Mirage-öröm a sportcsarnokban

doszerk - 2016. december 18. 8:18

A Kemi-Ker Mirage gárdája nyerte meg a tizedik alkalommal megrendezett Zeus Old Boys Kupa küzdelmeit a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Tizedik alkalommal rendezték meg szombaton a Dunaújvárosi Sportcsarnokban a Zeus Old Boys Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelemsorozatát. A szervezők idén tizenkét együttes nevezését tudták elfogadni, s a rendezvény népszerűségét az is jelezte, hogy nem csak Dunaújvárosi, hanem székesfehérvári csapat is részt vett az öregfiúk jubileumi megméretésén. A csoportküzdelmek már délelőtt fél kilenckor megkezdődtek, s az egyenes kieséses szakaszba a csoportok első két helyezettje mellett a két legjobb csoportharmadik jutott tovább.

A negyeddöntőben, valamint az elődöntőkben is nagy küzdelmeket láthattak azok, akik a helyszínen drukkolták végig a sorozatot, s ezzel együtt azt is, hogy a bronzmérkőzésen a Fejó Therm 3-1-re legyőzte székesfehérvári Örki Papa gárdáját, míg a döntőben a Mirage 3-0-s sikert aratott a Gárdony VSC ellen.
Ahogy azt megszokhattuk már, a torna végén nem csak a legjobb csapatokat, hanem az egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítő játékosokat is elismerték a szervezők. A torna legjobb játékosának járó díjat ezúttal a Gárdony VSC kiválósága, Pánczél Krisztián érdemelte ki, a legjobb kapus a Fejó-Therm hálóőre, Bözödi Sándor lett. A döntő legjobbjának Berényi Pétert választották, míg a gólkirálynak járó díjat a Fejó Therm játékosa, Barics Péter szerezte meg.

Kalácska András DLSZ elnök: - Nagyszerű és sikeres rendezvényen vagyunk túl, hiszen 12 csapat, közel 150 játékosa vett részt a 35 év felettiek amatőr tornáján, szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban. Sportszerű, de kemény összecsapásokat láthattunk, s a szövetség nevében köszönöm, hogy Baracsról, Székesfehérvárról, Tatabányáról, Szekszárdról, Gárdonyból és Dunaújvárosból is eljöttek, hogy megmutassák tudásukat a jubileumi 10. Zeus Old Boys Kupán. Külön gratulálok a helyezést elért csapatoknak és külön a díjazottaknak, Úgy gondolom, hogy a januári Carissa Kupát nagyszerűen vezette fel a rendezvény. Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánok!

A X. Old Boys Kupa végeredménye: 1. Kemi-Ker Mirage, 2. Gárdony VSC, 3. Fejó-Therm Kft., 4. Örki Papa Kft.

Különdíjak
Legjobb játékos: Pánczél Krisztián (Gárdony VSC)
Legjobb kapus: Bözödi Sándor (Fejó Therm Kft.)
Gólkirály: Barics Péter (Fejó Therm Kft.)
A döntő legjobbja: Berényi Péter (Mirage)
A torna legidősebb játékosa: Fazekas László (Halom Truck, 65 év)
Fair Play: Arth Imre (támogató, Carissa Virágüzletek)

A rovat további hírei: Sport

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.