Kezd szétszakadni a mezőny

spigott - 2017. július 8. 7:59

Négy csapat még hibátlan, öten viszont még nem szereztek pontot a Decathlon Nyári Bajnokság második fordulója után.

Mivel a Mirage és a Gaszisportvideo mérkőzését elhalasztották, így ezúttal három összecsapást rendeztek meg a Decathlon Nyári Bajnokság elnevezésű kispályás labdarúgó liga második fordulójában. A Lorántffy iskola műfüves pályáján lejátszott mérkőzésein először a Zéró Tolerancia és az Asztalos Gumiszervíz együttesei mérték össze egymással erejüket, s ahogy az sejthető is volt, a nyitómeccsén 15-2-es sikert arató favorit ezúttal sem hibázott, s 9-1-es sikerrel küldte a tabella utolsó helyére ellenfelét.

A második találkozón a Széchenyi Pékség alaposan megszorongatta a Hangover csapatát, ám hiába a nagy küzdelem, a három pontot végül a Hangover gyűjtötte be 5-3-as sikerével, így két forduló után előbbi a nyolcadik, utóbbi a harmadik helyen áll a tabellán. Az első fordulóban szabadnapos volt, a másodikban már pályára lépett a Kemi-Ker Kft. együttese is, ám bemutatkozása nem volt túl sikeres, ugyanis a Dunabiztos Micro alaposan ellátta a baját, s 12-3-as sikerével továbbra is hibátlan, míg a Kemi-Ker gárdája a következő fordulóban javíthat a Gaszisportvideo ellen.

A Decathlon nyári bajnokság második fordulójának eredményei

Zéró Tolerancia – Asztalos Gumiszervíz 1-9
Széchenyi Pékség – Hangover 3-5
Kemi-Ker Kft. – Dunabiztos Micro 3-12

A tabella állása a 2. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 6 pont, 2. Dunabiztos Micro 6 pont, 3. Hangover 6 pont, 4. Steelworkers 3 pont, 5. B.T. Mirage 0 pont, 6. Gaszisportvideo 0 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 0 pont, 8. Széchenyi Pékség 0 pont, 9. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.