Jótékonysági torna Kamilláért!

doszerk - 2016. november 30. 18:57

A Dunaújvárosi Sportcsarnokban rendezik meg december 10-én azt a jótékonysági kézilabda tornát, melyen a súlyos betegséggel küzdő Nagy Kamillának igyekeznek segíteni a résztvevők.

Újabb nemes kezdeményezésnek ad otthont a Dunaújvárosi Sportcsarnok, ahol a dunaújvárosi Hepburn Cafe szervezésében rendezik meg december 10-én azt a jótékonysági kézilabda tornát, melyen a súlyos betegséggel küzdő Nagy Kamillának igyekeznek segítséget nyújtani a szervezők. A hatcsapatos viadalon Dunaújváros mellett Soponyáról, Székesfehérvárról, Martonvásárról is érkeznek csapatok, de rajtuk kívül Újvárosi Legendák néven egy olyan meglepetéscsapat is pályára lép, melynek tagjai közt a Kohász edzőit, s volt játékosait is megtaláljuk, így a jótékonysági viadalon Ferling Bernadett, Gáspár Gabriella, Takács Dusmáta, Baranyi Erzsébet és Meggyes Rita is játékában is gyönyörködhetnek az érdeklődők.

A kezdeményezés mellé szerencsére rengetegen odaálltak, a Zeusz Sport egy kupát ajánlott fel, a terembérleti díjat a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia állja, a csapatok nevezési díja az adományok közé kerül, csakúgy, mint a szurkolók jelképes belépti díja, de a sportcsarnokban elhelyezett becsületkasszában bárki adakozhat még. Arról még nem döntöttek a szervezők, hogy az összegyűlt összeget tárgyadományként, vagy pénzként juttatják el Kamillához, ám bárhogy is alakul, jó szívvel adják majd át a családnak a felajánlásokat.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ezen kívül is igyekszik kivenni a részét a jótékonyságból, hiszen két versenymezt, Oguntoye Viktória és Kovács Anna mezét ajánlotta fel árverésre. A két ereklyére a csapat honlapján, december 9-éig tudnak licitálni a segíteni vágyók, s a szervezők természetesen sok szeretettel várják itt is a felajánlásokat.

A jótékonysági torna programja (2016. 12.10)

10:00 Megnyitó
10:10 – 10:25 Zumba Szerecz Robival
10:35 – 11:10 Soponya ifi – Hepburn Cafe (A csoport)
11:15 – 11:50 Virág R – Fehérvár S (B csoport)
11:55 – 12:30 DKKA ifi – Soponya ifi (A csoport)
12:35 – 13:10 Soponya – Virág R (B csoport)
13:15 – 13:50 Hepburn Cafe – DKKA ifi (A csoport)
13:55 – 14:30 Fehérvár S – Soponya (B csoport)
14:40 – 15:15 A3 – B3 (5. helyért)
15:20 – 15:55 A2 – B2 (3. helyért)
16:00 – 16:35 A1 – B1 (döntő)
16:50 – 17:40 Örömkézilabda a Legendákkal

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.