Döntetlen az ESMTK ellen

spigott - 2017. július 15. 13:32

Több ajtó-ablak helyzetet kihagyott, így "csak" 1-1-es döntetlent ért el az ESMTK elleni edzőmeccsen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A felkészülési időszak második edzőmérkőzését játszotta ma délelőtt tizenegy órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ezúttal a szintén harmadosztályú ESMTK gárdáját látta vendégül az Agrospeciál Sporttelepen. Ahogy az előző heti, Budaörs elleni találkozót, úgy ezt sem kezdték túl jól Dobos Barna tanítványai, mert hiába fejelt Szepessy már a hatodik percben kapufára, a 10. percben mégis a vendégek szerezték meg a vezetést (0-1). Nem sokkal később ismét Szepessy Róbert veszélyeztetett fejjel, majd a 19. percben jött az egyenlítés is, mivel Tóth Tibor fordulásból lőtt a jobb alsóba úgy, hogy hiába vetődött a vendégek kapusa, nem volt esélye a hárításra.

A folytatásban is a DPASE irányította a meccset, de igazán nagy helyzetig csak a 38. percben jutott, ám hiába kapott remek kiugratást Tóth Szepessytől, sajnos a kapu mellé vágta a ziccert. A térfélcsere utáni első helyzet a pesterzsébeti csapaté volt, majd a mieink szerezhettek volna újabb gólt, ám nem sikerült kaput találniuk. A második felvonás lényegesen küzdelmesebb volt, mint az első, nem kímélték egymást a felek, s bár Szepessy újabb kapufájánál ismét nagyon közel volt a vezető találat megszerzéséhez a DPASE, újabb gól már nem született, így 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

DPASE – ESMTK 1-1 (1-1)

DPASE: Vaszócsik – Ferencz, Csendes, Farkas, Király, Barna, Sándor, Bailo, Szepessy R., Csehi, Tóth T. Csere: Széll (kapus), Hompót, Somogyi, Tóth Á., Horváth, Dorogi, Molnár, Jerzsabek, Görbe, Holentoner. Vezetőedző: Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.