Elődöntő a bajnoki előtt

spigott - 2017. február 23. 12:18

A Dunaferr DUE Renalpin FC csapatának hétfői találkozója előtt dől el, hogy ki lesz a Dunabiztos Micro ellenfele a városi futsal bajnokság szuperdöntőjében.

A közelmúltban véget ért a városi futsal bajnokság rájátszása, s a felsőházi tabellán elfoglalt helyezések alapján úgy tűnt, hogy a bajnokság második szakaszát megnyerő Dunabiztos Micro a második helyezett Steelworkers együttesével méri össze erejét a sorozat szuperdöntőjében, míg a harmadik, az "acélmunkásokhoz" hasonlóan tizenöt pontot szerző DFDSE lemarad a fináléról. Utóbbiak joggal voltak csalódottak, hiszen egészen az utolsó mérkőzésig úgy tűnt, hogy ők kerülnek a döntőbe, s bár az eredeti versenykiírás szerint csak a harmadik hely lett volna az övék, most kaptak egy esélyt arra, hogy mégis ők játszhassanak a városi futsal bajnokság aranyérméért.

Az érintett csapatok vezetői, illetve a szervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség ugyanis megállapodtak abban, hogy a Steelworkers és a DFDSE gárdái egy külön találkozón döntik el, hogy melyikük jusson be a sorozat fináléjába. Az elődöntőre ráadásul nem is kell már sokat várni, hiszen azt február 27-én, a Dunaferr DUE Renalpin FC csapatának Göcsej elleni NB I-es bajnokija előtt rendezik meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, s mint azt Petrás Gábor a DLSZ főtitkára elmondta, nagyon bízik abban, hogy a várhatóan izgalmas csatára sokan lesznek kíváncsiak, így a két együttes egy minden igényt kielégítő mérkőzésen dönthet a továbbjutás sorsáról. A Dunabiztos Micro helye tehát már biztos a bajnoki döntőben, ám hogy ki lesz az ellenfele, arra még pár napot várnia kell a sportág helyi szerelmeseinek.

Képek: DO-archív

A rájátszás végeredménye

Felsőház: 1. Dunabiztos Micro 16 pont, 2. Steelworkers 15 pont, 3. DFDSE 15 pont, 4. Black and White 10 pont, 5. Mé-Szi Frucht 8 pont, 6. Rutin Mix 7 pont, 7. Kemi-Ker Mirage 7 pont, 8. Echtefrontin 3 pont.

Alsóház: 1. Széchenyi Pékség 17 pont, 2. Siker Ablak 15 pont, 3. Kulcsi SE 10 pont, 4. River Plate 9 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 6. Zéró Tolerancia 6 pont, 7. Kan-Ászok 5 pont, 8. Papa SE 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.