Csak a győzelemmel lenne elégedett a DPASE

2017. október 12. (csütörtök) 16:05 - spigott

Hazai környezetben, a Mórahalom elleni bajnokin gyarapíthatja pontjai számát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság hétvégi fordulójában.

Kilenc fordulót követően a rendkívül előkelő második helyen áll a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat Közép Csoportjában. Dobos Barna együttese az elmúlt héten a sereghajtó Makó ellen diadalmaskodott 2-1-re, méghozzá úgy, hogy korán hátrányba került, de kemény munkával előbb egyenlített, majd a véghajrában a győztes gólt is sikerült megszereznie. Együttesünk már nem az első alkalommal fordított meg mérkőzést hátrányból, ami jól mutatja a csapat egységét, s mint azt vezetőedzőnk a gárda ma délutáni sajtótájékoztatóján elmondta, továbbra is ilyen egységesnek kell maradniuk ahhoz, hogy a jövőben is ott legyenek a mezőny élcsapatai között.

Ehhez a következő lépést szombaton este hat órától teheti meg a DPASE, mely hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látja vendégül a tizenharmadik helyezett Mórahalom együttesét. Ugyan papíron egyértelműen a mieink a mérkőzés esélyesei, Dobos Barna vezetőedző nem számít könnyű kilencven percre a hétvégi találkozón sem.
- Ezek a mérkőzések soha nem egyszerűek, igyekszem én is még jobban felkészíteni a csapatot, arról nem is beszélve, hogy igen veszélyes csapatnak tartom az eddigi eredményei alapján a Mórahalmot, s az elmúlt szezonban is nagyon nehezen tudtuk őket két vállra fektetni. Most is erre számítok, de bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, s a jelenlegi helyezésünk alapján csak ezzel lehetnénk elégedettek. Természetesen nagyon várjuk szurkolóinkat is a szombat esti találkozóra, remélhetőleg sokan kilátogatnak és buzdítják a csapatot, hiszen nagyon jó helyen állunk, innen mindent elérhetünk, s ehhez nagy szükség lenne drukkereink támogatására is.

Képek: DO-archív

A győzelemben reménykedve várja a szombati mérkőzést Farkas Viktor is, aki elmondta, hogy ismerik a Mórahalom erényeit, s hibáit is, azon lesznek, hogy mindenképpen itthon tartsák a három pontot. "Kicsit furcsa, hogy tavaly idegenben voltak kisebb holtpontjaink, idén, ha a pontokat nézzük, akkor ez a hazai meccseinkre jellemző, hiszen van már döntetlenünk és egy vereségünk is, most azonban nem hibázhatunk, a győzelmen kívül semmi más nem elfogadható" – fogalmazott a DPASE bekkje. Barna Zsolt szerint nagyon motivált a társaság, ráadásul a győzelmeket nem lehet megunni, ezért továbbra is azon dolgoznak keményen, hogy sikeresek legyenek.

A rovat további hírei: Sport

A hatodik hely is elérhető

A hatodik hely is elérhető

2018. február 25. (vasárnap)

A Dunaferr SE felnőtt röplabdázói a bajnokság utolsó előtti mérkőzésén vasárnap 13 órától a MAFC otthonában lépnek pályára.

Kiütötte a Kohász a Békéscsabát!

Kiütötte a Kohász a Békéscsabát!

2018. február 24. (szombat)

Esélyt sem adott a sereghajtó Békéscsabának a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely tizennégy gólos, 38-24-es sikert aratott a két gárda ma esti mérkőzésén a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A harmadik pofon a Csíkszeredától

A harmadik pofon a Csíkszeredától

2018. február 24. (szombat)

Nem bírt a Csíkszereda légiósaival, így az Erste Liga negyeddöntőjének harmadik meccsén is kikapott a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Ezúttal elmaradt a bravúr

Ezúttal elmaradt a bravúr

2018. február 24. (szombat)

Hiába vezetett az Euroliga negyeddöntőjének első meccsén már három góllal is a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, a vendég Catania igazolta klasszisát, s 13-10-es sikerrel lépett nagyot a sorozat négyes döntőjének elérése felé.

Egyedi programmal készül a válogatott

Egyedi programmal készül a válogatott

2018. február 24. (szombat)

Az UVSE és a DUE Maarsk Graphics játékosai is csak vasárnap csatlakoznak a hollandok elleni Világliga selejtezőre készülő magyar válogatott kerethez.

Az életben maradásért küzd a DAB

Az életben maradásért küzd a DAB

2018. február 24. (szombat)

Győzelmi kényszerben korcsolyáznak jégre az Erste Liga negyeddöntőjének mai és vasárnapi mérkőzésén a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

"Egész évben ezért dolgoztunk"

"Egész évben ezért dolgoztunk"

2018. február 24. (szombat)

Az európai elit liga legjobb nyolc csapata között a DUE-Maarks Graphics vízilabdázói a nyolcszoros BL-győztes Orizzonte Cataniát fogadják a Fabó Éva Sportuszodában.