Rendkívül szoros a felsőház állása

spigott - 2017. január 27. 17:45

A Dunabiztos Micro nem tudott ellépni az élmezőnytől, a Rutin Mix viszont szintén bejelentkezett a városi futsal bajnokság szuperdöntőjére.

Három összecsapással ért véget pénteken este a városi futsal bajnokság rájátszásának első fordulója. Az Arany iskola tornatermében lejátszott mérkőzéseken először egy felsőházi találkozót, a Dunabiztos Micro és a Kemi-Ker Mirage csatáját tekinthették meg a sportág kedvelői, s bár előbbi várta kedvezőbb helyzetből az összecsapást, ezúttal nem bírtak egymással a felek, s az összesen tizennégy gólt hozó mérkőzés végén megosztoztak a pontokon (7-7).

Képek: DO-archív

Az alsóházban a negyedik Kulcsi SE-nek mindenképpen győznie kellett ahhoz, hogy tartsa a lépést az éllovasokkal, ám a Siker Ablak gárdája alaposan meglepte ellenfelét, s egy találatokban szintén gazdag mérkőzésen végül 11-8-as győzelmet aratott, így pontszámban beérte tegnapi vetélytársát. A programot egy újabb felsőházi meccs, a Rutin Mix és az Echtefrontin csatája zárta, melyen előbbi nemcsak a 4-1-es sikernek örülhetett, hanem ezzel együtt annak is, hogy feljött a hatpontos csapatok közé, így az első fordulót követően újabb együttessel bővült azok köre, akiknek reális esélye van a szuperdöntőt jelentő első két hely valamelyikének megszerzésére.

Eredmények

Felsőház
Dunabiztos Micro – Kemi-Ker Mirage 7-7
Rutin Mix – Echtefrontin 4-1

Alsóház
Kulcsi SE – Siker Ablak GSV 8-11

A felsőház állása az 1. forduló után: 1. Mé-Szi Frucht 7 pont, 2. Black and White 7 pont, 3. Dunabiztos Micro 7 pont, 4. DFDSE 6 pont, 5. Steelworkers 6 pont, 6. Rutin Mix 6 pont, 7. Kemi-Ker Mirage 4 pont, 8. Echtefrontin 3 pont.

Az alsóház állása az 1. forduló után: 1. Széchenyi Pékség 10 pont, 2. Asztalos Gumiszervíz 10 pont, 3. River Plate 7 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Siker Ablak GSV 6 pont, 6. Kan-Ászok 4 pont, 7. Papa SE 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.