Csak a győzelemmel lenne elégedett a DPASE

2017. október 12. (csütörtök) 16:05 - spigott

Hazai környezetben, a Mórahalom elleni bajnokin gyarapíthatja pontjai számát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság hétvégi fordulójában.

Kilenc fordulót követően a rendkívül előkelő második helyen áll a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat Közép Csoportjában. Dobos Barna együttese az elmúlt héten a sereghajtó Makó ellen diadalmaskodott 2-1-re, méghozzá úgy, hogy korán hátrányba került, de kemény munkával előbb egyenlített, majd a véghajrában a győztes gólt is sikerült megszereznie. Együttesünk már nem az első alkalommal fordított meg mérkőzést hátrányból, ami jól mutatja a csapat egységét, s mint azt vezetőedzőnk a gárda ma délutáni sajtótájékoztatóján elmondta, továbbra is ilyen egységesnek kell maradniuk ahhoz, hogy a jövőben is ott legyenek a mezőny élcsapatai között.

Ehhez a következő lépést szombaton este hat órától teheti meg a DPASE, mely hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látja vendégül a tizenharmadik helyezett Mórahalom együttesét. Ugyan papíron egyértelműen a mieink a mérkőzés esélyesei, Dobos Barna vezetőedző nem számít könnyű kilencven percre a hétvégi találkozón sem.
- Ezek a mérkőzések soha nem egyszerűek, igyekszem én is még jobban felkészíteni a csapatot, arról nem is beszélve, hogy igen veszélyes csapatnak tartom az eddigi eredményei alapján a Mórahalmot, s az elmúlt szezonban is nagyon nehezen tudtuk őket két vállra fektetni. Most is erre számítok, de bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, s a jelenlegi helyezésünk alapján csak ezzel lehetnénk elégedettek. Természetesen nagyon várjuk szurkolóinkat is a szombat esti találkozóra, remélhetőleg sokan kilátogatnak és buzdítják a csapatot, hiszen nagyon jó helyen állunk, innen mindent elérhetünk, s ehhez nagy szükség lenne drukkereink támogatására is.

Képek: DO-archív

A győzelemben reménykedve várja a szombati mérkőzést Farkas Viktor is, aki elmondta, hogy ismerik a Mórahalom erényeit, s hibáit is, azon lesznek, hogy mindenképpen itthon tartsák a három pontot. "Kicsit furcsa, hogy tavaly idegenben voltak kisebb holtpontjaink, idén, ha a pontokat nézzük, akkor ez a hazai meccseinkre jellemző, hiszen van már döntetlenünk és egy vereségünk is, most azonban nem hibázhatunk, a győzelmen kívül semmi más nem elfogadható" – fogalmazott a DPASE bekkje. Barna Zsolt szerint nagyon motivált a társaság, ráadásul a győzelmeket nem lehet megunni, ezért továbbra is azon dolgoznak keményen, hogy sikeresek legyenek.

A rovat további hírei: Sport

Így is jár a dicséret!

Így is jár a dicséret!

2018. szeptember 22. (szombat)

Nagyot küzdött, de végül négygólos, 28-24-es vereséget szenvedett a címvédő Győri Audi ETO KC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este.

Kezdő tornászok Trenka János kezei alatt

Kezdő tornászok Trenka János kezei alatt

2018. szeptember 22. (szombat)

A Dunaferr SE vezetőedzője Hunyady Dominikával közösen új korosztály, az első tagozatos általános iskolás lányok munkáját irányítja.

Nincs már hibátlan csapat a Campusban

Nincs már hibátlan csapat a Campusban

2018. szeptember 22. (szombat)

Negyedik mérkőzésén elveszítette első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokág Campus Osztályában a Gaszisportvideo együttese.

Több jó teljesítmény kell

Több jó teljesítmény kell

2018. szeptember 22. (szombat)

A bajnoki ezüstérmes Ferencváros után a címvédő győrieket látja vendégül ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Kovács Zsófia döntős a Világkupán

Kovács Zsófia döntős a Világkupán

2018. szeptember 21. (péntek)

A Szombathelyen zajló tornász Swietelsky Hun Challenge World Cup versenyen a Dunaferr SE versenyzője két szeren lépett porondra.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2018. szeptember 21. (péntek)

A második harmad elején már háromgólos hátrányban volt, s bár nagyot hajrázott, végül 3-2-es vereséget szenvedett a DAB jégkorong csapata a Fradi otthonában.

Már csak a bajnok hibátlan

Már csak a bajnok hibátlan

2018. szeptember 21. (péntek)

Elszenvedte idei első vereségét a Steelworkers gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának harmadik fordulójában.