Dunaújváros Hetilap

Áramszünet lesz a városban és Rácalmáson is

doszerk - 2016. október 17. 11:03

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében már most szólunk: október 27-én hosszabb áramszünetre kell számítani a városban és Rácalmáson is.

A szükséges munkálatok elvégzésének érdekében október 27-én 8 órától várhatóan 16 óráig áramszünet lesz a városban a következő területeken:

Akácos u. 31-41., 3688/13, 3688/14, 3685/2, 3684, Pipacs köz 2b,2c, Neumann János u.-ban az Elco Trade Kft., Üdülő sor 36-60., Sirály u., Dunai lejáró, Rév utca, Ágacska u., Palánk u., Európa Tanács u., Harcsa u., Borgőz u., Ivó u., Csabagyöngye u., Barsi Dénes u., Butykos köz, Táborállás u. 22-90., 15-63., Ezüstfenyő u., Vágó Eszter u., Liliom köz, Rózsa u., Pillangó köz, Magyar u. 86-110., 81- 91., MOL, Unix Autó alkatrész, Szilárd Leo u., Peugeot Autó-Máté, Ford Autó-Máté, Hit Gyülekezet, Előd u., Álmos u., Ond u., Búzavirág u. 2-14., 1-3., Somogyi József u., Berán Lajos u., Ravasz Erzsébet u., Frangepán u., Frangepán köz, Páskom u., Rosti Pál sor, Attila u., Viola u., Vadvirág u., Mikszáth Kálmán u., Mikszáth Kálmán köz, Temető u. 35-45., 42-60., 19026_TR Szennyvízátemelő, Barackos zárt kertek, Tüske tanya, Posta erősítő
 

Ugyanezen a napon, ugyanebben az időben Rácalmáson, a Szentkúti úton is karbantartási munkákat véget az E.ON., így itt is áramszünet lesz.

A balesetek megelőzése érdekében az E.ON felhívja a lakosság figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-nal megkötött - a leválasztás feltételeit tartalmazó - üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad.

 

A rovat további hírei: Közélet

Másfél órán belül leadták az ajánlásokat

Másfél órán belül leadták az ajánlásokat

2024. ápr. 25.

Április 20-án hivatalosan is megkezdődött a június 9-én esedékes választások kampánya. A városban közlekedő állampolgárok ezt onnan is tudhatják, hogy elkezdtek plakátolni az utcákon, a két nagy jelölőszervezet (amelyek az önkormányzati választáson indulnak) pedig már össze is gyűjtötte, le is adta az ajánlásokat. 

Dunaújváros Díszpolgára: díjátadó a Mondbach-kúriában

Dunaújváros Díszpolgára: díjátadó a Mondbach-kúriában

2024. ápr. 25.

Új helyen rendezik az önkormányzat egyik legrangosabb elismerése díjátadó ceremóniáját: a Dunaújváros Díszpolgára cím büszke birtokosa a a felújított Mondbach-kúriában veheti át a kitüntetést pénteken délután. Meghívó.

Szerszámmustra és partnertalálkozó az Innoparkban

Szerszámmustra és partnertalálkozó az Innoparkban

2024. ápr. 24.

Nagyszabású szerszámkiállításnak adott otthont az Innopark a napokban: a Hoffmann Group kiállítására várták az érdeklődőket, akik nemcsak szaktanácsadással találkozhattak a helyszínen, hanem ki is próbálhatták a magas minőségű szerszámokat. 

Felújították az újtelepi teniszpályát

Felújították az újtelepi teniszpályát

2024. ápr. 24.

Jeles közösségi kezdeményezés eredményeként, a környék lakóit is aktivizálva tették használhatóvá újra az újtelepi teniszpályát. A munkálatok révén a régen népszerű bázis újra várja majd a szabadidősport szerelmeseit.

Módosítják, részben korlátozzák is a parkolást a Munkácsy utcában

Módosítják, részben korlátozzák is a parkolást a Munkácsy utcában

2024. ápr. 24.

A Technikum városrészben sem egyszerű a parkolás, viszont vannak, akik a problémát úgy oldják meg, hogy a járdára parkolnak. Az ott élők ezt elégelték meg, és kérték az önkormányzati képviselőjük segítségét. 

Dunaújvárosi Estek – Petschnig Mária Zitával

Dunaújvárosi Estek – Petschnig Mária Zitával

2024. ápr. 23.

Beszélgessünk nyíltan az inflációról, a költségvetési politikáról, az államadósságról. A neves közgazdász lesz a Dunaújvárosi Estek sorozatának következő vendége szerdán – minden érdeklődőt szeretettel várnak! Flyer.

Megújulnak a parkolók a Liget közben

Megújulnak a parkolók a Liget közben

2024. ápr. 23.

A kivitelezés előtti utolsó szakmai egyeztetésen vett részt a Liget közben Szabó Zsolt alpolgármester, a körzet képviselője a napokban. Hamarosan meglévő parkolókat újítanak fel, illetve újakat is építenek.