Diadalmas serdülők

2017. augusztus 11. (péntek) 8:00 - spigott

Mindhárom mérkőzését megnyerve szerezte meg hazai rendezésű tornájának első helyét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő együttese.

Nemcsak a felnőtt csapat, hanem a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlása is nagy erőkkel készül az előtte álló új szezon küzdelmeire. Akadémiánk serdülő együttese csütörtökön délelőtt tíztől délután négy óráig hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lépett pályára egy felkészülési tornán, melyen a Kozármisleny, az Alba Fehérvár KC, valamint a Siófok volt Meggyes Rita tanítványainak ellenfele.

Fiataljaink a fehérváriak ellen kezdték meg a négycsapatos viadal küzdelmeit, s kiegyenlített, nagy csatában arattak 20-19-es győzelmet megyei riválisuk ellen. Ezt követte a Kozármisleny és a Siófok találkozója, melyen előbbi örülhetett a 19-18-as sikernek. Nagy küzdelmet hozott a Siófok és az Alba mérkőzése is, melyen a Balaton-parti gárda nyert három góllal (21-18), s hasonló különbséggel nyerték meg serdülőink a Kozármisleny elleni összecsapást is (25-22), így a torna utolsó meccsén már a végső győzelemért léphettek pályára a dunaújvárosiak.

Előtte azonban még a Kozármisleny aratott 25-19-es sikert a székesfehérváriak ellen, ami egyben azt is jelentette, hogy jó erőkből álló másodosztályú gárda szerezte meg az egész napos viadal második helyét. A DKKA fiataljai a Siófok ellen mérették meg magukat, s a torna legsimább meccsét játszva arattak 23-16-os győzelmet, így megérdemelten hódították el az első helyezést úgy, hogy a legjobb kapusnak a dunaújvárosi Németh Katát választották a szakemberek, míg a gólkirálynőnek járó elismerést a szintén DKKA-s Koronczai Petra érdemelte ki.

A serdülő torna eredményei

DKKA – Alba fehérvár KC 20-19
Kozármisleny – Siófok 19-18
Siófok – Alba Fehérvár KC 21-18
DKKA – Kozármisleny 25-22
Alba Fehérvár KC – Kozármisleny 19-25
DKKA – Siófok 23-16

Végeredmény: 1. DKKA 6 pont, 2. Kozármisleny 4 pont, 3. Siófok 2 pont, 4. Alba Fehérvár KC 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végre győzelem!

Végre győzelem!

2018. március 24. (szombat)

Fontos három pontot szerzett a Dunaújvárosi PASE labdarúgó csapata, mely magabiztos játékkal aratott 3-1-es győzelmet a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzésen.

Bajnoki mezőny az MMK-ban

Bajnoki mezőny az MMK-ban

2018. március 24. (szombat)

A Dunaújvárosi Darts Club három csapata közül kettő idegenben, egy hazai környezetben kezdi meg az NB III-as bajnokság küzdelmeit.

Komoly változások a Kohásznál

Komoly változások a Kohásznál

2018. március 24. (szombat)

Bulath Anita, Oguntoye Viktória távozik, Erdősi Ildikó és Sirián Szederke viszont a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatánál folytatja pályafutását a következő szezonban.

Botlott az Akrasz-Bau

Botlott az Akrasz-Bau

2018. március 24. (szombat)

A két éllovas hozta a kötelezőt, az Akrasz-Bau viszont meglepő vereséget szenvedett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei első fordulójában.

Vereséggel mutatkozott be az új kapitány

Vereséggel mutatkozott be az új kapitány

2018. március 23. (péntek)

Vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, mivel csapata pénteken 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában.

A Kozármisleny ellen javíthat a DPASE

A Kozármisleny ellen javíthat a DPASE

2018. március 23. (péntek)

Elsősorban védekezésben kell feljavulnia a dunaújvárosi labdarúgóknak ahhoz, hogy idei harmadik bajnokijukon végre már győzelemnek örülhessenek.

Megérdemelt veszprémi győzelem

Megérdemelt veszprémi győzelem

2018. március 23. (péntek)

Csak az első negyedben játszott jól, így tizenhét pontos vereséget szenvedett Veszprémben a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapata.