Nincs már pont nélküli csapat a Campusban

2017. szeptember 23. (szombat) 13:04 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában a Gazdagok és Szépek együttese is.

Ugyan a rossz időjárás miatt az Acerbis Osztály csütörtökre kiírt mérkőzéseit el kellett halasztani, pénteken már nem akadályozta semmi a kispályás labdarúgókat abban, hogy befejezzék a Campus Osztály negyedik fordulójának küzdelmeit. A nap nyitómeccsén az ötödik Akrasz-Bau és a hetedik Unió Taxi együttesei mérték össze erejüket, ám ez a találkozó nem hozott túl nagy csatát, mert előbbiek már az első félidőben megléptek három góllal, s végül sima, 7-3-as sikerrel léptek fel a tabella második helyére.

Képek: DO-archív

A szezont két vereséggel és egy döntetlennel kezdő B.T. Mirage viszont alaposan meglepte az esélyesebbnek tartott Széchenyi Pékség gárdáját, s bár az első felvonás végén még 1-1-re álltak a felek, a fordulást követően már csak két Mirage-gólt láthattak a meccsre kilátogatók, így a győztes nemcsak első sikerének örülhetett a bajnokságban, hanem annak is, hogy pontszámban befogta pénteki ellenfelét. Megszerezte első győzelmét az eddig pont nélkül álló Gazdagok és Szépek együttese is, mely az Irapuato ellen nyert 2-1-re, így a negyedik forduló után már nincs pont nélküli csapat a Campus Osztály idei kiírásában.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Unió Taxi 7-3 (3-1)
B.T. Mirage – Széchenyi Pékség 3-1 (1-1)
Irapuato – Gazdagok és Szépek 1-2 (0-1)

A Campus Osztály állása a 4. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 12 pont, 2. Akrasz-Bau SE 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Gyalog Galopp 7 pont, 5. Black & White 5 pont, 6. Széchenyi Pékség 4 pont, 7. B.T. Mirage 4 pont, 8. Gazdagok és Szépek 3 pont, 9. Papa SE 2 pont, 10. Unió Taxi 2 pont, 11. Irapuato 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Új védőt igazolt a DPASE

Új védőt igazolt a DPASE

2018. július 17. (kedd)

A tavalyi ezüstérmes Pécs együttesétől szerződött Dunaújvárosba a 26 éves Puskás Gábor.

Könnyed siker a szerbek ellen is

Könnyed siker a szerbek ellen is

2018. július 17. (kedd)

Magabiztos, 23-6-os győzelmet aratott a szerbek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a magyar női vízilabda válogatott.

Verhető ellenfél a kupában

Verhető ellenfél a kupában

2018. július 17. (kedd)

A svájci Spono Eagles, vagy a koszovói KHF Shqiponja Gjakove lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának ellenfele az EHF Kupa második selejtezőkörében.

Új edzővel, új alapokon

Új edzővel, új alapokon

2018. július 17. (kedd)

Bachrathy Kornél irányításával, elsősorban az utánpótlás nevelésre összpontosít a jövőben a Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Klujber Katrin a világ tetején!

Klujber Katrin a világ tetején!

2018. július 17. (kedd)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia újdonsült világbajnoka, Klujber Katrin szerint elsősorban egységének, elszántságának köszönhette azt junior válogatottunk, hogy minden mérkőzését megnyerve hódította el a debreceni junior kézilabda világbajnokság első helyét.

Két dunaújvárosi a vb-csapatban

Két dunaújvárosi a vb-csapatban

2018. július 16. (hétfő)

A Dunaferr SE versenyzői közül Kiss Balázs és Hajdu Jonatán is részt vehet a kajak-kenusok portugáliai világbajnokságán.

Teljes az Acélbikák légiós kerete

Teljes az Acélbikák légiós kerete

2018. július 16. (hétfő)

A 27 éves finn Jaakko Turtiainen is a Dunaújvárosi Acélbikák együttesénél folytatja pályafutását.