Új pólóban a futsal csapat

Vass Ádám - 2016. március 31. 8:05

Dunaújvárosi csapathoz száz százalékosan dunaújvárosi póló dukál, így városunk futsal csapatának tagjai Palkó István, helyi vállalkozó által tervezett pólóban feszíthettek a kempingben.

Egy rendkívüli sajtótájékoztató keretében a megújult dunaújvárosi kemping területén nem rég átadott szaunaparkban mutatták be a csapat, és egyúttal a város új pólóját. Palkó István saját a sportboltjában két hónapon át tervezgette, készítette saját gyártású pólóját, melyet büszkén viselhet minden újvárosi lakos. A Dunaferr DF RENALPIN FC NBI-es csapatával közös együttműködést is igen megtisztelőnek tartja, melynek bizonyára folytatása is lesz, akár szurkolói termékek képében is.

Budavári Árpád stratégiai manager elmondta, a csapatnak az is a brandje, hogy dunaújvárosiak, így büszkén viselik majd a pólót szerte az országban, hiszen Dunaújváros egy olyan képet tud mutatni amire mindenki büszke lehet, a várost pedig már a nem helyi gyökerekkel rendelkező játékosok is magukénak érzik.

Mádai Balázs, a DVG Zrt. elnök-vezérigazgatója örömét fejezte ki, hogy a csapat tagjai a város megújult kempingjében pihenik ki a bajnokság fáradalmait. Mint elmondta, nem csak a kemping régi fényét igyekeztek visszahozni, hanem annál jóval többet, a fejlesztések pedig továbbra is zajlanak, de az apartmanok iránt már most nagy a kereslet, a szaunaparkot is kezdik felfedezni a kikapcsolódni vágyók, és a vendéglátóegység is remekül ki tudja szolgálni a látogatókat.

Zemankó Zoltán operatív manager szerint fontos, hogy a csapat egy jó közösségként is működjön, ami az utánpótlás korúaknál is az egyik elsődleges cél. Egy bográcsozás a kempingben pedig remek csapatépítés és kikapcsolódás a bajnokság rövid szünetében, ahogy a válogatott játékosoknak is pihentetően hat a világbajnoki selejtezők előtt. Rövid időn belül indul a felsőházi rájátszás, melynek elérése volt a legfontosabb a szezon előtt, de az elkövetkezendő tíz fordulóban mindent meg fognak tenni, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Az utánpótláscsapatok idei szezonban elért kiemelkedő sikerei pedig bizakodásra adnak okot a jövőre nézve.

Fehér Zsolt vezetőedző is pozitívan tekint a jövőre, hiszen a szezonban egyedülálló módon háromszor is kapott gól nélkül hagyták el a pályát, ami remek kiindulópont. Nagy munka áll a csapat mögött, többször is sikerült a szezon során megújulni, de a rájátszásban még többre lesz szükség.

Schranz Balázs, a csapat játékosa is örül a kikapcsolódásnak, hiszen mint mondta, a környezet gyönyörű, a hangulat remek, a pólónak pedig nagyon örülnek, hiszen hozzájuk való, illik rájuk és büszkén fogják viselni, amikor csak tehetik.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.