A Steelworkers a nyár győztese

2017. augusztus 12. (szombat) 8:01 - Vass Ádám

A hatodik alkalommal megrendezett Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság idei nyertese a Steelworkers lett, mely a nyári eredményes felkészülést követően nagy reményekkel vághat neki a következő szezonnak.

Hat évvel ezelőtt hívták életre a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokságot azzal a céllal, hogy még eredményesebb legyen a kispályás focicsapatok nyári felkészülése. Ennek érdekében az indulók öt próbajátékost is nevezhetnek, hogy tovább erősítsék csapatukat. Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottságának elnöke a torna pénteki záróünnepségén elmondta, az évek során a torna a DLSZ egyik nagyon fontos rendezvénye lett, melynek létrejöttében a Decathlon mellett az önkormányzat támogatása is nélkülözhetetlen.

Takács István, a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója is megjegyezte, korábban nem volt a nyári holtszezonban hasonló felkészülési bajnokság, ezért a jövőben is szeretnék támogatni a tornát, hiszen mindig is szerettek lehetőséget nyújtani az utánpótlás mellett az amatőr sportolóknak is.
A megmérettetésen a harmadik helyet a Hangover csapata csípte el, az ezüstöt a Dunabiztos Micro tagjai vehették át, míg a tornát végül nagy fölénnyel, hibátlanul menetelve, hét győzelemmel, huszonegy ponttal és tekintélyes 77-18-as gólaránnyal a Steelworkers csapata nyerte. Képviselőjüknek Takács István áruházigazgató és Kiss András, a dunaújvárosi Tourinform Iroda ügyvezető igazgatója adta át a díjat.

A csapat azonban mondhatni mindent vitt, Kovács József, a Steelworkers irányítója kapta a legjobb csapatvezetőnek járó díjat, míg Dorogi Viktor a gólkirálynak járó címnek örülhetett, amit huszonegy lőtt góljával érdemelt ki.

A Decathlon Nyári Bajnokság végeredménye: 1. Steelworkers 21 pont, 2. Dunabiztos Micro 16 pont, 3. Hangover 13 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 13 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 6. Zéró Tolerancia 3 pont, 7. Gaszisportvideo 2 pont, 8. B.T. Mirage 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

A Főnix nyerte a Fejér Megyei Kupát

A Főnix nyerte a Fejér Megyei Kupát

2018. május 23. (szerda)

Dunaújváros adott otthont a 2017-18-as Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, mely kiélezett párbajokat hozott. 

Negyedik helyet ért a győzelem!

Negyedik helyet ért a győzelem!

2018. május 23. (szerda)

Óriási csatában aratott 30-27-es győzelmet a Fehérvár KC elleni szezonzáró mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely a háromgólos sikernek köszönhetően a negyedik helyen fejezte be a K&H női kézilabda liga 2017/2018-as küzdelmeit.

Sima meccsek a Campusban

Sima meccsek a Campusban

2018. május 23. (szerda)

Elmaradtak az izgalmak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti találkozóin.

Ovis sportnap a Pajtásban!

Ovis sportnap a Pajtásban!

2018. május 23. (szerda)

Hatalmas dzsembori kerekedett az Ovi Foci Kupából szerdán délelőtt a Római városrészi óvoda udvarán.

Kovács Zsófia a Világkupára készül

Kovács Zsófia a Világkupára készül

2018. május 23. (szerda)

A Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza az eszéki Világkupán mutathatja be új gerenda gyakorlatát, mely lényegesen erősebb a tavalyi kontinensviadalon előadottnál.

Két meccs a stadionban

Két meccs a stadionban

2018. május 23. (szerda)

A Dunaújvárosi Stadionban rendezik meg ma délután a Fejér Megyei Kupa 2017/18-as évadjának helyosztóit.

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

2018. május 22. (kedd)

A Dunaferr SE tornászai óriási különbséggel utasították maguk mögé a mezőnyt a Kiskunfélegyházán megrendezett nemzetközi Matolay Elek Emléktornán.