Háromgólos győzelmek a zárónapon

2017. szeptember 17. (vasárnap) 15:01 - spigott

Mindhárom találkozó 4-1-es eredménnyel ért véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának pénteki fordulójában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának harmadik fordulója pénteken este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első mérkőzésén a Varázs Kép csapott össze a B.T. Mirage együttesével, s ahogy az elmúlt két forduló alapján várható volt, Somogyi Sándorék magabiztos, 4-1-es sikerrel erősítették meg helyüket a tabella élmezőnyében. Erre készült a Gyalog Galopp is, mely az Irapuato ellen mérette meg magát, s nagyon simán hozta is a kötelezőt, így Petrás Gáborék formációja három fordulót követően is szorosan követi a listavezető Asztalos Gumiszervíz gárdáját.

Kép: DO-archív

A nap és a forduló utolsó találkozóját a Black&White és az Akrasz-Bau csapatai vívták meg egymással, s ahogy az előző két mérkőzésen, úgy itt is 4-1 lett a végeredmény, méghozzá utóbbi javára, így az Akrasz-Bau pontszámban beérte sőt, jobb gólarányának köszönhetően meg is előzte pénteki vetélytársát.

A Campus Osztály pénteki eredményei

Varász Kép – B.T. Mirage 4-1 (2-0)
Gyalog Galopp – Irapuato 4-1 (2-0)
Black&White – Akrasz-Bau 1-4 (0-3)

A Campus Osztály állása a 3. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 2. Gyalog Galopp 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Széchenyi Pékség 4 pont, 5. Akrasz-Bau SE 4 pont, 6. Black&White 4 pont, 7. Unió Taxi 2 pont, 8. Irapuato 1 pont, 9. Papa SE 1 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont, 11. Gazdagok és Szépek 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Harmadik helyek az utánpótlásban

Harmadik helyek az utánpótlásban

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő csapata simán nyert, az ifik viszont döntetlent játszottak a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

2018. április 26. (csütörtök)

Felbontotta Kovács Anna szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, így a válogatott átlövő idő előtt távozik a bajnoki tabella negyedik helyén álló együttestől.

Újra nyertek az akadémisták

Újra nyertek az akadémisták

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosban megrendezett Országos Gyermek Bajnokság második körében mindkét mérkőzését megnyerte a DSE Röplabda Akadémia csapata.

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

2018. április 25. (szerda)

A házigazda magyar válogatott 4-1-re kikapott a szlovén együttest a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában, szerdán a Papp László Budapest Sportarénában, így távol került a feljutástól.

Előnyben az UVSE

Előnyben az UVSE

2018. április 25. (szerda)

Kihasználta a hazai pálya előnyét a női vízilabda bajnoki döntő első felvonásán a címvédő UVSE, mely 7-5-re nyert az emberelőnyeivel rosszul gazdálkodó DUE-Maarsk Graphics csapata ellen.

Átrobogott a Kohászon a Fradi

Átrobogott a Kohászon a Fradi

2018. április 25. (szerda)

Támadásban és védekezésben is gyengén teljesített, így nagyon sima vereséget szenvedett a Ferencváros elleni mérkőzésen a DKKA női kézilabda csapata. A fővárosiak már a 7. percben hat góllal vezettek, végig irányították a játékot, s végül 35-25-re győzték le kézilabdázóinkat a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Továbbra is a negyedik helyen

Továbbra is a negyedik helyen

2018. április 25. (szerda)

A Dunaújváros PASE U14-es labdarúgó csapata nyerni tudott, az U15-ösök viszont csak döntetlent játszottak legutóbbi bajnoki mérkőzésükön.