A Steelworkers a nyár győztese

2017. augusztus 12. (szombat) 8:01 - Vass Ádám

A hatodik alkalommal megrendezett Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság idei nyertese a Steelworkers lett, mely a nyári eredményes felkészülést követően nagy reményekkel vághat neki a következő szezonnak.

Hat évvel ezelőtt hívták életre a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokságot azzal a céllal, hogy még eredményesebb legyen a kispályás focicsapatok nyári felkészülése. Ennek érdekében az indulók öt próbajátékost is nevezhetnek, hogy tovább erősítsék csapatukat. Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottságának elnöke a torna pénteki záróünnepségén elmondta, az évek során a torna a DLSZ egyik nagyon fontos rendezvénye lett, melynek létrejöttében a Decathlon mellett az önkormányzat támogatása is nélkülözhetetlen.

Takács István, a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója is megjegyezte, korábban nem volt a nyári holtszezonban hasonló felkészülési bajnokság, ezért a jövőben is szeretnék támogatni a tornát, hiszen mindig is szerettek lehetőséget nyújtani az utánpótlás mellett az amatőr sportolóknak is.
A megmérettetésen a harmadik helyet a Hangover csapata csípte el, az ezüstöt a Dunabiztos Micro tagjai vehették át, míg a tornát végül nagy fölénnyel, hibátlanul menetelve, hét győzelemmel, huszonegy ponttal és tekintélyes 77-18-as gólaránnyal a Steelworkers csapata nyerte. Képviselőjüknek Takács István áruházigazgató és Kiss András, a dunaújvárosi Tourinform Iroda ügyvezető igazgatója adta át a díjat.

A csapat azonban mondhatni mindent vitt, Kovács József, a Steelworkers irányítója kapta a legjobb csapatvezetőnek járó díjat, míg Dorogi Viktor a gólkirálynak járó címnek örülhetett, amit huszonegy lőtt góljával érdemelt ki.

A Decathlon Nyári Bajnokság végeredménye: 1. Steelworkers 21 pont, 2. Dunabiztos Micro 16 pont, 3. Hangover 13 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 13 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 6. Zéró Tolerancia 3 pont, 7. Gaszisportvideo 2 pont, 8. B.T. Mirage 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Szegeden játszottak a szuperminik

Szegeden játszottak a szuperminik

2018. január 23. (kedd)

Jó tanulópénz volt a Dunaferr SE Röplabda Akadémia gyermekei számára a szegedi torna, melyen az ország legjobb akadémiái ellen játszottak.

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

2018. január 22. (hétfő)

Rendkívül elégedetten nyilatkoztak a péntektől vasárnapig megrendezett XVI. Carissa Kupáról a viadal szervezői, támogatói és főszereplői is.

Egy érem hazai pályán

Egy érem hazai pályán

2018. január 22. (hétfő)

Remek tornát rendezett a Gárdonyi iskola tornatermében a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya, mely egy érmes helyezésnek örülhetett az országos felnőtt ranglistaversenyen.

Szép siker Lesznóban!

Szép siker Lesznóban!

2018. január 22. (hétfő)

Továbbra is a bajnoki dobogót célozza meg a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely a közelmúltban Lengyelországban aratott 3-1-es sikert a Leszno gárdája ellen.

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

2018. január 21. (vasárnap)

A Karmacsi Auto - Mad Dogs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna, melyen kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtöttek össze a szervezők a Móra iskola számára. Galériával!

Kazahsztán ellen debütál az új kapitány

Kazahsztán ellen debütál az új kapitány

2018. január 21. (vasárnap)

A magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Georges Leekens március 23-án hazai pályán mutatkozik be, az ellenfél Kazahsztán együttese lesz.

Továbbjutás az Euroligában!

Továbbjutás az Euroligában!

2018. január 21. (vasárnap)

Kiütéses, 17-8-as győzelmet aratott a holland Utrecht ellen, így továbbjutott az Euroliga legjobb nyolc együttese közé a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata. Mihók Attila tanítványai három negyed alatt eldöntötték ma délelőtti meccsüket, így a hajrában még egy kis lazítás is belefért.