Öngyilkosság a sínek között

2017. október 9. (hétfő) 18:18 - doszerk

Vonat gázolt el egy férfit hétfő délután a pusztaszabolcsi pályaszakasz Dunaújváros és Rácalmás közötti szakaszán. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az idegenkezűség kizárható, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Rácalmás és Dunaújváros között gázolt el egy embert a Déli pályaudvarról Dunaújvárosig közlekedő vonat. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonalon 30-40 perces késésekre kellett számítani.

A hivatásos tűzoltók segítettek egy vonat utasainak, miután az a baleset miatt nem tud továbbhaladni. Az egység 22 embernek segített leszállni a Rácalmás és Dunaújváros közötti vonalon közlekedő szerelvényről, és bekísérte őket a pályaudvarra.

A rendőrség a helyszíni szemle végén hivatalos tájékoztatást ígért szerkesztőségünknek. Ezt meg is tették: Sipos Mónika a megyei rendőrfőkapitányság ügyeletes sajtószóvivője a DO-nak elmondta, hogy a helyszíni szemle során az idegenkezűség lehetőségét kizárták, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy öngyilkosság történt.

A rovat további hírei: Sziréna

Halálos balesetet okozott

Halálos balesetet okozott

2018. január 22. (hétfő)

A rendőrök halálos baleset okozása miatt javasoltak vádemelést J. Lena. A balesetben négy személy megsérült, közülük a benzinkút egyik alkalmazottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Baleset négy sérülttel

Baleset négy sérülttel

2018. január 22. (hétfő)

Közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök tegnap a 62-es számú főút, Dunaújváros és Perkáta közötti szakaszán.

Családi ház teteje gyulladt ki

Családi ház teteje gyulladt ki

2018. január 21. (vasárnap)

Tűz ütött ki egy lakóházban, Besnyőn, a Dózsa György utcában. Egy embert füstmérgezés gyanújával ápolnak.

Ölt a szén-monoxid

Ölt a szén-monoxid

2018. január 21. (vasárnap)

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Rokonait akarta felgyújtani

Rokonait akarta felgyújtani

2018. január 19. (péntek)

Előzetes letartóztatásban várta a büntetőeljárás befejezését az a férfi, aki hozzátartozóit akarta felgyújtani Polgárdiban.

Baleset a 6-os úton

Baleset a 6-os úton

2018. január 19. (péntek)

Egy gépjármű letért az úttestről Adony térségében. A helyszíni szemle ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

Vádemelés lehet az elfajult vita vége

Vádemelés lehet az elfajult vita vége

2018. január 18. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányág garázdaság gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást három iváncsai lakos ellen és esetükben vádemelési javaslattal élt a Dunaújvárosi Járási Ügyészségnél.