Újabb két siker idegenben

2017. október 10. (kedd) 12:46 - spigott

A Dunaújváros PASE U17-es csapata simán, az U19-esek viszont nagy csatában nyerték hétvégi meccsüket a harmadosztályú bajnokság újabb fordulójában.

Idegenben, a Taksony SE otthonában folytatta szereplését hétvégén a Dunaújváros PASe U17-es és U19-es labdarúgó csapata a harmadosztályú bajnokságban. Fiataljaink esélyesként várták mindkét találkozót a középmezőnyben helyezkedő házigazdák ellen, s az U17-esek számára nem is okozott semmi gondot a három pont megszerzése. Lőrincz Emil tanítványai ugyanis már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert, ráadásul tetemes vezetésük tudatában sem engedtek ki, s a fordulás után újabb három gólt szerezve arattak 6-0-s sikert, így öt mérkőzést követően a negyedik helyről várják a folytatást úgy, hogy hátrányuk mindössze kettő pont az éllovas, de egy meccsel többet játszó Főnix-Gold csapata mögött.

Kép: DO-archív

Az eddigi összes meccsét győztes U19-esektől hasonló mérkőzés vártunk, ám fiataljainknak ezúttal nagyon meg kellett szenvednie a bajnoki pontokért. A forduló előtt nyolcadik taksonyiak ugyanis egyáltalán nem adták könnyen magukat sőt, már az első félidőben vezetést szereztek, melyet a szünetig sikerült is megőrizniük. A második felvonásban azonban egyenlített a DPASE, mely a mérkőzés hajrájában a győzelmet is kicsikarta Hamar Erik találatával, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a bajnoki táblázat második helyén.

Eredmények, gólszerzők

U17: Taksony SE – DPASE 0-6 (0-3)
Gólszerzőink: Palotai 2, Kovács B., Schnierer, Al-Sheraji, Mészáros

U19: Taksony SE – DPASE 1-2 (1-0)
Gólszerzőink: Nagy L., Hamar E.

A rovat további hírei: Sport

Szegeden játszottak a szuperminik

Szegeden játszottak a szuperminik

2018. január 23. (kedd)

Jó tanulópénz volt a Dunaferr SE Röplabda Akadémia gyermekei számára a szegedi torna, melyen az ország legjobb akadémiái ellen játszottak.

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

2018. január 22. (hétfő)

Rendkívül elégedetten nyilatkoztak a péntektől vasárnapig megrendezett XVI. Carissa Kupáról a viadal szervezői, támogatói és főszereplői is.

Egy érem hazai pályán

Egy érem hazai pályán

2018. január 22. (hétfő)

Remek tornát rendezett a Gárdonyi iskola tornatermében a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya, mely egy érmes helyezésnek örülhetett az országos felnőtt ranglistaversenyen.

Szép siker Lesznóban!

Szép siker Lesznóban!

2018. január 22. (hétfő)

Továbbra is a bajnoki dobogót célozza meg a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely a közelmúltban Lengyelországban aratott 3-1-es sikert a Leszno gárdája ellen.

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

2018. január 21. (vasárnap)

A Karmacsi Auto - Mad Dogs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna, melyen kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtöttek össze a szervezők a Móra iskola számára. Galériával!

Kazahsztán ellen debütál az új kapitány

Kazahsztán ellen debütál az új kapitány

2018. január 21. (vasárnap)

A magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Georges Leekens március 23-án hazai pályán mutatkozik be, az ellenfél Kazahsztán együttese lesz.

Továbbjutás az Euroligában!

Továbbjutás az Euroligában!

2018. január 21. (vasárnap)

Kiütéses, 17-8-as győzelmet aratott a holland Utrecht ellen, így továbbjutott az Euroliga legjobb nyolc együttese közé a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata. Mihók Attila tanítványai három negyed alatt eldöntötték ma délelőtti meccsüket, így a hajrában még egy kis lazítás is belefért.