A dobogóért hajráznak a nyári bajnokságban

spigott - 2017. augusztus 7. 12:46

Már ma bebiztosíthatja második helyét a Decathlon Nyári Bajnokság küzdelmeiben a Dunabiztos Micro kispályás labdarúgó csapata.

Utolsó fordulójához érkezett a hatodik alkalommal megrendezett Decathlon Nyári Bajnokság elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat. Az ugyan már korábban eldőlt, hogy a Steelworkers gárdája hibátlan teljesítménnyel szerezte meg a bajnoki címet, a dobogós helyekért óriási a tülekedés, még négy együttesnek van esélye arra, hogy éremmel fejezze be a sorozat idei kiírását. A legnagyobb esélye erre a Dunabiztos Micro együttesének van, mely jelenleg tizenhárom ponttal áll a tabella második helyén, három ponttal megelőzve a Hangover és a Kemi-Ker Kft. csapatait, néggyel az Asztalos Gumiszervíz gárdáját, így utóbbinak már nincs esélye arra, hogy leszorítsa a dobogó második fokáról.

Kép: DO-archív

Ahhoz azonban, hogy közvetlen üldözőinek se legyen erre sansza, ma este nyolc órától tehetnek a Dunabiztos játékosai, akik a sereghajtó B.T. Mirage ellen zárják a bajnoki küzdelmeket, s ha legalább egy pontot szereznek, végleg bebiztosítják második helyüket a bajnokságban. Az eddigi eredmények alapján erre minden esélyük meg is van, így a csapat drukkereinek érdemes lesz kilátogatni ma este is a Lorántffy iskola műfüves pályájára.

A Decathlon Nyári Bajnokság mai programja

2017. 08. 07. 20:00 Dunabiztos Micro – B.T. Mirage

A bajnokság állása: 1. Steelworkers 21 pont (7 mérk.), 2. Dunabiztos Micro 13 pont (6 mérk.), 3. Hangover 10 pont (6 mérk.), 4. Kemi-Ker Kft. 10 pont (6 mérk.), 5. Asztalos Gumiszervíz 9 pont (6 mérk.), 6. Zéró Tolerancia 3 pont (6 mérk.), 7. Gaszisportvideo 2 pont (7 mérk.), 8. B.T. Mirage 2 pont (6 mérk.).

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.