A döntetlen volt a sláger

2017. szeptember 12. (kedd) 18:23 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfői játéknapján a Fejó-Therm és a Kemi Ker Kft. együttese.

Két találkozóval folytatódott hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának küzdelemsorozata a Lorántffy iskola műfüves pályáján, ahol már a harmadik forduló összecsapásain mérték össze egymással erejüket a résztvevők. A nap első mérkőzését a középmezőny élén található SZP-Asztalos játszotta az eddig pont nélkül álló Fejó-Therm ellen, s bár előbbi a félidőben egy, míg a 30. percben már kettő góllal is vezetett, Balogh Dávid duplájával döntetlenre mentette a meccset a Fejó, mely ezzel feljött a tabella hetedik helyére.

Kép: DO-archív

Szintén első pontjaira hajtott a Campus Osztály tavalyi bajnoka, a Kemi-Ker Kft. gárdája, mely a GBB Kft. ellen lépett pályára, s játszott rendkívül szórakoztató meccset ellenfelével. A mérkőzést a GBB kezdte jobban, de hiába vezetett a hatodik percben már 2-0-ra, tíz perccel a meccs vége előtt már a Kemi-Ker örülhetett a 4-2-es előnynek. a mérkőzés hajrája rendkívül komoly fordulatokat hozott, hiszen a GBB az utolsó percben fordítani tudott, ám előnyét nem tudta megtartani, mert a végül négy gólt szerző Ivacs Gábor a lefújás előtt még betalált, kialakítva ezzel a 6-6-os végeredményt.

Az Acerbis Osztály hétfői eredményei

SZP-Asztalos SE – Fejó-Therm Kft. 3-3 (2-1)
GBB Kft. – Kemi-Ker Kft. 6-6 (2-3)

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó 6 pont, 2. Dunaferr Vasas 6 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. SZP-Asztalos SE 5 pont, 6. GBB Kft. 2 pont, 7. Fejó-Therm 1 pont, 8. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Klujber Katrin is a jövő klasszisai között

Klujber Katrin is a jövő klasszisai között

2017. szeptember 26. (kedd)

Az Európai Kézilabda Szövetség a sportág legtehetségesebbjei között tartja számon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia jobbszélsőjét, Klujber Katrint is.

Simán nyertek a favoritok

Simán nyertek a favoritok

2017. szeptember 26. (kedd)

A Karmacsi hozta a papírformát, a Dunaferr Vasas viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfő esti fordulójában.

Kovács Zsófia a felemáskorlát ásza

Kovács Zsófia a felemáskorlát ásza

2017. szeptember 26. (kedd)

A Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza, Kovács Zsófia felemáskorláton szériagyőztes lett a tornászok világkupa-sorozatában.

Hibátlan juniorok

Hibátlan juniorok

2017. szeptember 26. (kedd)

A megyei rivális elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a Gorillaz Juniors amerikai focicsapata az U19-es bajnokság küzdelmeiben.

Fájó vereség az Erste Ligában

Fájó vereség az Erste Ligában

2017. szeptember 25. (hétfő)

Kegyetlenül kihasználta a gyenge napot kifogó dunaújvárosi védők hibáit a Csíkszereda, mely megérdemelten gyűjtötte be a bajnoki pontokat.

"Nem félünk senkitől!"

"Nem félünk senkitől!"

2017. szeptember 25. (hétfő)

Az elmúlt években sikert sikerre halmozó csapat magja együtt maradt, így a 2017/2018-as bajnoki szezonban is az érmekért szeretne küzdeni a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata az NB I-es bajnokságban.

Felemás eredmények az utánpótlásánál

Felemás eredmények az utánpótlásánál

2017. szeptember 25. (hétfő)

Az Országos Serdülő Bajnokságban és a Kiemelt Erima Bajnokságban is egy vereséggel, valamint egy győzelemmel kezdtek a DKKA U13-as kézilabdázói.