A döntetlen volt a sláger

2017. szeptember 12. (kedd) 18:23 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfői játéknapján a Fejó-Therm és a Kemi Ker Kft. együttese.

Két találkozóval folytatódott hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának küzdelemsorozata a Lorántffy iskola műfüves pályáján, ahol már a harmadik forduló összecsapásain mérték össze egymással erejüket a résztvevők. A nap első mérkőzését a középmezőny élén található SZP-Asztalos játszotta az eddig pont nélkül álló Fejó-Therm ellen, s bár előbbi a félidőben egy, míg a 30. percben már kettő góllal is vezetett, Balogh Dávid duplájával döntetlenre mentette a meccset a Fejó, mely ezzel feljött a tabella hetedik helyére.

Kép: DO-archív

Szintén első pontjaira hajtott a Campus Osztály tavalyi bajnoka, a Kemi-Ker Kft. gárdája, mely a GBB Kft. ellen lépett pályára, s játszott rendkívül szórakoztató meccset ellenfelével. A mérkőzést a GBB kezdte jobban, de hiába vezetett a hatodik percben már 2-0-ra, tíz perccel a meccs vége előtt már a Kemi-Ker örülhetett a 4-2-es előnynek. a mérkőzés hajrája rendkívül komoly fordulatokat hozott, hiszen a GBB az utolsó percben fordítani tudott, ám előnyét nem tudta megtartani, mert a végül négy gólt szerző Ivacs Gábor a lefújás előtt még betalált, kialakítva ezzel a 6-6-os végeredményt.

Az Acerbis Osztály hétfői eredményei

SZP-Asztalos SE – Fejó-Therm Kft. 3-3 (2-1)
GBB Kft. – Kemi-Ker Kft. 6-6 (2-3)

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó 6 pont, 2. Dunaferr Vasas 6 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. SZP-Asztalos SE 5 pont, 6. GBB Kft. 2 pont, 7. Fejó-Therm 1 pont, 8. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Éllovas serdülők

Éllovas serdülők

2018. február 21. (szerda)

A második felvonásban kiváló teljesítményt nyújtva győzte le a Nemesnádudvart a DKKA harmadik számú serdülő együttese, mely továbbra is vezeti a harmadosztály tabelláját.

Hazai medencében a Szentes ellen

Hazai medencében a Szentes ellen

2018. február 21. (szerda)

A Szentes elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Előnyben a Csíkszereda

Előnyben a Csíkszereda

2018. február 20. (kedd)

Nem játszott jól a negyeddöntő első mérkőzésén a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely háromgólos, 4-1-es vereséget szenvedett a Csíkszereda ellen.

Nagy csaták az alsóházban

Nagy csaták az alsóházban

2018. február 20. (kedd)

Újabb győzelmet aratva erősítette meg első helyét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alsóházában a Yaffaszünet együttese.

Eb-közelben a Dunaferr birkózói

Eb-közelben a Dunaferr birkózói

2018. február 20. (kedd)

Nyikos Veronika az első, míg és Sallai Sándor a második helyen végzett a hétvégi válogatón, így mindkét dunaújvárosi birkózó nagy lépést tett a győri Európa-bajnokság felé.

DAC győzelem a tavaszi nyitányon

DAC győzelem a tavaszi nyitányon

2018. február 20. (kedd)

Szoros első félidőt követően tizenegy gólos győzelmet aratott a DAC férfi kézilabda csapata a Tököl otthonában.

Kemény Dóra Budaörsön foltatja

Kemény Dóra Budaörsön foltatja

2018. február 20. (kedd)

A szezon végéig a Budaörs együttesénél folytatja a játékot a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia fiatal átlövője, Kemény Dóra.