Hozták a kötelezőt az esélyesek

spigott - 2017. szeptember 19. 18:00

Nem született meglepetés a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfő esti mérkőzésein.

Három találkozóval folytatódott hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának küzdelemsorozata. A Lorántffy iskola műfüves pályáján ezúttal már a negyedik forduló mérkőzéseit rendezték meg, s este hat órától a hatpontos Steelworkers és az idáig kettő pontot szerző GBB Kft. együttesei mérték össze egymással erejüket. Előbbi volt tehát a mérkőzés esélyese, ám utóbbi szerezte meg a vezetést már a hetedik percben, igaz ettől még nem estek kétségbe az Acélmunkások, akik az első félidőben kettő, a másodikban négy találattal válaszoltak ellenfelüknek, s könnyedén, 6-1-re nyertek.

A nap második összecsapásán a még pont nélkül álló Siker Ablak GSV igyekezett megszerezni első egységeit, s bár korán vezetést is szerzett a Kemi-Ker Kft. gárdája ellen, a folytatás már egyáltalán nem úgy alakult, ahogy Szabó Gáborék eltervezték. A Kemi-Ker ugyanis már az első félidőben öt góllal terhelte meg az ablakosok hálóját, majd a második felvonásban újabb hat alkalommal mattolta ellenfelét, s végül sima, 11-4-es sikert aratva jött fel a tabella hatodik helyére.

Képek: DO-archív

Nem sok jóval kecsegtetett a Fejó-Therm Kft. csapata számára a listavezető s eddigi három meccsét simán megnyerő Karmacsi Autó elleni összecsapás, ám a favorit kissé könnyelműre vette az első félidőt, így a Fejó előbb a vezetést szerezte meg, majd akkor sem esett kétségbe, mikor ellenfele fordított, s még az első félidőben egyenlíteni tudott. A térfélcsere után azért rálépett a gázpedálra a Karmacsi, mely négy gólt szerzett, s cserébe egyet sem kapott, így végül 6-2-es győzelmet aratva erősítette meg első helyét a bajnoki tabellán.

Az Acerbis Osztály hétfői eredményei

2017. 09. 18. 18:00 Steelworkers – GBB Kft. 6-1 (2-1)
2017. 09. 18. 19:00 Siker Ablak GSV – Kemi-Ker Kft. 4-11 (2-5)
2017. 09. 18. 20:00 Fejó-Therm Kft. – Karmacsi Autó FC 2-6 (2-2)

Az Acerbis osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 12 pont, 2. Dunaferr Vasas 9 pont, 3. Steelworkers 9 pont, 4. Dunabiztos Micro 9 pont, 5. SZP-Asztalos SE 5 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 7. GBB Kft. 2 pont, 8. Fejó-Therm Kft. 1 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.