A legkeményebb hét következik

spigott - 2017. július 27. 19:04

Nem nyaralni megy Viborgba a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, melynek tagjaira rendkívül megterhelő napok várnak Dániában.

Mint arról korábban már beszámoltunk, július 28-án, pénteken délután öt órától a Vasas elleni hazai találkozóval kezdi meg felkészülési mérkőzései sorozatát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese. György László tanítványai ezt követően sem pihennek meg, hiszen szombaton már útra kelnek, s Dánia, még pontosabban Viborg felé veszik az irányt, s a következő egy hétben ott folytatják felkészülésüket. Aki azonban azt gondolja, hogy nyaralni mennek kézilabdázóink, igen nagyot téved, hiszen mint azt vezetőedzőnk elárulta, rendkívül keménynek ígérkező hét vár a csapat tagjaira.

György László változatos gyakorlatokkal "szórakoztatja" játékosait!

- Tovább folytatjuk az itt elkezdett munkát, kicsit kiszakadva a megszokott környezetből. Nem mintha itthon nem erről szólt volna az elmúlt két hét, de most csak és kizárólag az edzésekről, valamint a két tesztmérkőzésünkről szól majd az előttünk álló időszak. A felkészülésünk harmadik hetébe lépünk, itt már a csúcsközeli terhelés vár a játékosokra, de a jövő hétre tervezett tíz edzés mellett lesz kettő felkészülési mérkőzésünk, augusztus 2-án a Randers, míg 4-én a Viborg ellen lépünk majd pályára, s nagyon remélem, hogy hasznosan tudjuk eltölteni az előttünk álló hetet is. Az edzőmeccseken fontos lesz, hogy a napi terhelés mellett már kialakítsuk a páros kapcsolatokat, s emellett a különböző taktikai elemeket is gyakoroljuk, s persze az sem baj, hogy közben nyerni is tud az ember, de jelenleg egyáltalán nem az eredményesség a legfontosabb.

Oguntoye Viktória felépülése jól halad!

A DKKA csapatának szakvezetője azonban nincs egyszerű helyzetben, hiszen több játékosára sem számíthat a dániai edzőtáborban.
 - Klujber Katrin ugye a junior válogatottal szerepel az Európa-bajnokságon, Kovács Anna még nem épült fel térdműtétjéből, kiutazik ugyan velünk Viborgba, de egyelőre nem tudja elvégezni azt a munkát, amit a többiek. Szalai Babett is a rehabilitációs szakaszának végén jár, sok feladatot el tud már végezni, de még ő sem száz százalékos. Cifra Anita sajnos ma kórházba került hasnyálmirigy-gyulladással, szóval ő legalább két hétig semmiféle fizikai munkát nem végezhet.

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.