Nincs már pont nélküli csapat a Campusban

2017. szeptember 23. (szombat) 13:04 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában a Gazdagok és Szépek együttese is.

Ugyan a rossz időjárás miatt az Acerbis Osztály csütörtökre kiírt mérkőzéseit el kellett halasztani, pénteken már nem akadályozta semmi a kispályás labdarúgókat abban, hogy befejezzék a Campus Osztály negyedik fordulójának küzdelmeit. A nap nyitómeccsén az ötödik Akrasz-Bau és a hetedik Unió Taxi együttesei mérték össze erejüket, ám ez a találkozó nem hozott túl nagy csatát, mert előbbiek már az első félidőben megléptek három góllal, s végül sima, 7-3-as sikerrel léptek fel a tabella második helyére.

Képek: DO-archív

A szezont két vereséggel és egy döntetlennel kezdő B.T. Mirage viszont alaposan meglepte az esélyesebbnek tartott Széchenyi Pékség gárdáját, s bár az első felvonás végén még 1-1-re álltak a felek, a fordulást követően már csak két Mirage-gólt láthattak a meccsre kilátogatók, így a győztes nemcsak első sikerének örülhetett a bajnokságban, hanem annak is, hogy pontszámban befogta pénteki ellenfelét. Megszerezte első győzelmét az eddig pont nélkül álló Gazdagok és Szépek együttese is, mely az Irapuato ellen nyert 2-1-re, így a negyedik forduló után már nincs pont nélküli csapat a Campus Osztály idei kiírásában.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Unió Taxi 7-3 (3-1)
B.T. Mirage – Széchenyi Pékség 3-1 (1-1)
Irapuato – Gazdagok és Szépek 1-2 (0-1)

A Campus Osztály állása a 4. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 12 pont, 2. Akrasz-Bau SE 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Gyalog Galopp 7 pont, 5. Black & White 5 pont, 6. Széchenyi Pékség 4 pont, 7. B.T. Mirage 4 pont, 8. Gazdagok és Szépek 3 pont, 9. Papa SE 2 pont, 10. Unió Taxi 2 pont, 11. Irapuato 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kiütéses sikerrel előzött a Kemi-Ker

Kiütéses sikerrel előzött a Kemi-Ker

2017. december 14. (csütörtök)

Egy híján húsz gólt szerezve gyűjtötte be második győzelmét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokságban a Kemi-Ker Kft. együttese.

Hazai évzáró a Fradi ellen

Hazai évzáró a Fradi ellen

2017. december 14. (csütörtök)

A Ferencváros elleni hazai találkozóval búcsúzik a 2017-es esztendőtől ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Más súlycsoport

Más súlycsoport

2017. december 13. (szerda)

Erősen tartalékos felállásban is biztosan, 9-3-ra nyerte a Vasas elleni kupamérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Rendhagyó évzárót tartott a Dunaferr SE!

Rendhagyó évzárót tartott a Dunaferr SE!

2017. december 13. (szerda)

Rendkívül sikeres esztendőt zárt a Dunaferr SE mind az öt szakosztálya, melyek az éves visszatekintő és az egyéni jutalmak átvétele után jó hangulatú játékokkal zárták le a 2017-es évet.

Szép siker a rangadón

Szép siker a rangadón

2017. december 13. (szerda)

A négy gólig jutó Garda Krisztina vezérletével aratott 12-11-es győzelmet a Ferencváros elleni fővárosi találkozón a DUE-Maarsk-Graphics női vízilabda csapata.

Tét nélkül a kupában

Tét nélkül a kupában

2017. december 13. (szerda)

A Vasas elleni hazai találkozóval zárja a Magyar Kupa küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Évzáró a Fradi ellen

Évzáró a Fradi ellen

2017. december 13. (szerda)

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését az egyre jobban játszó Ferencváros ellen játssza a A DUE-Maarks Graphics női vízilabda csapata.