az orvosi stábnak és végül, de a legfontosabbaknak: a CSAPATtársaimnak!!! Jó volt újra együtt lenni Veletek!"

Berényi Norbert

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.