Újabb két siker idegenben

2017. október 10. (kedd) 12:46 - spigott

A Dunaújváros PASE U17-es csapata simán, az U19-esek viszont nagy csatában nyerték hétvégi meccsüket a harmadosztályú bajnokság újabb fordulójában.

Idegenben, a Taksony SE otthonában folytatta szereplését hétvégén a Dunaújváros PASe U17-es és U19-es labdarúgó csapata a harmadosztályú bajnokságban. Fiataljaink esélyesként várták mindkét találkozót a középmezőnyben helyezkedő házigazdák ellen, s az U17-esek számára nem is okozott semmi gondot a három pont megszerzése. Lőrincz Emil tanítványai ugyanis már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert, ráadásul tetemes vezetésük tudatában sem engedtek ki, s a fordulás után újabb három gólt szerezve arattak 6-0-s sikert, így öt mérkőzést követően a negyedik helyről várják a folytatást úgy, hogy hátrányuk mindössze kettő pont az éllovas, de egy meccsel többet játszó Főnix-Gold csapata mögött.

Kép: DO-archív

Az eddigi összes meccsét győztes U19-esektől hasonló mérkőzés vártunk, ám fiataljainknak ezúttal nagyon meg kellett szenvednie a bajnoki pontokért. A forduló előtt nyolcadik taksonyiak ugyanis egyáltalán nem adták könnyen magukat sőt, már az első félidőben vezetést szereztek, melyet a szünetig sikerült is megőrizniük. A második felvonásban azonban egyenlített a DPASE, mely a mérkőzés hajrájában a győzelmet is kicsikarta Hamar Erik találatával, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a bajnoki táblázat második helyén.

Eredmények, gólszerzők

U17: Taksony SE – DPASE 0-6 (0-3)
Gólszerzőink: Palotai 2, Kovács B., Schnierer, Al-Sheraji, Mészáros

U19: Taksony SE – DPASE 1-2 (1-0)
Gólszerzőink: Nagy L., Hamar E.

A rovat további hírei: Sport

Duschek a tartalék kapus, Vas a kapitány

Duschek a tartalék kapus, Vas a kapitány

2018. április 21. (szombat)

Duschek Dávid lesz a magyar válogatott tartalék kapusa a vasárnap kezdődő budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon.

Fontos győzelem Debrecenben!

Fontos győzelem Debrecenben!

2018. április 20. (péntek)

Hullámzó teljesítményt nyújtott, de elhozta a két bajnoki pontot Debrecenből a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely a hajrában pontosabb volt ellenfelénél, s végül kétgólos, 24-22-es sikernek örülhetett.

A dobogó a cél a világbajnokságon

A dobogó a cél a világbajnokságon

2018. április 20. (péntek)

Az első három közé kerülés a cél a magyar jégkorong-válogatottnak a vasárnap kezdődő budapesti divízió I/A-s világbajnokságon - fogalmazta meg a hazai szövetség (MJSZ) elvárását az elnök Such György.

Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2018. április 20. (péntek)

Nem bírt egymással a harmadik helyen álló Dunaferr és a negyedik Dunabiztos Micro a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki fordulójában.

Minik bajnoksága a Dózsában

Minik bajnoksága a Dózsában

2018. április 20. (péntek)

Országos Mini Röplabda bajnokságot rendez szombaton a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskolában a DSE Röplabda Akadémia.

Debrecenbe látogat a Kohász!

Debrecenbe látogat a Kohász!

2018. április 19. (csütörtök)

Kijavítaná az Érd ellen elkövetett hibákat, s Debrecenből már két ponttal térne haza a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Újra nyílt a bajnokság

Újra nyílt a bajnokság

2018. április 19. (csütörtök)

Nem akar lemondani a bajnoki aranyról a Gazdagok és Szépek együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.