Ezúttal egy pont jutott

spigott - 2016. október 9. 17:22

Bár gólt nem kapott, nem sikerült kapuba találnia a Dunaújváros PASE labdarúgóinak a Méhkeréki SE ellen, így 0-0-s döntetlennel ért véget labdarúgóink mai bajnokija.

Az NB III Közép Csoportjának tizedik fordulójában lépett pályára ma délután három órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ezúttal a nyolcadik helyezett Méhkeréki SE otthonából igyekezett elhozni a pontokat. Nem várt könnyű feladat Dobos Barna együttesére, még annak ellenére sem, hogy mai vetélytársa a legutóbbi három fordulóban vereséget szenvedett, s mint azt csapatunk szakvezetője a mérkőzés előtt elmondta, ahhoz, hogy sorozatban negyedik bajnoki sikerüket is megszerezzék, fegyelmezett, taktikus játékra lett volna szükségük.

Nos, a védekezést ezúttal is remekül megoldotta együttesünk, mely sem az első, sem a második felvonásban nem kapott gólt a házigazdáktól, ám támadásban ezúttal elmaradtak azok a kulcsmegoldások, amelyek hozzájárultak a közelmúlt sikereihez. Helyzete az első, valamint a második felvonásban is akadt a DPASE játékosainak, de ezekkel most nem tudtak élni a labdarúgóink, így a küzdelmes, kemény összecsapás végén megosztoztak a pontokon a csapatok.
A mérkőzést követően nem is volt teljesen elégedett csapatunk vezetőedzője, Dobos Barna sem, aki szerint támadásban kellett volna többet nyújtania csapatának ahhoz, hogy megszerezze a három pontot.

Képek: DO-archív

"Sajnos nem igazán tudtunk alkalmazkodni a körülményekhez, főleg a pálya, a fű minősége okozott problémát a játékosoknak, így nem tudtuk azt a játékot játszani, amit szerettünk volna. Érdekes találkozót játszottunk ezzel együtt, melyben nekünk és a hazaiaknak is megvolt a lehetőségük a gólszerzésre, ám amit a mérkőzés előtt is elmondtam, hogy a győzelemhez kellenek az extra egyéni teljesítmények, azok ma sajnos elmaradtak a részünkről. Fiatal csapatunknak azonban ez a meccs is jó alkalmat adott a tapasztalatszerzésre, meg kell tanulnunk a számunkra idegen, szokatlan körülményekre is megfelelően reagálni, s jobban, hatékonyabban játszani" – fogalmazott a DPASE szakvezetője.
Mivel a forduló többi mérkőzésén a mieink előtt álló csapatok nyertek, viszont a közvetlen üldözők kikaptak, így együttesünk maradt a bajnoki tabella harmadik helyén.

Méhkeréki SE – Dunaújváros PASE 0-0

Méhkeréki SE: Nagy – Ruzsa Z., Vincze, Wéber, Bondár, Knyihár (Krajcs, 78.), Sztojka, Kristóf, Ruzsa Sz., Kovács, Hajdu (Bagyinszki, 62.). Vezetőedző: Bóka Demeter László.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Hajdók, Csendes, Páles, Ablonczy, Csehi, Dobos, Dorogi, Tóth (Kercsó, 84.), Blatt, Király (Nyicsenko, 60.). Vezetőedző: Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.