Biztos sikerek idegenben

spigott - 2017. május 30. 12:49

Hiába nyerték már meg a bajnoki küzdelmeket korábban, hétvégén sem veszítettek pontot a Dunaújváros PASE utánpótlás együttesei.

Két mérkőzés várt hétvégén a Dunaújváros PASE utánpótlás csapataira, melyek ezúttal a fővárosban, a Budai FC-Tabáni SPA vendégeként léptek pályára az U17-es és az U19-es bajnokság újabb fordulójában. A dunaújvárosi labdarúgók közül ezúttal a fiatalabbakra várt lényegesen keményebb feladat, ugyanis ellenfelük a tabella második helyéről várta a rangadót, ám együttesünk úgy is a győzelmet tűzte ki maga elé, hogy már az előző héten bebiztosította bajnoki győzelmét. Ehhez Horváth Kevin juttatta közelebb a mieinket a mérkőzés első félidejében, s ugyan a vendéglátók a második felvonás első negyed órájának végén egyenlítettek, a DPASE jobban bírta a hajrát a hazaiaknál, s Perjési Viktor, valamint Kovács Barnabás találataival végül 3-1-es sikert aratott, így a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlenül áll a tabella élén.

Az U19-esek valamivel könnyebb találkozóra számíthattak, mivel ellenfelük hét hellyel állt mögöttük a táblázaton, s a dunaújvárosi fiatalok ezúttal sem lazsálták el a meccset, hiszen már az első felvonásban három gólt szerezve döntötték el a pontok sorsát. A fordulást követően is nagy fölényben játszottak U19-eseink, akik a triplázó Jerzsabek Botond vezérletével kiütéses, 7-0-s győzelemnek örülhettek.

Eredmények, gólszerzők

U19
Budai FC-Tabáni SPA. (8.) – DPASE 0-7 (0-3)
Gólszerzőink: Jerzsabek Botond 3, Polácsek Patrik, Hamar Erik, Kovács Roland, Takács Szabolcs.

U17
Budai FC-Tabáni SPA. (2.) – DPASE 1-3 (0-1)
Gólszerzőink: Horváth Kevin, Perjési Viktor, Kovács Barnabás.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.