A Steelworkers a nyár győztese

2017. augusztus 12. (szombat) 8:01 - Vass Ádám

A hatodik alkalommal megrendezett Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság idei nyertese a Steelworkers lett, mely a nyári eredményes felkészülést követően nagy reményekkel vághat neki a következő szezonnak.

Hat évvel ezelőtt hívták életre a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokságot azzal a céllal, hogy még eredményesebb legyen a kispályás focicsapatok nyári felkészülése. Ennek érdekében az indulók öt próbajátékost is nevezhetnek, hogy tovább erősítsék csapatukat. Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottságának elnöke a torna pénteki záróünnepségén elmondta, az évek során a torna a DLSZ egyik nagyon fontos rendezvénye lett, melynek létrejöttében a Decathlon mellett az önkormányzat támogatása is nélkülözhetetlen.

Takács István, a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója is megjegyezte, korábban nem volt a nyári holtszezonban hasonló felkészülési bajnokság, ezért a jövőben is szeretnék támogatni a tornát, hiszen mindig is szerettek lehetőséget nyújtani az utánpótlás mellett az amatőr sportolóknak is.
A megmérettetésen a harmadik helyet a Hangover csapata csípte el, az ezüstöt a Dunabiztos Micro tagjai vehették át, míg a tornát végül nagy fölénnyel, hibátlanul menetelve, hét győzelemmel, huszonegy ponttal és tekintélyes 77-18-as gólaránnyal a Steelworkers csapata nyerte. Képviselőjüknek Takács István áruházigazgató és Kiss András, a dunaújvárosi Tourinform Iroda ügyvezető igazgatója adta át a díjat.

A csapat azonban mondhatni mindent vitt, Kovács József, a Steelworkers irányítója kapta a legjobb csapatvezetőnek járó díjat, míg Dorogi Viktor a gólkirálynak járó címnek örülhetett, amit huszonegy lőtt góljával érdemelt ki.

A Decathlon Nyári Bajnokság végeredménye: 1. Steelworkers 21 pont, 2. Dunabiztos Micro 16 pont, 3. Hangover 13 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 13 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 6. Zéró Tolerancia 3 pont, 7. Gaszisportvideo 2 pont, 8. B.T. Mirage 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

A Szabadság Kupáért fociztak

A Szabadság Kupáért fociztak

2017. október 24. (kedd)

A Rozé Fröccs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megendezett IV. Szabadság Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna.

Két dunaújvárosi a válogatottban

Két dunaújvárosi a válogatottban

2017. október 23. (hétfő)

A Danubius KSE tollaslabdázóinak két fiatal tehetsége, Csomor-Németh Lili és Vagyóczki Dávid is meghívót kapott az U15-ös válogatott közös edzőtáborába.

Könnyed DKKA-sikerek Érden

Könnyed DKKA-sikerek Érden

2017. október 23. (hétfő)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapata is simán nyerte első osztályú bajnoki mérkőzését az érdiek otthonában.

Végre győzelem

Végre győzelem

2017. október 22. (vasárnap)

Három gólt lőtt, s mivel egyet sem kapott, így sima győzelmet aratott a Vienna Capitals második számú együttesének otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség, de továbbjutás

Vereség, de továbbjutás

2017. október 22. (vasárnap)

Kétgólos, 27-25-ös vereséget szenvedett a CSM Roman vendégeként, de összességében magabiztosan jutott tovább az EHF Kupa harmadik fordulójába a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Trapattoni lesz a magyar válogatott kapitánya?

Trapattoni lesz a magyar válogatott kapitánya?

2017. október 22. (vasárnap)

A korábban hétszeres olasz bajnok, Giovanni Trapattoni is bejelentkezett a magyar válogatott kispadjára, mondta Bánki Erik, a szövetség elnökségi tagja a szegedma.hu-nak.

Idegenben is a győzelemre tör a Kohász

Idegenben is a győzelemre tör a Kohász

2017. október 22. (vasárnap)

Hétgólos előnyből várja az EHF Kupa második fordulójának romániai visszavágóját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. A ma délelőtt tíz órakor kezdődő összecsapást a remények szerint élő videóközvetítés segítségével követhetjük figyelemmel. Részletek a tovább után.