Dupla öröm a hétvégén

spigott - 2017. május 24. 17:41

A Dunaújváros PASE U19-es csapata kiütéses sikerrel, míg az U17-esek egy nagy csatában elért győzelemmel szerezték meg bajnoki címüket az NB III-as pontvadászatban.

Hazai környezetben, a Diósd együttesei ellen léptek pályára hétvégén a Dunaújváros PASE U19-es és U17-es labdarúgói az NB III-as pontvadászat Közép-Nyugat Csoportjában. A két találkozónak elsősorban a mieink számára volt tétje, hiszen egy újabb győzelemmel mindkét korosztályos csapatunk bebiztosította volna bajnoki címét.
Erre minden esélye meg is volt a fiataloknak a középmezőnyben található vendégek ellen, s az U19-esek igen korán tettek is arról, hogy ellenfelük egy pillanatig se gondoljon a pontszerzésre. a mieink ugyanis már az első félidőben hét góllal szomorították a vendégeket, s végül 11-0-s sikerrel biztosították be végleg bajnoki címüket. Az U17-esek lényegesen jobban megszenvedtek vetélytársukkal, ám Tóth Patrik az első félidő, míg Horváth Kevin a találkozó utolsó percében azért betalált a vendégeknek, s a dunaújvárosiak 2-0-s győzelme szintén bajnoki elsőséget ért a fiataloknak, amiért természetesen őszintén jár a gratuláció.

Eredmények, gólszerzők

U19
DPASE – Diósd 11-0
(7-0)
Gólszerzőink: Jerzsabek Botond 2, Polácsek Patrik 2, Hamar Erik 2, Abért Bence 1, Topp Bence 1, Takács Szabolcs 1, Rajszki Áron 1, Kovács Roland 1.

U17
DPASE – Diósd 2-0
(1-0)
Gólszerzőink: Tóth Patrik 1, Horváth Kevin 1.

A rovat további hírei: Sport

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.