Öngyilkosság a sínek között

2017. október 9. (hétfő) 18:18 - doszerk

Vonat gázolt el egy férfit hétfő délután a pusztaszabolcsi pályaszakasz Dunaújváros és Rácalmás közötti szakaszán. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az idegenkezűség kizárható, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Rácalmás és Dunaújváros között gázolt el egy embert a Déli pályaudvarról Dunaújvárosig közlekedő vonat. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonalon 30-40 perces késésekre kellett számítani.

A hivatásos tűzoltók segítettek egy vonat utasainak, miután az a baleset miatt nem tud továbbhaladni. Az egység 22 embernek segített leszállni a Rácalmás és Dunaújváros közötti vonalon közlekedő szerelvényről, és bekísérte őket a pályaudvarra.

A rendőrség a helyszíni szemle végén hivatalos tájékoztatást ígért szerkesztőségünknek. Ezt meg is tették: Sipos Mónika a megyei rendőrfőkapitányság ügyeletes sajtószóvivője a DO-nak elmondta, hogy a helyszíni szemle során az idegenkezűség lehetőségét kizárták, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy öngyilkosság történt.

A rovat további hírei: Sziréna

Új tűzoltóautó Mezőfalván

Új tűzoltóautó Mezőfalván

2018. április 20. (péntek)

Egy felújított gépjárműfecskendő segíti a jövőben a mezőfalvi önkéntes tűzoltó egyesület munkáját. 

Őrizetben a fehérvári lövöldöző

Őrizetben a fehérvári lövöldöző

2018. április 20. (péntek)

A rendőrök kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint hétfő délután Székesfehérváron, egy Budai úti lakás ablakából leadott lövésekkel több embernek sérülést okozott - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság péntek reggel a rendőrség honlapján.

Munkatársát lopta meg

Munkatársát lopta meg

2018. április 19. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. József ellen. A férfi március 18-án egy rácalmási gyár üzemi területén egy munkatársa hátizsákjából ellopta annak pénztárcáját az összes benne lévő pénzzel és iratokkal. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozást a rendőrség munkatársai a napokban lezárták és vádemelési javaslattal éltek az illetékes ügyészségen.

Csalók járják a megyét

Csalók járják a megyét

2018. április 19. (csütörtök)

Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel, miután az elmúlt napokban erre utaló bejelentés érkezett ügyfélszolgálatukra.

Lövöldözés Székesfehérváron

Lövöldözés Székesfehérváron

2018. április 18. (szerda)

Többször is légpuskával lőtt a buszmegállóban várakozó emberekre egy ismeretlen tettes Székesfehérváron, ami miatt többen is kórházi ellátásra szorultak.

Őrizetbe vették Gyárfás Tamást

Őrizetbe vették Gyárfás Tamást

2018. április 18. (szerda)

Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedd este az MTI megkeresésére.

Megmondhatjuk hol mérjenek a rendőrök

Megmondhatjuk hol mérjenek a rendőrök

2018. április 17. (kedd)

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség május 14-én reggel 6 órától, a sebességmérő pontok helyszíneire az állampolgárok tehetnek javaslatot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a honlapján.