Előrébb lépne a DPASE

spigott - 2017. január 4. 16:40

Megkezdte felkészülését a tavaszi idény küzdelmeire a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, melynek keretében nem lesz sok változás, ám a csapat vezetése bízik abban, hogy játékban és eredményekben is sikerül előrébb lépniük a 2017-es esztendőben.

Véget ért a téli szünet a Dunaújváros PASE labdarúgói számára, hiszen Dobos Barna és együttese ma délután megkezdte felkészülését a 2016/2017-es szezon második felére. Az NB III Közép Csoportjának negyedik helyén álló dunaújvárosi fiatalok a vidámparki műfüves pályán tartották meg első közös gyakorlásukat, mely előtt a gárda vezetőedzőjét, Dobos Barnát kértük meg arra, hogy avasson be minket a csapat tavaszi terveibe.
Mint azt megtudtuk, két játékos is távozott a téli szünetben együttesünktől, melyhez egy gólerős támadó érkezett, de az anyagi lehetőségekhez mérten igyekszik tovább erősíteni a keretet a csapat vezetése.

Szepessy Róbert visszatért Dunaújvárosba!

"A télen voltak kisebb változások a keretben, mint azt tegnap már elmondtam, távozott tőlünk Páles Tamás, aki belső védőt játszott az ősszel, valamint Nyicsenko Igor is, akik nem velünk kezdik meg már a tavaszi felkészülést. Az anyagi lehetőségeink az NB III-ban is a legvisszafogottabbak közé tartoznak, ám ennek ellenére is szeretnénk erősíteni a keretünket. Az őszi tapasztalatok alapján látjuk azt, hogy mely posztokon kellene erősödnünk, ezen dolgozunk, s azt már bejelenthetem, hogy Szepessy Róbert személyében egy gólerős támadót sikerült visszacsábítanunk a városba. Az ő képességeivel tisztában vagyunk, hiszen itt mutatkozott be korábban a felnőttek között, s hisszük, hogy az ő érkezésével sikerül előrébb lépnünk a támadások hatékonyságában. Páles Tamás távozásával szükségünk van egy belső védőre, ezt nem tagadjuk, megvannak ide is a kiszemeltjeink, keményen dolgozunk azon, hogy egy olyan játékost igazoljunk, aki nem csak a pályán, az öltözőben is vezére tud lenni ennek a fiatal keretnek" – fogalmazott a DPASE szakvezetője.

Akitől megtudtuk azt is, hogy a szokásos alapozó munka mellett a jövő héten már edzőmérkőzést is játszik a csapat, mely hazai környezetben mutatkozik be az érte szurkolóknak.

"Ma kezdtük meg a felkészülésünket, az ilyenkor szokásos fizikai, technikai és taktikai munka mellett több edzőmeccs is vár ránk, melyek közül az elsőt már a jövő héten lejátsszuk, ugyanis szombaton déli tizenkét órától a Siófok együttesét látjuk vendégül, majd ezt követően minden hétvégén, s olykor hét közben is lesznek felkészülési találkozóink. Nagyon fontos, hogy tavaszig egy magasabb szintre emeljük az egységet, ez hozhatna számunkra további javulást. Ezen kívül a csapat fiatal játékosait fizikálisan még jobban meg szeretnénk erősíteni, hogy a felnőttek mezőnyében még sikeresebbek lehessenek. Abban biztos vagyok, hogy az egy-két érkező játékossal nem fog megbomlani a játékunk, de taktikailag is szeretnénk előrébb lépni, főleg úgy, hogy az újak érkezésével azért bővülnek a taktikai lehetőségeink a játékrendszereket illetően, szóval bizakodva, az előrelépés reményében várjuk a bajnokság tavaszi idényét" – árulta el Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Dunaújvárosi éremeső Veszprémben

Dunaújvárosi éremeső Veszprémben

2024. máj. 29.

Huszonöt dobogós helyezéssel zárták a Veszprém Kupa elnevezésű négyfordulós sorozat második állomását a DKSE tehetséges úszói.

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

2024. máj. 28.

Az olaszországi Piombino városában rendezték meg a nyílt vízi úszók Európa Kupájának első fordulóját, s a rangos versenyen a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor is megmérette magát. A fiatal tehetség végül mindössze néhány másodpercre a felnőttek mögött az előkelő 20. helyen ért célba. Hangkép.

Remekeltek birkózóink az országos bajnokságokon

Remekeltek birkózóink az országos bajnokságokon

2024. máj. 28.

Aranyéremmel, több dobogós és pontszerző helyezéssel zárták a DKSE és fiókszakosztályainak versenyzői a korosztályos bajnokságok küzdelmeit május 25-én és 26-án.

Véget ért az ifik szezonja

Véget ért az ifik szezonja

2024. máj. 27.

Hetedik helyen végzett az ifjúsági bajnokság nyolcas döntőjében a DFVE leány vízilabda csapata a mögöttünk hagyott hétvégén.

Győri vereséggel zárta a szezont a DKKA

Győri vereséggel zárta a szezont a DKKA

2024. máj. 27.

A félidők hajrájában sokkal jobban koncentrált az ETO, mely 40-25-ös győzelmet aratott a DKKA női kézilabdázói ellen a bajnokság utolsó fordulójában.

Vereség és búcsú az NB III-tól

Vereség és búcsú az NB III-tól

2024. máj. 26.

Simán kikapott a Pécs elleni hazai szezonzárón, így kiesett az NB III-ból a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hosszabbított az Acélbikák hálóőre

Hosszabbított az Acélbikák hálóőre

2024. máj. 26.

A nemrég bejelentett Sági Máté "párjaként" idén újra Tóth Balázs őrzi a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak ketrecét.