Öngyilkosság a sínek között

2017. október 9. (hétfő) 18:18 - doszerk

Vonat gázolt el egy férfit hétfő délután a pusztaszabolcsi pályaszakasz Dunaújváros és Rácalmás közötti szakaszán. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az idegenkezűség kizárható, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Rácalmás és Dunaújváros között gázolt el egy embert a Déli pályaudvarról Dunaújvárosig közlekedő vonat. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonalon 30-40 perces késésekre kellett számítani.

A hivatásos tűzoltók segítettek egy vonat utasainak, miután az a baleset miatt nem tud továbbhaladni. Az egység 22 embernek segített leszállni a Rácalmás és Dunaújváros közötti vonalon közlekedő szerelvényről, és bekísérte őket a pályaudvarra.

A rendőrség a helyszíni szemle végén hivatalos tájékoztatást ígért szerkesztőségünknek. Ezt meg is tették: Sipos Mónika a megyei rendőrfőkapitányság ügyeletes sajtószóvivője a DO-nak elmondta, hogy a helyszíni szemle során az idegenkezűség lehetőségét kizárták, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy öngyilkosság történt.

A rovat további hírei: Sziréna

Jogosítvány nélkül, részegen

Jogosítvány nélkül, részegen

2017. október 23. (hétfő)

Enying belterületén ellenőriztek a járőrök tegnap hajnalban egy segédmotor-kerékpárt és az azt vezető huszonhárom éves férfit. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a sofőrnek nincs is jogosítványa és a nála alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a helyi lakost további mintavételre előállították. Az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

Részeg sofőr, bevont jogsi

Részeg sofőr, bevont jogsi

2017. október 22. (vasárnap)

Sárbogárdon, a Köztársaság úton intézkedtek a járőrök tegnap hajnalban egy ötvenöt éves helyi lakossal szemben.

Téglával dobta meg a motorost

Téglával dobta meg a motorost

2017. október 20. (péntek)

Daruszentmiklósról, a Fő utcából érkezett bejelentés közlekedési balesetről a rendőrségre tegnap délután. Egy helyi férfi motorjával haladt az utcában, amikor egy nő egy kisebb méretű téglával megdobta. A tégla letörte a jármű visszapillantóját és a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított.

Baleset és útzár a 6-os úton

Baleset és útzár a 6-os úton

2017. október 20. (péntek)

Baleset történt a 6-os úton a Hankook és Rácalmás közötti szakaszon. Két autó karambolozott az egyik keresztben áll az úttesten a másik az út menti árokban. A főúton nagy a torlódás.

Baleset a Százlábú hídnál

Baleset a Százlábú hídnál

2017. október 19. (csütörtök)

Összeütközött két személyautó csütörtök éjjel Dunaújváros külvárosában, a Magyar út és a Táltos utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Aki látta a balesetet, jelentkezzen!

Aki látta a balesetet, jelentkezzen!

2017. október 19. (csütörtök)

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési balesettel összefüggésben.

Feszítővágóval kellett kiszabadítani a sofőrt

Feszítővágóval kellett kiszabadítani a sofőrt

2017. október 19. (csütörtök)

Két személygépkocsi karambolozott a Vasmű úton a Martinász szobor magasságában. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őt a mentőknek.