Öngyilkosság a sínek között

2017. október 9. (hétfő) 18:18 - doszerk

Vonat gázolt el egy férfit hétfő délután a pusztaszabolcsi pályaszakasz Dunaújváros és Rácalmás közötti szakaszán. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az idegenkezűség kizárható, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Rácalmás és Dunaújváros között gázolt el egy embert a Déli pályaudvarról Dunaújvárosig közlekedő vonat. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonalon 30-40 perces késésekre kellett számítani.

A hivatásos tűzoltók segítettek egy vonat utasainak, miután az a baleset miatt nem tud továbbhaladni. Az egység 22 embernek segített leszállni a Rácalmás és Dunaújváros közötti vonalon közlekedő szerelvényről, és bekísérte őket a pályaudvarra.

A rendőrség a helyszíni szemle végén hivatalos tájékoztatást ígért szerkesztőségünknek. Ezt meg is tették: Sipos Mónika a megyei rendőrfőkapitányság ügyeletes sajtószóvivője a DO-nak elmondta, hogy a helyszíni szemle során az idegenkezűség lehetőségét kizárták, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy öngyilkosság történt.

A rovat további hírei: Sziréna

Baseball ütővel verte ismerősét

Baseball ütővel verte ismerősét

2018. augusztus 14. (kedd)

Egy 42 éves férfi előzetes szóváltást követően kézzel többször arcon vágta, majd egy baseball ütővel megütötte ismerősét Ercsiben, aki ennek következtében megsérült. A nyomozást lezárták.

Útlezárások a Tour de Hongrie miatt

Útlezárások a Tour de Hongrie miatt

2018. augusztus 14. (kedd)

A kerékpárverseny ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani megyeszerte.

A kocsi rendszámával trükközött

A kocsi rendszámával trükközött

2018. augusztus 14. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt folytatott büntetőeljárást Sz. Károly ellen.

Kétezer helyszíni bírság egy hét alatt

Kétezer helyszíni bírság egy hét alatt

2018. augusztus 13. (hétfő)

Egy hét alatt több mint kétezer autóvezetőt bírságoltak meg a helyszínen a rendőrök országos sebességellenőrzési akciójuk keretében - írta a rendőrség hétfőn a honlapján.

Megverte és kirabolta

Megverte és kirabolta

2018. augusztus 13. (hétfő)

A Korányi Sándor utca és a Panoráma út kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget tegnap hajnalban, mivel egy férfit bántalmaztak és pénzt loptak el tőle. A járőrök nem sokkal később elfogták a két 20 éves helyi elkövetőt, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az árokban kötöttek ki

Az árokban kötöttek ki

2018. augusztus 13. (hétfő)

Két személygépkocsi karambolozott az Adony és Szabadegyháza közötti úton. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba csapódott. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók megkezdték a helyszínen a műszaki mentést, miközben a mentők az autókban utazókat vizsgálják. Az úton forgalomkorlátozásra kell számítani.

Négyszáz négyzetméteren égett a szemét

Négyszáz négyzetméteren égett a szemét

2018. augusztus 09. (csütörtök)

Mintegy négyszáz négyzetméternyi hulladék lángol az adonyi hulladéklerakó területén. A tűzesethez a dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását. Mint azt a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletesétől a DO megtudta személyi sérülés nem történt az eset során.