Őszinte gratuláció a jó szereplésért

Molnár Emese - 2016. július 1. 18:01

Nemzetközi kupamérkőzést játszott csütörtökön a Videoton labdarúgó csapata. Az eseményen dr. Dorkota Lajos, Fejér megyei és Dunaújváros díszpolgára személyesen is átadta a dunaújvárosi szurkolók gratulációját Dzsudzsák Balázsnak, a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitányának.

A Videoton 3-0-ra legyőzte a moldovai FC Zaria Balti együttesét a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön. Ez volt Henning Bergnek, a Videoton norvég vezetőedzőjének bemutatkozása.  A fehérvári együttes - amely egyelőre nélkülözte az Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott két védőjét, Juhász Rolandot és Lang Ádámot - végig fölényben futballozott a felcsúti Pancho Arénában, az első félidőben a 20 éves Géresi Krisztián találatával szerzett vezetést. A fordulást követően nem sokkal emberelőnybe került a magyar csapat, sokáig nem tudta gólra váltani a fórt, végül a hajrában Feczesin Róbert duplájával gyakorlatilag biztosította továbbjutását. A második találat előtt a Videoton már kettős emberelőnyben volt.

A nemzetközi kupamérkőzésen jelen volt dr. Dorkota Lajos, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára, Kovács Judit, a DVG Zrt. igazgatósági tagja, valamint Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya is.
- Válogatottunk csapatkapitányával már korábban is találkoztam, a mostani kupameccsen személyesen is átadtam neki a dunaújvárosi szurkolók gratulációját az Eb-szereplésükhöz, és a további jó kívánságaikat, amit ő örömmel fogadott- mondta lapunknak dr. Dorkota Lajos.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.