Háromgólos győzelmek a zárónapon

2017. szeptember 17. (vasárnap) 15:01 - spigott

Mindhárom találkozó 4-1-es eredménnyel ért véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának pénteki fordulójában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának harmadik fordulója pénteken este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első mérkőzésén a Varázs Kép csapott össze a B.T. Mirage együttesével, s ahogy az elmúlt két forduló alapján várható volt, Somogyi Sándorék magabiztos, 4-1-es sikerrel erősítették meg helyüket a tabella élmezőnyében. Erre készült a Gyalog Galopp is, mely az Irapuato ellen mérette meg magát, s nagyon simán hozta is a kötelezőt, így Petrás Gáborék formációja három fordulót követően is szorosan követi a listavezető Asztalos Gumiszervíz gárdáját.

Kép: DO-archív

A nap és a forduló utolsó találkozóját a Black&White és az Akrasz-Bau csapatai vívták meg egymással, s ahogy az előző két mérkőzésen, úgy itt is 4-1 lett a végeredmény, méghozzá utóbbi javára, így az Akrasz-Bau pontszámban beérte sőt, jobb gólarányának köszönhetően meg is előzte pénteki vetélytársát.

A Campus Osztály pénteki eredményei

Varász Kép – B.T. Mirage 4-1 (2-0)
Gyalog Galopp – Irapuato 4-1 (2-0)
Black&White – Akrasz-Bau 1-4 (0-3)

A Campus Osztály állása a 3. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 9 pont, 2. Gyalog Galopp 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Széchenyi Pékség 4 pont, 5. Akrasz-Bau SE 4 pont, 6. Black&White 4 pont, 7. Unió Taxi 2 pont, 8. Irapuato 1 pont, 9. Papa SE 1 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont, 11. Gazdagok és Szépek 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Két dunaújvárosi a válogatottban

Két dunaújvárosi a válogatottban

2017. október 23. (hétfő)

A Danubius KSE tollaslabdázóinak két fiatal tehetsége, Csomor-Németh Lili és Vagyóczki Dávid is meghívót kapott az U15-ös válogatott közös edzőtáborába.

Könnyed DKKA-sikerek Érden

Könnyed DKKA-sikerek Érden

2017. október 23. (hétfő)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapata is simán nyerte első osztályú bajnoki mérkőzését az érdiek otthonában.

Végre győzelem

Végre győzelem

2017. október 22. (vasárnap)

Három gólt lőtt, s mivel egyet sem kapott, így sima győzelmet aratott a Vienna Capitals második számú együttesének otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség, de továbbjutás

Vereség, de továbbjutás

2017. október 22. (vasárnap)

Kétgólos, 27-25-ös vereséget szenvedett a CSM Roman vendégeként, de összességében magabiztosan jutott tovább az EHF Kupa harmadik fordulójába a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Trapattoni lesz a magyar válogatott kapitánya?

Trapattoni lesz a magyar válogatott kapitánya?

2017. október 22. (vasárnap)

A korábban hétszeres olasz bajnok, Giovanni Trapattoni is bejelentkezett a magyar válogatott kispadjára, mondta Bánki Erik, a szövetség elnökségi tagja a szegedma.hu-nak.

Idegenben is a győzelemre tör a Kohász

Idegenben is a győzelemre tör a Kohász

2017. október 22. (vasárnap)

Hétgólos előnyből várja az EHF Kupa második fordulójának romániai visszavágóját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. A ma délelőtt tíz órakor kezdődő összecsapást a remények szerint élő videóközvetítés segítségével követhetjük figyelemmel. Részletek a tovább után.

Sima győzelem a Pénzügyőr ellen

Sima győzelem a Pénzügyőr ellen

2017. október 22. (vasárnap)

Remek játékkal aratott 35-25-ös sikert a Pénzügyőr elleni hazai bajnoki mérkőzésen a DAC NB II-es férfi kézilabda csapata.