A Steelworkers a nyár győztese

2017. augusztus 12. (szombat) 8:01 - Vass Ádám

A hatodik alkalommal megrendezett Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság idei nyertese a Steelworkers lett, mely a nyári eredményes felkészülést követően nagy reményekkel vághat neki a következő szezonnak.

Hat évvel ezelőtt hívták életre a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokságot azzal a céllal, hogy még eredményesebb legyen a kispályás focicsapatok nyári felkészülése. Ennek érdekében az indulók öt próbajátékost is nevezhetnek, hogy tovább erősítsék csapatukat. Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottságának elnöke a torna pénteki záróünnepségén elmondta, az évek során a torna a DLSZ egyik nagyon fontos rendezvénye lett, melynek létrejöttében a Decathlon mellett az önkormányzat támogatása is nélkülözhetetlen.

Takács István, a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója is megjegyezte, korábban nem volt a nyári holtszezonban hasonló felkészülési bajnokság, ezért a jövőben is szeretnék támogatni a tornát, hiszen mindig is szerettek lehetőséget nyújtani az utánpótlás mellett az amatőr sportolóknak is.
A megmérettetésen a harmadik helyet a Hangover csapata csípte el, az ezüstöt a Dunabiztos Micro tagjai vehették át, míg a tornát végül nagy fölénnyel, hibátlanul menetelve, hét győzelemmel, huszonegy ponttal és tekintélyes 77-18-as gólaránnyal a Steelworkers csapata nyerte. Képviselőjüknek Takács István áruházigazgató és Kiss András, a dunaújvárosi Tourinform Iroda ügyvezető igazgatója adta át a díjat.

A csapat azonban mondhatni mindent vitt, Kovács József, a Steelworkers irányítója kapta a legjobb csapatvezetőnek járó díjat, míg Dorogi Viktor a gólkirálynak járó címnek örülhetett, amit huszonegy lőtt góljával érdemelt ki.

A Decathlon Nyári Bajnokság végeredménye: 1. Steelworkers 21 pont, 2. Dunabiztos Micro 16 pont, 3. Hangover 13 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 13 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 6. Zéró Tolerancia 3 pont, 7. Gaszisportvideo 2 pont, 8. B.T. Mirage 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Felveszi a kesztyűt a DPASE!

Felveszi a kesztyűt a DPASE!

2017. augusztus 23. (szerda)

A vezetőedzőjét nélkülözni kényszerülő Dunaújváros PASE az első hazai győzelem megszerzésére készül a szombat esti, Szekszárd elleni mérkőzésen.

Emléktorna a sportcsarnokban

Emléktorna a sportcsarnokban

2017. augusztus 23. (szerda)

Tragikusan fiatalon elhunyt játékosa, Horváth Nikolett emléke előtt adózva rendez nyolccsapatos utánpótlás tornát hétvégén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Egy maradt, kettő távozott

Egy maradt, kettő távozott

2017. augusztus 23. (szerda)

Az EBEL-bajnok Daniel Nageler aláírt a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához, ketten viszont távoztak az Erste Liga 2017/2018-as szezonjára készülő jégkorongozóktól.

A tollaslabdázók is készülnek az új szezonra

A tollaslabdázók is készülnek az új szezonra

2017. augusztus 22. (kedd)

Immáron tizenkettedik alkalommal vettek részt szarvasi edzőtáborukban a Danubius KSE tollaslabda szakosztályának igazolt versenyzői.

Nyerni kell a lettek ellen!

Nyerni kell a lettek ellen!

2017. augusztus 22. (kedd)

Jövő hét csütörtökön a lettek elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen jó játékkal, gólokkal és győzelemmel örvendeztetné meg csapatával a szurkolókat Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Vereség az Universiadén

Vereség az Universiadén

2017. augusztus 22. (kedd)

A magyar női válogatott háromgólos vereséget szenvedett Kanada csapatától a Tajvanon zajló Universiade vízilabdatornáján, kedden.

A Karmacsié a Szuperkupa

A Karmacsié a Szuperkupa

2017. augusztus 22. (kedd)

Az első osztályú bajnokság tavalyi bajnoka könnyedén nyert a Dunaújváros Kupa győztese ellen a Szuperkupa hétfő esti fináléjában.