Új éllovas a Campusban

spigott - 2017. október 14. 13:03

Hetedik meccsén ötödik sikerét aratva állt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának élére az Akrasz-Bau együttese.

Az Asztalos Gumiszervíz keddi veresége komoly esélyt kínált üldözőinek abban, hogy megelőzzék a tabellán a Campus Osztály eddigi első helyezettjét. Ezzel a lehetőséggel a Varázs Kép gárdája már élni is tudott, s a sorozat péntek esti mérkőzésein az Akrasz-Bau együttese is erre készült. A hetedik forduló előtt még a harmadik helyen álló csapatnak ehhez az Irapuatot kellett legyőznie, s ez nem is okozott gondot az Akrasz-Bau játékosainak, akik már az első félidőt követően 2-0-ra vezettek, s végül 5-2-es sikerrel vették át a vezetést a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának tabelláján.

Kép: DO-archív

A nap másik mérkőzésén B.T. Mirage és az eddigi sereghajtó Unió Taxi mérte össze egymással erejét, s mivel a kiélezett csata 2-2-es döntetlent hozott, így nemcsak az élen, hanem a tabella végén is változás történt, ugyanis a hetedik forduló után a Papa SE csúszott vissza a mezőny végére.

Eredmények

B.T. Mirage – Unió Taxi 2-2 (0-1)
Irapuato – Akrasz-Bau SE 2-5 (0-2)

A Campus Osztály állása a 7. forduló után: 1. Akrasz Bau SE 16 pont, 2. Varázs Kép 14 pont, 3. Asztalos Gumiszervíz 13 pont, 4. Gyalog Galopp 13 pont, 5. Széchenyi Pékség 10 pont, 6. Gazdagok és Szépek 9 pont, 7. Black & White 8 pont, 8. B.T Mirage 5 pont, 9. Irapuato 4 pont, 10. Unió Taxi 3 pont, 11. Papa SE 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.