Decathlon Nyári Bajnokság - Két meccsel folytatják

spigott - 2017. július 24. 8:00

Újabb lépést tehet a Decathlon Nyári Bajnokság megnyerése felé a listavezető, még pontot sem vesztő Steelworkers együttese a sorozat ma esti fordulójában.

Ugyan az elmúlt fordulókban több halasztás miatt kellett szomorkodnia a Decathlon Nyári Bajnokságot figyelemmel követőknek, a sorozat ma esti játéknapjára kiírt két mérkőzését remélhetőleg már rendben megtartják, így két újabb találkozón szoríthatnak kedvenceiknek a kispályás labdarúgás helyi kedvelői. Már csak azért is, mert a végeredmény szempontjából különösen fontos meccs vár például a listavezető Steelworkers gárdájára, mely este hét órától a negyedik Asztalos Gumiszervíz ellen lép pályára, méghozzá annak tudatában, hogy egy győzelemmel újabb hatalmas lépést tenne a nyári bajnokság megnyerése felé.

Kép: DO-archív

Ehhez azonban nemcsak ellenfelének, hanem az este nyolctól pályára lépő Dunabiztos Micronak is lesz egy-két szava, ugyanis a tabella második helyezettje a hetedik Zéró Tolerancia ellen méreti meg magát, s ahhoz, hogy legyen esélye az éllovas megközelítésére, mindenképpen nyernie kell a még pont nélkül szerénykedő vetélytársa ellen. Érdekesnek ígérkező párharcokra számíthatunk tehát a Decathlon nyári Bajnokság hetedik fordulójában, így ismét érdemes lesz kilátogatniuk a Lorántffy iskola műfüves pályájára a sportbarátoknak.

A Decathlon Nyári Bajnokság mai programja

2017. 07. 24. 19:00 Asztalos Gumiszervíz – Steelworkers
2017. 07. 24. 20:00 Dunabiztos Micro – Zéró Tolerancia

A Decathlon Nyári Bajnokság állása: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Dunabiztos Micro 10 pont, 3. Hangover 10 pont, 4. Asztalos Gumiszervíz 6 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 6. B.T. Mirage 2 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont, 8. Gaszisportvideo -1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.