Polgármesteri sajtóközlemény

2016. július 18. (hétfő) 16:45 - doszerk

Folytatnunk kell!

Kedves Segítők, és Adományozók! Most ismét Önökhöz fordulok!

Pecsét István gyógyulásáért újra össze kell fognunk!

A legfrissebb információk alapján István még további hónapokat tölt Kínában, és folytatják a megkezdett kezelését. Olyan újabb kezeléseket ajánlottak a számára, ami meghosszabbítja a kórházi tartózkodását, ugyanakkor végleges eredményekkel kecsegtet. A kínált kezelések egyikét ugyan ingyen kapja meg, de az azt követően még szükségesnek ítélt célzott kemoterápia és a hosszabb kórházi tartózkodás költségeinek előteremtésében segítünk kell Őt!

A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számlájára a gyűjtésből befolyt közel 10 millió forintból eddig közel 6 millió forintot használtunk fel, tehát még rendelkezésünkre áll megközelítően 4 millió forint és az alapítvány tartalékából felajánlott további kettő millió forint. Még nem ismerjük a várható költségek pontos összegét, de vélhetően további, legalább kétmillió forintra lesz Istvánnak szüksége.

Marshall Rosenberg úgy vélte: Amikor a szavak szívből szólnak, minden akadályon áttörnek, és együttérzést teremtenek. Bízom abban, hogy ismét meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek! Adománnyal, segítő programokkal és további gyűjtéssel kell erősítenünk az összefogást! Együtt létrehozhatjuk azt a csodát, amit fél évvel ezelőtt még senki nem látott megvalósíthatónak, de most már lehetségesnek látszik!

Ne feledjék, minden perc, és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550332-00000000 - "Pecsét István javára") vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

Dunaújváros, 2016. július 18.

Lehellet megszegik

2019. augusztus 20. (kedd)

Itt volt ez Merkel látogatás és az egyesült ellenzék testületileg elvesztette a fejét.

Isten éltessen Magyarország!

2019. augusztus 20. (kedd)

Cserna Gábor polgármester a nemzeti ünnephez kapcsolódó gondolatait tolmácsoljuk Olvasóinknak.

D+ Híradó - Heti hírösszefoglaló

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Egy csokorban a hét legfontosabb hírei, eseményei a D+TV heti hírösszefoglalójában.

Átadták a Pro Pentele díjat

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Pro Pentele Díj, az Oklevél Penteléért díj és az Emlékoklevél Penteléért díj átadásával és aratóbállal köszöntötték augusztus 20-át a Pentelei Nyugdíjas Klub, a Hagyományőrző Egyesület tagjai szombaton az egykori Szórád iskolában, az Óvárosban.

Áramszünet lesz!

2019. augusztus 17. (szombat)

Az E.ON folyamatos korszerűsítést hajt végre a városi hálózaton, melynek biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezetékek időszakos feszültségmentesítése. Ezért augusztus 28-án  8:30-tól várhatóan 15:30-ig áramszünet lesz az alábbi területeken.

Folytatódnak a járdafelújítások

2019. augusztus 17. (szombat)

Az elmúlt öt év munkája és az elmúlt három év tervezése után több száz méter járda újult meg a 6-os körzetben, az Építők útján.

Gyászjelentés

2019. augusztus 16. (péntek)

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy Pethő Vilmosné, született Pfeffer Ilona, 83 esztendős korában elhunyt. Örök nyugalomra 2019. augusztus 23-án,14.30-kor helyezik a dunaújvárosi temetőben.