Az Újpest érkezik

spigott - 2017. október 18. 7:58

A Magyar Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói ma este hat órától az Újpest ellen.

A kedden edzőt váltó Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma már újra jégre korcsolyázik, ám ezúttal nem az Erste Ligában, hanem a Magyar Kupában kellene bizonyítania a dunaújvárosi hokisoknak, akik este hat órától az Újpest együttesét fogadják a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Az MK-ban eddig jobban szerepelnek Acélbikáink, mint a nemzetközi ligában, ugyanis két fordulót követően az első helyen állnak a tabellán, igaz a KMH Budapest és a Fehérvári Titánok elleni győzelmekkel azért lehetett előre kalkulálni, s az igazán erős csapatok elleni mérkőzések még együttesünk előtt állnak.

Ezek közül lesz az első a ma esti UTE elleni párharc, mely lényegesen komolyabbnak ígérkezik, mint az eddigi csaták, hiszen a fővárosi lila-fehérek remek csapatot raktak össze az idei szezonra, mely a kupában a negyedik, míg az Erste Ligában a harmadik helyen áll jelenleg. Egyből a mély vízbe kell tehát ugrania Jason Morgan vezetőedzőnek, aki természetesen abban bízik, hogy sikerül itthon tartani a győzelemért járó három pontot.

Képek: DO-archív

- Nagyon várom a ma estét. Az Újpest mindig kemény ellenfél, nagyon jól dolgoznak, jó az edzői munka a Megyeri úton, így egy igazi teszt előtt állunk, ahol kiderül, hogy pontosan hol áll most a csapat, és megmutatja majd nekem is, hogy kell fejleszteni a részleteken. Az átállásnak hagyni kell némi időt, hiszen új játék rendszereket kell beilleszteni szép lassan. Nagyon meg voltam elégedve a játékosok hozzáállásával és a munkamorállal az első közös edzésünkön. Mint mondtam, nagyon várom a szerdát!

A mai összecsapáshoz kapcsolódó információ még, hogy a szezonbérletek nemcsak az Erste Liga, hanem a Magyar Kupa hazai mérkőzéseire is érvényesek.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.