Háromgólos győzelmek a zárónapon

2017. szeptember 17. (vasárnap) 15:01 - spigott

Mindhárom találkozó 4-1-es eredménnyel ért véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának pénteki fordulójában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának harmadik fordulója pénteken este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első mérkőzésén a Varázs Kép csapott össze a B.T. Mirage együttesével, s ahogy az elmúlt két forduló alapján várható volt, Somogyi Sándorék magabiztos, 4-1-es sikerrel erősítették meg helyüket a tabella élmezőnyében. Erre készült a Gyalog Galopp is, mely az Irapuato ellen mérette meg magát, s nagyon simán hozta is a kötelezőt, így Petrás Gáborék formációja három fordulót követően is szorosan követi a listavezető Asztalos Gumiszervíz gárdáját.

Kép: DO-archív

A nap és a forduló utolsó találkozóját a Black&White és az Akrasz-Bau csapatai vívták meg egymással, s ahogy az előző két mérkőzésen, úgy itt is 4-1 lett a végeredmény, méghozzá utóbbi javára, így az Akrasz-Bau pontszámban beérte sőt, jobb gólarányának köszönhetően meg is előzte pénteki vetélytársát.

A Campus Osztály pénteki eredményei

Varász Kép – B.T. Mirage 4-1 (2-0)
Gyalog Galopp – Irapuato 4-1 (2-0)
Black&White – Akrasz-Bau 1-4 (0-3)

A Campus Osztály állása a 3. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 2. Gyalog Galopp 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Széchenyi Pékség 4 pont, 5. Akrasz-Bau SE 4 pont, 6. Black&White 4 pont, 7. Unió Taxi 2 pont, 8. Irapuato 1 pont, 9. Papa SE 1 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont, 11. Gazdagok és Szépek 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség és búcsú a kupától

Vereség és búcsú a kupától

2018. január 20. (szombat)

Fájdalmas 31-28 vereséget szenvedett Békéscsabán a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a Magyar Kupa negyedik fordulójában. Együttesünk az első félidő után még vezetett, ám a fordulás után nagyon gyengén játszott, így a hazaiak megérdemelten jutottak tovább a sorozat következő körébe.

Munkában az utánpótlás

Munkában az utánpótlás

2018. január 20. (szombat)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia hat korosztályos együttese is hazai pályán méreti meg magát a Téli Kupa küzdelmeiben.

Vereség az első csoportmeccsen

Vereség az első csoportmeccsen

2018. január 19. (péntek)

Az emberelőnyös lehetőségeit jobban kihasználó Sabadell 13-8-ra nyerte az Euroliga első csoportmérkőzését DUE-Maarks Graphics női vízilabdázói ellen.

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Megtört egy rossz sorozat

Megtört egy rossz sorozat

2018. január 19. (péntek)

Megszerezte első pontjait a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójában az eddig még nyeretlen Papa SE együttese is.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2018. január 19. (péntek)

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár női kézilabdázóinkra szombaton délután öt órától a Békéscsaba elleni Magyar Kupa összecsapáson.

Címet védene a futsal válogatott

Címet védene a futsal válogatott

2018. január 18. (csütörtök)

Idén Magyarország, azon belül Debrecen lesz a házigazdája a visegrádi négyek futsaltornájnak, számolt be a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.