Csak a győzelemmel lenne elégedett a DPASE

2017. október 12. (csütörtök) 16:05 - spigott

Hazai környezetben, a Mórahalom elleni bajnokin gyarapíthatja pontjai számát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság hétvégi fordulójában.

Kilenc fordulót követően a rendkívül előkelő második helyen áll a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat Közép Csoportjában. Dobos Barna együttese az elmúlt héten a sereghajtó Makó ellen diadalmaskodott 2-1-re, méghozzá úgy, hogy korán hátrányba került, de kemény munkával előbb egyenlített, majd a véghajrában a győztes gólt is sikerült megszereznie. Együttesünk már nem az első alkalommal fordított meg mérkőzést hátrányból, ami jól mutatja a csapat egységét, s mint azt vezetőedzőnk a gárda ma délutáni sajtótájékoztatóján elmondta, továbbra is ilyen egységesnek kell maradniuk ahhoz, hogy a jövőben is ott legyenek a mezőny élcsapatai között.

Ehhez a következő lépést szombaton este hat órától teheti meg a DPASE, mely hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látja vendégül a tizenharmadik helyezett Mórahalom együttesét. Ugyan papíron egyértelműen a mieink a mérkőzés esélyesei, Dobos Barna vezetőedző nem számít könnyű kilencven percre a hétvégi találkozón sem.
- Ezek a mérkőzések soha nem egyszerűek, igyekszem én is még jobban felkészíteni a csapatot, arról nem is beszélve, hogy igen veszélyes csapatnak tartom az eddigi eredményei alapján a Mórahalmot, s az elmúlt szezonban is nagyon nehezen tudtuk őket két vállra fektetni. Most is erre számítok, de bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, s a jelenlegi helyezésünk alapján csak ezzel lehetnénk elégedettek. Természetesen nagyon várjuk szurkolóinkat is a szombat esti találkozóra, remélhetőleg sokan kilátogatnak és buzdítják a csapatot, hiszen nagyon jó helyen állunk, innen mindent elérhetünk, s ehhez nagy szükség lenne drukkereink támogatására is.

Képek: DO-archív

A győzelemben reménykedve várja a szombati mérkőzést Farkas Viktor is, aki elmondta, hogy ismerik a Mórahalom erényeit, s hibáit is, azon lesznek, hogy mindenképpen itthon tartsák a három pontot. "Kicsit furcsa, hogy tavaly idegenben voltak kisebb holtpontjaink, idén, ha a pontokat nézzük, akkor ez a hazai meccseinkre jellemző, hiszen van már döntetlenünk és egy vereségünk is, most azonban nem hibázhatunk, a győzelmen kívül semmi más nem elfogadható" – fogalmazott a DPASE bekkje. Barna Zsolt szerint nagyon motivált a társaság, ráadásul a győzelmeket nem lehet megunni, ezért továbbra is azon dolgoznak keményen, hogy sikeresek legyenek.

A rovat további hírei: Sport

Nagy különbségek az Aranyban!

Nagy különbségek az Aranyban!

2017. december 12. (kedd)

A legszorosabb eredményt a Perkátai SE tízgólos sikere jelentette a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság harmadik fordulójának nyitónapján.

Folytatódott a DAB sikerszériája

Folytatódott a DAB sikerszériája

2017. december 11. (hétfő)

Rengeteg helyzetet kihagyott, de így is simán nyert a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a Fehérvári Titánok elleni összecsapáson az Erste Ligában.

Ezúttal nem volt esélye a Dunaferrnek

Ezúttal nem volt esélye a Dunaferrnek

2017. december 11. (hétfő)

A Dunaferr vezető gólja után nagyon felpörgette játékát a Berettyóújfalu, akik végül hat gólos különbséggel győzték le a mieinket.

Kiváló évet zárt a kajak-kenu szakosztály

Kiváló évet zárt a kajak-kenu szakosztály

2017. december 11. (hétfő)

A 2017-es év aranybetűkkel lesz beírva a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának emlékkönyvébe, hiszen sportolóik eredményei alapján fennállásuk legsikeresebb évét zárták.

A jól elvégzett munka öröme

A jól elvégzett munka öröme

2017. december 11. (hétfő)

Hazai és nemzetközi sikerekben gazdag, szép és eredményes esztendőt hagyott maga mögött a Dunaferr SE úszó szakosztálya.

Ismét cseh öröm a jégpályán

Ismét cseh öröm a jégpályán

2017. december 11. (hétfő)

Az U10-es torna után az U9-esek között is cseh siker született a Santa Claus Kupa elnevezésű utánpótlás jégkorong tornán a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Megyei rangadó a jégcsarnokban

Megyei rangadó a jégcsarnokban

2017. december 11. (hétfő)

A Fehérvári Titánok ellen szerezné meg újabb győzelmét ma este nyolc órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.