Diadalmas serdülők

2017. augusztus 11. (péntek) 8:00 - spigott

Mindhárom mérkőzését megnyerve szerezte meg hazai rendezésű tornájának első helyét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő együttese.

Nemcsak a felnőtt csapat, hanem a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlása is nagy erőkkel készül az előtte álló új szezon küzdelmeire. Akadémiánk serdülő együttese csütörtökön délelőtt tíztől délután négy óráig hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lépett pályára egy felkészülési tornán, melyen a Kozármisleny, az Alba Fehérvár KC, valamint a Siófok volt Meggyes Rita tanítványainak ellenfele.

Fiataljaink a fehérváriak ellen kezdték meg a négycsapatos viadal küzdelmeit, s kiegyenlített, nagy csatában arattak 20-19-es győzelmet megyei riválisuk ellen. Ezt követte a Kozármisleny és a Siófok találkozója, melyen előbbi örülhetett a 19-18-as sikernek. Nagy küzdelmet hozott a Siófok és az Alba mérkőzése is, melyen a Balaton-parti gárda nyert három góllal (21-18), s hasonló különbséggel nyerték meg serdülőink a Kozármisleny elleni összecsapást is (25-22), így a torna utolsó meccsén már a végső győzelemért léphettek pályára a dunaújvárosiak.

Előtte azonban még a Kozármisleny aratott 25-19-es sikert a székesfehérváriak ellen, ami egyben azt is jelentette, hogy jó erőkből álló másodosztályú gárda szerezte meg az egész napos viadal második helyét. A DKKA fiataljai a Siófok ellen mérették meg magukat, s a torna legsimább meccsét játszva arattak 23-16-os győzelmet, így megérdemelten hódították el az első helyezést úgy, hogy a legjobb kapusnak a dunaújvárosi Németh Katát választották a szakemberek, míg a gólkirálynőnek járó elismerést a szintén DKKA-s Koronczai Petra érdemelte ki.

A serdülő torna eredményei

DKKA – Alba fehérvár KC 20-19
Kozármisleny – Siófok 19-18
Siófok – Alba Fehérvár KC 21-18
DKKA – Kozármisleny 25-22
Alba Fehérvár KC – Kozármisleny 19-25
DKKA – Siófok 23-16

Végeredmény: 1. DKKA 6 pont, 2. Kozármisleny 4 pont, 3. Siófok 2 pont, 4. Alba Fehérvár KC 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kiütéses sikerrel előzött a Kemi-Ker

Kiütéses sikerrel előzött a Kemi-Ker

2017. december 14. (csütörtök)

Egy híján húsz gólt szerezve gyűjtötte be második győzelmét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokságban a Kemi-Ker Kft. együttese.

Hazai évzáró a Fradi ellen

Hazai évzáró a Fradi ellen

2017. december 14. (csütörtök)

A Ferencváros elleni hazai találkozóval búcsúzik a 2017-es esztendőtől ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Más súlycsoport

Más súlycsoport

2017. december 13. (szerda)

Erősen tartalékos felállásban is biztosan, 9-3-ra nyerte a Vasas elleni kupamérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Rendhagyó évzárót tartott a Dunaferr SE!

Rendhagyó évzárót tartott a Dunaferr SE!

2017. december 13. (szerda)

Rendkívül sikeres esztendőt zárt a Dunaferr SE mind az öt szakosztálya, melyek az éves visszatekintő és az egyéni jutalmak átvétele után jó hangulatú játékokkal zárták le a 2017-es évet.

Szép siker a rangadón

Szép siker a rangadón

2017. december 13. (szerda)

A négy gólig jutó Garda Krisztina vezérletével aratott 12-11-es győzelmet a Ferencváros elleni fővárosi találkozón a DUE-Maarsk-Graphics női vízilabda csapata.

Tét nélkül a kupában

Tét nélkül a kupában

2017. december 13. (szerda)

A Vasas elleni hazai találkozóval zárja a Magyar Kupa küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Évzáró a Fradi ellen

Évzáró a Fradi ellen

2017. december 13. (szerda)

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését az egyre jobban játszó Ferencváros ellen játssza a A DUE-Maarks Graphics női vízilabda csapata.