Dunaújváros Hetilap

Felmérik a gondokat és az igényeket

2016. augusztus 20. (szombat) 13:32 - doszerk

Egy kérdőív kitöltésével járulhatunk hozzá ahhoz a felméréshez, melyben a térség foglalkoztatási gondjait térképezi fel önkormányzatunk és a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága támogatási szerződést kötött városunk önkormányzatával a helyi és térségi foglalkoztatási együttműködéseket célzó program megvalósítása érdekében. A projektben konzorciumi partner a Fejér Megye Kormányhivatal. Egy előzetes kérdőív kitöltésével kívánják feltérképezni a térségben felmerülő foglalkoztatási gondokat, és a humánerőforrás igényeket. Ebben a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara és a Dunamenti Regionális Népfőiskola működik közre, így arra kérik a foglalkoztatókat, hogy a kamara honlapján is megtalálható útmutató alapján töltsék ki a kérdőíveket, ezzel is hozzájárulva a felmérés sikerességéhez. A kérdőíveket augusztus 31-ig lehet beküldeni a top.dujv@gmail.com e-mail címre.

A rovat további hírei: Közélet

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

2020. február 25. (kedd)

Szépkorú köszöntés, közoktatási fórum az MMK-ban, kiállítás a Kortársban - a város legfontosabb híreit szedte csokorba a DS Híradó tegnapi adása. Mutatom máris!

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

2020. február 23. (vasárnap)

Iskolanyitogatót tartottak a Szabó Magda iskolában, késve érkeznek az egyenlegértesítők - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó legutóbbi adása.

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

2020. február 21. (péntek)

Városunkba érkezik a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, lassan véget ér a farsangi időszak - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: digitális témahét

DS Híradó: digitális témahét

2020. február 20. (csütörtök)

Digitális témahét a Móriczban, tollaslabda a sportcsarnokban - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: fókuszban a választás!

DS Híradó: fókuszban a választás!

2020. február 18. (kedd)

Természetesen a vasárnap rendezett időközi országgyűlési választás került a DS Híradó tegnapi adásának vezető anyagába. Ellenzéki diadal és további aktualitások máris itt!

Megállapodást kötöttek – élhet a gyár!

Megállapodást kötöttek – élhet a gyár!

2020. február 13. (csütörtök)

Visszavonta a létszámleépítést, kétlépcsős bérfejlesztést tervez az ISD Dunaferr Zrt., így a szerdára időzített tüntetés is elmaradt az Orosz Nagykövetség előtt. A megegyezés hírét közleményben üdvözölte a város önkormányzata.

A költségvetésről is döntött a közgyűlés

A költségvetésről is döntött a közgyűlés

2020. február 13. (csütörtök)

Néma főhajtással, majd a „Dunaújváros Sportjáért” Díj ünnepélyes átadásával kezdődött a közgyűlés nyílt ülése a Városháza „C” szárnyában csütörtökön délelőtt. Ezt követően 40 napirend tárgyalása során több zsebbevágó tételről, így a város büdzséjéről is döntöttek a képviselők.