Nincs már pont nélküli csapat a Campusban

2017. szeptember 23. (szombat) 13:04 - spigott

Megszerezte első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában a Gazdagok és Szépek együttese is.

Ugyan a rossz időjárás miatt az Acerbis Osztály csütörtökre kiírt mérkőzéseit el kellett halasztani, pénteken már nem akadályozta semmi a kispályás labdarúgókat abban, hogy befejezzék a Campus Osztály negyedik fordulójának küzdelmeit. A nap nyitómeccsén az ötödik Akrasz-Bau és a hetedik Unió Taxi együttesei mérték össze erejüket, ám ez a találkozó nem hozott túl nagy csatát, mert előbbiek már az első félidőben megléptek három góllal, s végül sima, 7-3-as sikerrel léptek fel a tabella második helyére.

Képek: DO-archív

A szezont két vereséggel és egy döntetlennel kezdő B.T. Mirage viszont alaposan meglepte az esélyesebbnek tartott Széchenyi Pékség gárdáját, s bár az első felvonás végén még 1-1-re álltak a felek, a fordulást követően már csak két Mirage-gólt láthattak a meccsre kilátogatók, így a győztes nemcsak első sikerének örülhetett a bajnokságban, hanem annak is, hogy pontszámban befogta pénteki ellenfelét. Megszerezte első győzelmét az eddig pont nélkül álló Gazdagok és Szépek együttese is, mely az Irapuato ellen nyert 2-1-re, így a negyedik forduló után már nincs pont nélküli csapat a Campus Osztály idei kiírásában.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Unió Taxi 7-3 (3-1)
B.T. Mirage – Széchenyi Pékség 3-1 (1-1)
Irapuato – Gazdagok és Szépek 1-2 (0-1)

A Campus Osztály állása a 4. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 12 pont, 2. Akrasz-Bau SE 7 pont, 3. Varázs Kép 7 pont, 4. Gyalog Galopp 7 pont, 5. Black & White 5 pont, 6. Széchenyi Pékség 4 pont, 7. B.T. Mirage 4 pont, 8. Gazdagok és Szépek 3 pont, 9. Papa SE 2 pont, 10. Unió Taxi 2 pont, 11. Irapuato 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem bírtuk legyűrni a Dabast

Nem bírtuk legyűrni a Dabast

2017. október 21. (szombat)

A kifejezetten jó formában játszó Dunaújváros ezúttal a tabellán hatodik helyet elfoglaló Dabas FC otthonába látogatott. A mieinknek kettős célja volt, hiszen meg szerették volna őrizni a tabellán elfoglalt első helyezésüket, ezzel együtt megszerezni a három bajnoki pontot.

Rangadót nyert a DSE Akadémia

Rangadót nyert a DSE Akadémia

2017. október 21. (szombat)

A röplabda bajnokság másodosztályában a Dunaferr SE Röplabda Akadémia három játszmában győzött a Zalaegerszeg ellen.

Botlott az Akrasz-Bau

Botlott az Akrasz-Bau

2017. október 21. (szombat)

Nagy esélyt szalasztott el az Akrasz-Bau, mely meglepő vereséget szenvedett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának pénteki fordulójában.

Továbbra is hibátlanul

Továbbra is hibátlanul

2017. október 21. (szombat)

Az első negyedben még akadozott a gépezet, ám a folytatásban már esélyt sem adott a házigazda egrieknek a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata a két gárda pénteki bajnokiján.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2017. október 21. (szombat)

A hatodik helyezett Dabas vendégeként lép pályára ma délután fél háromtól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB 3-as bajnokság 11. fordulójában.

Nem tudott kimászni a gödörből a DAB

Nem tudott kimászni a gödörből a DAB

2017. október 20. (péntek)

Borzalmas első tíz perc után ugyan becsülettel küzdött, ám esélye sem volt a hat gólig jutó MAC ellen a pontszerzésre a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának.

Fontos pontokat szerzett a Dunaferr

Fontos pontokat szerzett a Dunaferr

2017. október 20. (péntek)

A találkozón rengeteg helyzetet kidolgozó Dunaferr nagy csatában egygólos győzelmet aratott a Bőny ellen.