Rangadó előtt a DPASE

spigott - 2017. szeptember 28. 9:11

Az ötödik helyezett Pécs ellen szerezheti meg sorozatban negyedik bajnoki győzelmét szombaton este a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A Rákosmente elleni 2-1-es sikernek köszönhetően továbbra is tartja harmadik helyét a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép-csoportjában. Dobos Barna tanítványai hátrányból fordítva diadalmaskodtak legutóbbi találkozójukon, ám sokáig nem örülhettek a győzelemnek, ugyanis most szombaton már újabb nagyon nehéznek ígérkező találkozó vár labdarúgóinkra, akik este hat órától a PMFC gárdáját látják vendégül a Dunaújvárosi Stadionban. Együttesünk hétvégi ellenfele négy ponttal szerzett eddig kevesebbet, mint a mieink, ám a DPASE szakvezetője szerint a mezőny legjobb játékosállományával ők rendelkeznek, így a csapategység mellett a jó egyéni teljesítményekre is szükség lesz ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a bajnoki pontokat.

Kép: DO-archív

- Egyrészt ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre is, mint a többire, de azt is tudjuk, hogy komoly rangadó előtt állunk, hiszen szerintem a Pécs csapatának van a legjobb játékosállománya az egész mezőnyben. Nem foglalkozunk azzal, hogy mi zajlik náluk a háttérben, mi is olvastuk a csapatot érintő híreket, de nekünk elsősorban saját magunkkal kell törődnünk. A játék minden elemében tudunk még javulni, támadásban azért megéreztük a közelmúltban Dobos Áron és Csehi Tamás hiányát, ám a védekezésünk az, amit még stabilabbá kell tennünk ahhoz, ha továbbra is az élmezőnyhöz akarunk tartozni. A célunk persze ez, így a hétvégén is győzni szeretnénk, de tudjuk, hogy a pécsiek is hasonló célokkal érkeznek Dunaújvárosba. A közelmúlt mérkőzésein csapatként voltunk erősek, erre lesz szükség most is, ugyanakkor a három pont megszerzéséhez szükség lesz a kiemelkedő egyéni teljesítményekre is. Igazi ki-ki meccs vár ránk szombaton, a pillanatnyi forma dönthet, de nagyon bízom abban, hogy mi leszünk azok, akik örülhetnek majd a találkozó végén.

A rovat további hírei: Sport

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.