Carissa Kupa: kész a csoportbeosztás

spigott - 2017. január 3. 9:52

Huszonkilenc együttes részvételével kezdődik meg pénteken délután kettő órától a XV. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Már csak pár nap és kezdetét veszi a tizenötödik Carissa Kupa küzdelemsorozata, melyre nem csak a háromnapos viadalon résztvevő csapatok, hanem a szervezők is nagyon készülnek. Az ország egyik legnépszerűbb, s legjelentősebb amatőr kispályás labdarúgó tornájára idén huszonkilenc együttes nevezését tudták végül elfogadni a szervezők, s ahogy azt már megszokhattuk, nemcsak Dunaújvárosból, hanem az ország számos pontjáról érkeznek játékosok azért, hogy elhódítsák a kupát.

S, hogy egyre közelebb van a nyitány, azt jelzi az is, hogy tegnap elkészítették a csoportok beosztását, s ezzel együtt a hivatalos menetrend is nyilvánosságra került. Mivel idén páratlan számú együttes vesz részt a megméretésen, így a hat négycsapatos csoport mellett egy ötcsapatos csoportban küzdhetnek meg egymással az indulók a viadal első körében, január 6-án, illetve 7-én a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A csoportmeccsek pénteken délután kettő órától kezdődnek, míg az egyenes kieséses szakaszra vasárnap reggel nyolc órától kerítenek sort a csapatok. A viadal elődöntőit vasárnap délután kettőtől és fél háromtól rendezik meg, a bronzmeccs háromnegyed négykor, míg a döntő fél hatkor kezdődik.

Képek: dlsz

A Carissa Kupa csoportbeosztása

A csoport: Shell Dunaújváros, SZP-Asztalos, Holler UNFC U19, Baracs SE U19
B csoport: Mé-Szi Frucht, Siker Ablak GSV, Dunaferr DUE Renalpin U20
C csoport: Fejó Therm, Dunabiztos Micro, Elit Alakulat, Holler UNFC U17
D csoport: Karmacsi Autó FC, Kemi-Ker Mirage, Nasi Bau, Kecskeméti GAMF
E csoport: GBB Kft., Anonymus, Kecskeméti Egyetem, Zéró Tolerancia
F csoport: Dunaferr Vasas, Csocsi Gumi, Esélyünk SE, Asztalos Gumiszervíz Baráti Kör
G csoport: Vértesszőlős, Sárépszer, Steelworkers, Big Foot, Aladzsity

A rovat további hírei: Sport

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.