Előzött a Steelworkers

spigott - 2017. július 12. 12:40

A Steelworkers gárdája nyerte a Dunabiztos Micro elleni rangadót, így továbbra is a Hangover vezeti a Decathlon Nyári Bajnokság küzdelmeit.

Két találkozóval folytatódott és fejeződött is be egyben kedden este a Decathlon Nyári Bajnokság harmadik fordulója. A Lorántffy iskola műfüves pályáján először a harmadik helyezett Dunabiztos Micro, valamint a negyedik Steelworkers játékosai húztak szerelést, előbbiek ráadásul annak tudatában, hogy egy sikerrel átvették volna a vezetést a tabellán. A Steelworkers persze nem törődött ezzel, némi meglepetésre 2-1-re legyőzte ellenfelét, így újabb sikerével megelőzte tegnapi vetélytársát, s feljött a tabella harmadik helyére.

A forduló zárómeccsén a Kemi-Ker Kft. és a Gaszisportvideo csapatai néztek egymással farkasszemet, ám itt elmaradt a nagy csata, mert a Kemi-ker végül simán, 9-3-ra nyert, így megszerezte első pontjait a bajnokságban, míg a Gaszisportvideo gárdája továbbra is pont nélkül áll a sorozatban.

A Decathlon Nyári Bajnokság 3. fordulójának eredményei

2017. 07. 10. 19:00 Széchenyi Pékség – B.T. Mirage 1-4
2017. 07. 10. 20:00 Zéró Tolerancia – Hangover 1-8
2017. 07. 11. 18:00 Steelworkers – Dunabiztos Micro 2-1
2017. 07. 11. 19:00 Kemi-Ker Kft. – Gaszisportvideo 9-3

A tabella állása a 3. fordudló után: 1. Hangover 9 pont, 2. Asztalos Gumiszervíz 6 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. B.T. Mirage 3 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Gaszisportvideo 0 pont, 8. Széchenyi Pékség 0 pont, 9. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.