Veszprémi továbbjutás

spigott - 2017. június 25. 8:23

Az osztályozó első meccsét megnyerő veszprémiek hazai környezetben is legyőzték a DPASE fiataljait, így ők jutottak fel az NB II-be.

Idegenben, Veszprémben próbálta ledolgozni hazai pályán összeszedett egygólos hátrányát az NB III-as osztályozó harmadik körének szombati visszavágóján a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata. Ez nem ígérkezett könnyű feladatnak a jó erőkből álló házigazdákkal szemben, de a tegnap esti összecsapás első félidejében még reális esélye volt a mieinknek arra, hogy meglepjék ellenfelüket. A kiegyenlített küzdelmet hozó nyitó felvonásban azonban egyik gárda sem tudott gólt szerezni, így a fordulás után kellett döntenie a továbbjutásról a feleknek, s ez végül sajnos a veszprémieknek sikerült. A DPASE vetélytársa ugyanis az 51. percben megszerezte a vezetést, ráadásul ezt követően újabb két találattal szomorította a dunaújvárosi labdarúgókért szorítókat. Ugyan a hajrában Perjési Viktor szépíteni tudott az álláson, ennél közelebb nem jutott ellenfeléhez a DPASE, így a veszprémiek kettős győzelemmel, 6-3-as összesítéssel jutottak fel az NB II-be, míg a mieink jövőre is a harmadosztályban szerepelnek majd.

Kép: DO-archív

Veszprém – DPASE 3-1 (0-0) – továbbjutott a Veszprém kettős győzelemmel

Gólszerzők: Molnár Balázs 2, Reizinger Bence 1, illetve Perjési Viktor 1.

DPASE: Szabó G. – Slett, Schnierer, Halász (Szabó Z. 67.), Palotai, Perjési, Varga (Gertner, 67.), Al-Sheraji, Kovács, Horváth, Tóth (Bleszák, 67.). Edző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.