Csak a győzelemmel lenne elégedett a DPASE

2017. október 12. (csütörtök) 16:05 - spigott

Hazai környezetben, a Mórahalom elleni bajnokin gyarapíthatja pontjai számát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság hétvégi fordulójában.

Kilenc fordulót követően a rendkívül előkelő második helyen áll a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat Közép Csoportjában. Dobos Barna együttese az elmúlt héten a sereghajtó Makó ellen diadalmaskodott 2-1-re, méghozzá úgy, hogy korán hátrányba került, de kemény munkával előbb egyenlített, majd a véghajrában a győztes gólt is sikerült megszereznie. Együttesünk már nem az első alkalommal fordított meg mérkőzést hátrányból, ami jól mutatja a csapat egységét, s mint azt vezetőedzőnk a gárda ma délutáni sajtótájékoztatóján elmondta, továbbra is ilyen egységesnek kell maradniuk ahhoz, hogy a jövőben is ott legyenek a mezőny élcsapatai között.

Ehhez a következő lépést szombaton este hat órától teheti meg a DPASE, mely hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látja vendégül a tizenharmadik helyezett Mórahalom együttesét. Ugyan papíron egyértelműen a mieink a mérkőzés esélyesei, Dobos Barna vezetőedző nem számít könnyű kilencven percre a hétvégi találkozón sem.
- Ezek a mérkőzések soha nem egyszerűek, igyekszem én is még jobban felkészíteni a csapatot, arról nem is beszélve, hogy igen veszélyes csapatnak tartom az eddigi eredményei alapján a Mórahalmot, s az elmúlt szezonban is nagyon nehezen tudtuk őket két vállra fektetni. Most is erre számítok, de bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, s a jelenlegi helyezésünk alapján csak ezzel lehetnénk elégedettek. Természetesen nagyon várjuk szurkolóinkat is a szombat esti találkozóra, remélhetőleg sokan kilátogatnak és buzdítják a csapatot, hiszen nagyon jó helyen állunk, innen mindent elérhetünk, s ehhez nagy szükség lenne drukkereink támogatására is.

Képek: DO-archív

A győzelemben reménykedve várja a szombati mérkőzést Farkas Viktor is, aki elmondta, hogy ismerik a Mórahalom erényeit, s hibáit is, azon lesznek, hogy mindenképpen itthon tartsák a három pontot. "Kicsit furcsa, hogy tavaly idegenben voltak kisebb holtpontjaink, idén, ha a pontokat nézzük, akkor ez a hazai meccseinkre jellemző, hiszen van már döntetlenünk és egy vereségünk is, most azonban nem hibázhatunk, a győzelmen kívül semmi más nem elfogadható" – fogalmazott a DPASE bekkje. Barna Zsolt szerint nagyon motivált a társaság, ráadásul a győzelmeket nem lehet megunni, ezért továbbra is azon dolgoznak keményen, hogy sikeresek legyenek.

A rovat további hírei: Sport

Erste Liga - tizenegy csapattal indul a szezon

Erste Liga - tizenegy csapattal indul a szezon

2018. június 21. (csütörtök)

Végleges a jégkorong Erste Liga következő idényének mezőnye: 11 gárda vág neki a 2018/19-es szezonnak.

Tengerentúli ellenfelekkel készülünk

Tengerentúli ellenfelekkel készülünk

2018. június 21. (csütörtök)

Az olimpiai és világbajnok Egyesült Államok, valamint Ausztrália és Japán lesz az ellenfele a júliusi Európa-bajnokságra címvédőként készülő magyar női vízilabda-válogatottnak a jövő héten szerdától péntekig sorra kerülő Vodafone Kupán.

Nyertek az esélyesek

Nyertek az esélyesek

2018. június 21. (csütörtök)

A Dunaújváros Kupa szerda esti mérkőzésein a magasabban jegyzett csapatok jutottak tovább a sorozat következő fordulójába.

Finn csatár az Acélbikáknál

Finn csatár az Acélbikáknál

2018. június 20. (szerda)

A finn Oula Uski személyében megvan a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának első légiós igazolása a 2018/2019-es szezonra.

Campusos sikerek a kupában

Campusos sikerek a kupában

2018. június 20. (szerda)

A Gazdagok és Szépek kiütéses győzelemmel, míg az Asztalos Gumiszervíz nagy csatában jutott tovább a Dunaújváros Kupa második fordulójába.

Nyíltvizi remeklések

Nyíltvizi remeklések

2018. június 20. (szerda)

Kiválóan szerepeltek a Balatonfüreden megrendezett Nyíltvizi Országos Bajnokságon a Dunaferr SE úszó szakosztályának fiatal versenyzői.

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője

2018. június 19. (kedd)

Marco Rossi váltja a belga Georges Leekenst a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.