Gólzuhatag a jégcsarnokban

spigott - 2017. augusztus 30. 20:57

Kiütéses, 9-2-es győzelmet aratott az Érsekújvár elleni edzőmérkőzésen az Erste Liga küzdelmeire készülő Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hetedik nyári edzőmérkőzését játszotta ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely a szlovák Extraligában szereplő Érsekújvár gárdáját látta vendégül a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Acélbikáink mai ellenfele nem legerősebb csapatával érkezett Dunaújvárosba, s ez bizony a játék képén is meglátszott, ugyanis a DAB hokisai már az első percben két kapuvasat ütöttek, s kihagytak egy ziccert is, de az első gólra így sem kellett sokat várni, mert Izacky révén már a 2. perc elején megszerezték a vezetést David Musial tanítványai (1-0).

A folytatásban is nagy fölényben játszottak a Bikák, akik a születésnapos Azari révén növelték tovább előnyüket a 9. percben, s bár harmadból hátralévő időben már nem született újabb találat, a mutatott játék így is bizakodással tölthette el az Acélbikák drukkereit.

A hazai jókedv a második felvonásban tovább fokozódott, ugyanis a 24. percben Nageler, nem sokkal később Ogrizek, majd a meccs derekán Hetényi is betalált a vendégek kapujába, vagyis a lényegi kérdések igen hamar eldőltek, innentől már csak a hazai győzelem mértéke volt kérdéses (5-0). Ugyan a 32. percben Lutner szépíteni tudott, a harmad hajrája ismét a mieinké volt, mert előbb Ogrizek, majd Léránt lőtt szépségdíjas gólt, így a záró felvonás előtt már 7-1-re vezetett a DAB.

Odnoga (69) lőtte a meccs utolsó találatát!

A harmadik harmadra alaposan visszavettek a mieink, így ez a húsz perc hozta a legkiegyenlítettebb küzdelmet, s bár a 49. percben Novak meglőtte az érsekújváriak második találatát is, az utolsó percekben ismét rálépett a gázpedálra az Acélbikák alakulata, mely Németh és Odnoga találataival alakította ki a fölényes, 9-2-es dunaújvárosi sikert hozó végeredményt.

DAB – Nové Zámky 9-2 (2-0, 5-1, 2-1)

Gólszerzők: Ogrizek 2, Izacky, Azari, Nageler, Hetényi, Léránt, Németh, Odnoga, illetve Lutner, Novak.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.