Nincs már pont nélküli csapat a Campusban

2017. szeptember 23. (szombat) 13:04 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában a Gazdagok és Szépek együttese is.

Ugyan a rossz időjárás miatt az Acerbis Osztály csütörtökre kiírt mérkőzéseit el kellett halasztani, pénteken már nem akadályozta semmi a kispályás labdarúgókat abban, hogy befejezzék a Campus Osztály negyedik fordulójának küzdelmeit. A nap nyitómeccsén az ötödik Akrasz-Bau és a hetedik Unió Taxi együttesei mérték össze erejüket, ám ez a találkozó nem hozott túl nagy csatát, mert előbbiek már az első félidőben megléptek három góllal, s végül sima, 7-3-as sikerrel léptek fel a tabella második helyére.

Képek: DO-archív

A szezont két vereséggel és egy döntetlennel kezdő B.T. Mirage viszont alaposan meglepte az esélyesebbnek tartott Széchenyi Pékség gárdáját, s bár az első felvonás végén még 1-1-re álltak a felek, a fordulást követően már csak két Mirage-gólt láthattak a meccsre kilátogatók, így a győztes nemcsak első sikerének örülhetett a bajnokságban, hanem annak is, hogy pontszámban befogta pénteki ellenfelét. Megszerezte első győzelmét az eddig pont nélkül álló Gazdagok és Szépek együttese is, mely az Irapuato ellen nyert 2-1-re, így a negyedik forduló után már nincs pont nélküli csapat a Campus Osztály idei kiírásában.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Unió Taxi 7-3 (3-1)
B.T. Mirage – Széchenyi Pékség 3-1 (1-1)
Irapuato – Gazdagok és Szépek 1-2 (0-1)

A Campus Osztály állása a 4. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 12 pont, 2. Akrasz-Bau SE 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Gyalog Galopp 7 pont, 5. Black & White 5 pont, 6. Széchenyi Pékség 4 pont, 7. B.T. Mirage 4 pont, 8. Gazdagok és Szépek 3 pont, 9. Papa SE 2 pont, 10. Unió Taxi 2 pont, 11. Irapuato 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végre győzelem!

Végre győzelem!

2018. március 24. (szombat)

Fontos három pontot szerzett a Dunaújvárosi PASE labdarúgó csapata, mely magabiztos játékkal aratott 3-1-es győzelmet a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzésen.

Bajnoki mezőny az MMK-ban

Bajnoki mezőny az MMK-ban

2018. március 24. (szombat)

A Dunaújvárosi Darts Club három csapata közül kettő idegenben, egy hazai környezetben kezdi meg az NB III-as bajnokság küzdelmeit.

Komoly változások a Kohásznál

Komoly változások a Kohásznál

2018. március 24. (szombat)

Bulath Anita, Oguntoye Viktória távozik, Erdősi Ildikó és Sirián Szederke viszont a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatánál folytatja pályafutását a következő szezonban.

Botlott az Akrasz-Bau

Botlott az Akrasz-Bau

2018. március 24. (szombat)

A két éllovas hozta a kötelezőt, az Akrasz-Bau viszont meglepő vereséget szenvedett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei első fordulójában.

Vereséggel mutatkozott be az új kapitány

Vereséggel mutatkozott be az új kapitány

2018. március 23. (péntek)

Vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, mivel csapata pénteken 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában.

A Kozármisleny ellen javíthat a DPASE

A Kozármisleny ellen javíthat a DPASE

2018. március 23. (péntek)

Elsősorban védekezésben kell feljavulnia a dunaújvárosi labdarúgóknak ahhoz, hogy idei harmadik bajnokijukon végre már győzelemnek örülhessenek.

Megérdemelt veszprémi győzelem

Megérdemelt veszprémi győzelem

2018. március 23. (péntek)

Csak az első negyedben játszott jól, így tizenhét pontos vereséget szenvedett Veszprémben a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapata.