Győzelmi kényszerben a Hangover

spigott - 2017. július 27. 8:03

Muszáj nyernie a Decathlon Nyári Bajnokság harmadik helyezettjének ahhoz, hogy legyen esélye az aranyérem megszerzésére.

Két összecsapással folytatódik ma este a kispályás labdarúgók Decathlon Nyári Bajnoksága. A Lorántffy iskola műfüves pályáján sorra kerülő találkozóin először egy korábbról elhalasztott mérkőzésen küzd meg egymással a pontokért a Zéró Tolerancia, valamint a B.T. Mirage gárdája, s ugyan a meccs egyik résztvevője sem szólhat már bele a dobogós helyezések kérdésébe, így is érdekes csatára számíthatnak a sportág helyi kedvelői, hiszen a Zéró Tolerancia első pontjaiért hajt majd, míg a B.T Mirage a középmezőny elérésében bízva várja az este hat órakor kezdődő összecsapást.

Kép: DO-archív

Lényegesen nagyobb tétje lesz a harmadik Hangover és a negyedik Kemi-Ker Kft. este nyolc órakor kezdődő mérkőzésének, melyen előbbinek muszáj nyernie ahhoz, hogy felzárkózzon közvetlen riválisaira, s nyílttá tegye az aranyéremért folytatott versenyfutást, vagyis érdemes lesz ma este is kilátogatni a Lorántffy iskola pályájára a kispályás labdarúgás helyi kedvelőinek.

A Decathlon Nyári Bajnokság mai programja

2017. 07. 27. 18:00 Zéró Tolerancia – B.T. Mirage
2017. 07. 27. 20:00 Hangover – Kemi-Ker Kft.

A bajnokság állása a 6. forduló után: 1. Steelworkers 18 pont (6 mérk.), 2. Dunabiztos Micro 13 pont (6 mérk.), 3. Hangover 10 pont (4 mérk.), 4. Kemi-Ker Kft. 7 pont (5 mérk.), 5. Asztalos Gumiszervíz 6 pont (5 mérk.), 6. B.T. Mirage 2 pont (4 mérk.), 7. Zéró Tolerancia 0 pont (4 mérk.), 8. Gaszisportvideo -1 pont (6 mérk.).

A rovat további hírei: Sport

DSTV: hogyan kezdjük el?

DSTV: hogyan kezdjük el?

2024. jún. 25.

Az időjárást elnézve ha a vízben még nem is vagyunk nyakig, a strandidőben biztosan. Sokan ilyenkor riadnak meg az egészségüket-küllemüket illetően, ám az életmódváltás egy hosszú folyamat – Dóczi Zsuzsa segítségét kértük a témában, aki gyűjtötte az elhatározás nulladik lépésének legfontosabb pontjait. Hangkép.

Tánc vb: remek dunaújvárosi eredmények

Tánc vb: remek dunaújvárosi eredmények

2024. jún. 25.

Kiváló eredményekkel zárták a fővárosban megrendezett tánc világbajnokságot a Szent Pantaleimon és a Violin iskola növendékei.

U20-as vb: továbbra is hibátlanul

U20-as vb: továbbra is hibátlanul

2024. jún. 24.

A veretlenül megvívott csoportkör után a középdöntőt is biztos győzelemmel kezdte a két DKKA-játékossal felálló U20-as női kézilabda válogatott a szkopjei világbajnokságon.

Tizenhatan folytatják a felkészülést

Tizenhatan folytatják a felkészülést

2024. jún. 24.

Három DFVE játékos maradt a magyar női vízilabda válogatott tizenhatosra szűkített olimpiai felkészülési keretében.

DSTV: sokan voltak

DSTV: sokan voltak

2024. jún. 23.

Rengeteg nevezővel s közülük is nagyon sok DKSE versenyzővel rendezték meg az Intercisa Kupát a Fabó Éva Sportuszodában a közelmúltban. A helyi versenyzők pedig nagyon sok szép eredményeket értek el – mondhatjuk azt is, hogy éremeső volt a hétvégén. Hangkép.

Könnyed siker Kanada ellen

Könnyed siker Kanada ellen

2024. jún. 23.

A harmadik negyedben nyújtott remek játékának is köszönhetően aratott hétgólos győzelmet a Kanada elleni felkészülési meccsen a három DFVE-játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Gyász: elhunyt Kovács Péter

Gyász: elhunyt Kovács Péter

2024. jún. 22.

Életének 64. esztendejében elhunyt a Dunaújvárosi Kohász SE olimpiai bronzérmes egykori tornásza, fájó szívvel búcsúzunk a Kovács-szaltó névadójától.