Szoros meccsek a Campusban

spigott - 2017. augusztus 30. 12:27

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának küzdelemsorozata a Lorántffy iskola műfüves pályáján.

Az Acerbis Osztály küzdelmei után kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság második vonalában, a Campus Osztályban is megkezdték a pontvadászatot a résztvevő csapatok. Az első fordulóban három találkozót rendeztek meg a Lorántffy iskola műfüves pályáján, ahol először a Black & White gárdája húzott szerelést a Gazdagok és Szépek ellen. Utóbbiak ugyan lehet, hogy tényleg gazdagok, valamint szépek is, a foci azonban ezúttal ellenfelüknek ment jobban, így a Black & White 3-2-es sikerével ért véget a Campus osztály 2017/2018-as szezonjának első találkozója.

A nap második mérkőzését a Papa SE és a B.T. Mirage gárdája vívta egymással, ám ezen a találkozón nem tudtak dűlőre jutni a csapatok, két találat születet az egyik, kettő a másik oldalon is, így a végeredmény nem is lehetett más, mint 2-2-es döntetlen. A zárómeccsen a az Asztalos Gumiszervíz és az Iraputao csapatainak játékosai húztak szerelést, s ahogy várható volt, ez a találkozó is igen nagy csatát hozott. Hiába vezetett ugyanis utóbbi már 3-1-re is az első félidőben, a fordulás után erősítettek az "asztalosok", akik végül sorozatban három gólt szerezve arattak 4-3-as győzelmet.

A Campus Osztály keddi eredményei

Black & White – Gazdagok és Szépek 3-2 (1-2)
Papa SE – B.T. Mirage 2-2
Asztalos Gumiszervíz – Irapuato 4-3 (2-3)

A bajnokság állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 3 pont, 2. Black & White 3 pont, 3. B.T. Mirage 1 pont, 4. Papa SE 1 pont, 5. Akrasz Bau SE 0 pont, 6. Gyalog Galopp 0 pont, 7. Széchenyi Pékség 0 pont, 8. Unió Taxi 0 pont, 9. Varázs Kép, 10. Irapuato 0 pont, 11. Gazdagok és Szépek 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.