A döntetlen volt a sláger

2017. szeptember 12. (kedd) 18:23 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfői játéknapján a Fejó-Therm és a Kemi Ker Kft. együttese.

Két találkozóval folytatódott hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának küzdelemsorozata a Lorántffy iskola műfüves pályáján, ahol már a harmadik forduló összecsapásain mérték össze egymással erejüket a résztvevők. A nap első mérkőzését a középmezőny élén található SZP-Asztalos játszotta az eddig pont nélkül álló Fejó-Therm ellen, s bár előbbi a félidőben egy, míg a 30. percben már kettő góllal is vezetett, Balogh Dávid duplájával döntetlenre mentette a meccset a Fejó, mely ezzel feljött a tabella hetedik helyére.

Kép: DO-archív

Szintén első pontjaira hajtott a Campus Osztály tavalyi bajnoka, a Kemi-Ker Kft. gárdája, mely a GBB Kft. ellen lépett pályára, s játszott rendkívül szórakoztató meccset ellenfelével. A mérkőzést a GBB kezdte jobban, de hiába vezetett a hatodik percben már 2-0-ra, tíz perccel a meccs vége előtt már a Kemi-Ker örülhetett a 4-2-es előnynek. a mérkőzés hajrája rendkívül komoly fordulatokat hozott, hiszen a GBB az utolsó percben fordítani tudott, ám előnyét nem tudta megtartani, mert a végül négy gólt szerző Ivacs Gábor a lefújás előtt még betalált, kialakítva ezzel a 6-6-os végeredményt.

Az Acerbis Osztály hétfői eredményei

SZP-Asztalos SE – Fejó-Therm Kft. 3-3 (2-1)
GBB Kft. – Kemi-Ker Kft. 6-6 (2-3)

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó 6 pont, 2. Dunaferr Vasas 6 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. SZP-Asztalos SE 5 pont, 6. GBB Kft. 2 pont, 7. Fejó-Therm 1 pont, 8. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője

2018. június 19. (kedd)

Marco Rossi váltja a belga Georges Leekenst a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Ott tartanak, ahol kell!

Ott tartanak, ahol kell!

2018. június 19. (kedd)

Betegség miatt került ki a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokágra készülő keretéből a DUE-Maarsk Graphics tehetsége, Vályi Vanda.

Rutinos csatárt igazolt a DAB

Rutinos csatárt igazolt a DAB

2018. június 19. (kedd)

A magyar útlevéllel rendelkező Martin Saluga a Brassó együttesétől érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóihoz.

Nem borult a papírforma

Nem borult a papírforma

2018. június 19. (kedd)

Könnyed győzelmet aratott alacsonyabb osztály vetélytársa ellen az SZP-Asztalos SE gárdája a Dunaújváros Kupa hétfő esti nyitómérkőzésén.

Hasznos tapasztalatok

Hasznos tapasztalatok

2018. június 18. (hétfő)

Helyezetlenül zárt élete első Európa-bajnokságán a Dunaferr SE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika, aki csak külön engedéllyel vehetett részt a kontinensviadalon.

Döntős helyezések a válogatón

Döntős helyezések a válogatón

2018. június 18. (hétfő)

Tisztességgel helyt álltak, s három döntős eredményt is elértek a szolnoki ifjúsági válogatón a Dunaferr SE kajak-kenusai.

Horváth Máté újabb szép sikere

Horváth Máté újabb szép sikere

2018. június 18. (hétfő)

A Dunai Ökölvívó Egyesület három versenyzője is részt vett a szlovákiai Klinben megrendezett 4. Boxing Cup elnevezésű nagyszabású nemzetközi viadalon.