Élre állt a Hangover

spigott - 2017. július 11. 12:32

Harmadik meccsét magabiztosan nyerte, így ma estig biztosan a Hangover együttese vezeti a Decathlon Nyári Bajnokság tabelláját.

Két találkozóval kezdődött meg hétfőn este a Decathlon Nyári Bajnokság küzdelemsorozatának harmadik fordulója. A Lorántffy iskola műfüves pályáján először két, eddig pont nélkül álló csapat, a Széchenyi Pékség és a B.T. Mirage gárdája mérte össze egymással erejét, s a csatából végül utóbbi került ki győztesen, miután négy szerzett góljára csak eggyel tudott válaszolni ellenfele. A szintén nyeretlen Zéró Tolerancia az eddigi két meccsét megnyerő Hangover ellen igyekezett javítani helyzetén, ám ez finoman szólva sem sikerült a sereghajtónak, mivel vetélytársa simán, 8-1-re nyerte a találkozót.

Kép: DO-archív

Ezzel a sikerrel egyébként a Hangover gárdája át is vette a vezetést a bajnoki tabellán, de könnyen lehet, hogy csak ideiglenesen, mert ma este pályára ép majd a Dunabiztos Micro csapata is, mely egy újabb sikerrel gyorsan visszavenné ellenfelétől a bajnokság első helyét.

A 3. forduló hétfői eredményei és a mai program

2017. 07. 10. 19:00 Széchenyi Pékség – B.T. Mirage 1-4
2017. 07. 10. 20:00 Zéró Tolerancia – Hangover 1-8
2017. 07. 11. 18:00 Steelworkers – Dunabiztos Micro
2017. 07. 11. 19:00 Kemi-Ker Kft. – Gaszisportvideo

A tabella jelenlegi állása: 1. Hangover 9 pont, 2. Asztalos Gumiszervíz 6 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Steelworkers 3 pont, 5. B.T. Mirage 3 pont, 6. Gaszisportvideo 0 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 0 pont, 8. Széchenyi Pékség 0 pont, 9. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.