Már csak egy csapat hibátlan

spigott - 2016. december 8. 8:03

Könnyedén nyerte a forduló rangadóját, s továbbra is vezeti a városi futsal bajnokság "A" csoportjának küzdelmeit a Mé-Szi Frucht együttese.

Két találkozót játszottak szerdán este a városi futsal bajnokság harmadik fordulójában. A játéknap első összecsapásán a DFDSE, illetve a Zéró Tolerancia gárdája mérte össze egymással erejét az egyetemi sportcsarnokban, s ahogy arra számítani lehetett a dunaújvárosi futsal utánpótlásának képviselői könnyedén hozták is a három pontot, hiszen már a első félidőben hét góllal vezettek, majd a fordulás után is jobban, pontosabban játszottak ellenfelüknél, s 11-1-es sikerükkel fel is jöttek a "B" csoport második helyére.

Kép: DO-archív

Az A-csoport rangadóján két veretlen csapat, az Echtefrontin, illetve a Mé-Szi Frucht gárdái öltött szerelést az Arany iskola tornatermében, ám az éllovasok rangadója csak az első félidőben hozott szoros csatát. A félidei szünethez érve még "csak" 2-1-re vezető Mé-Szi Frucht ugyanis a térfélcsere után további hat gólt szerezve darálta be ellenfelét, s 8-3-as győzelmével erősítette meg első helyét a csoportban úgy, hogy a mezőny tizenhat csapata közül egyedül Kaszala Tamásék nyerték meg mind a három találkozójukat.

Eredmények

A-csoport
Echtefrontin – Mé-Szi Frucht 3-8 (1-2)

B-csoport
DFDSE – Zéró Tolerancia 11-1 (7-0)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 9 pont, 2. Echtefrontin 6 pont, 3. Papa SE 3 pont, 4. Kemi-Ker Mirage 3 pont, 5. Black and White 3 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Széchenyi Pékség 1 pont, 8. Kan-Ászok 1 pont.

B-csoport: 1. Kulcsi SE 9 pont, 2. DFDSE 6 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Rutin Mix 4 pont, 5. Steelworkers 3 pont, 6. Zéró Tolerancia 1 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 1 pont, 8. River Plate 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.