Kulcsszó: vonat

Halálra gázolt egy embert a vonat

Halálra gázolt egy embert a vonat

2018. december 29. (szombat)

Halálra gázolt egy embert egy vonat szombat délután a velencei vasútállomáson, a székesfehérvári vasútvonalon utazóknak 15-20 perces késésekre kell számítaniuk - közölte a katasztrófavédelem és a Mávinform.

Itt az új vasúti menetrend

Itt az új vasúti menetrend

2018. december 09. (vasárnap)

Az új vasúti menedrend vasárnap lép életbe, a MÁV-START 2018/2019-es menetrendje igazodik az utazási szokásokhoz, az utasforgalmi igényekhez - közölte a MÁV Zrt.

Csökkent a bliccelők száma

Csökkent a bliccelők száma

2018. november 28. (szerda)

Mérséklődik a vonatokon a nem fizető utasok száma: míg 2016-ban 45 ezer, 2017-ben 36 ezer, idén október végéig már csak 27 ezer menetjegy nélkül utazót szűrtek ki a jegyvizsgálatok során.

Halálos gázolás a síneken

Halálos gázolás a síneken

2018. november 27. (kedd)

Késnek a vonatok a Budapest-Pécs vasútvonalon, mert egy vonat elgázolt egy embert kedden délelőtt a Fejér megyei Szabadegyháza és Sárosd között - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Halálra gázolta a vonat

2018. október 27. (szombat)

Halálra gázolt a vonat egy embert Székesfehérvárnál, egy közúti átjáróban szombaton, kora délután, a baleset miatt az érintett vonalakon hosszabb menetidővel kell számolni - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Pestre vonatozók figyelmébe!

Pestre vonatozók figyelmébe!

2018. július 10. (kedd)

Szünetel a vonatközlekedés a budapesti Déli pályaudvaron, mert tolatás közben kisiklott egy motorvonat és megdöntötte a felsővezeték-tartó oszlopot - közölte a vasúttársaság kedden a honlapján. A MÁV közleménye szerint a felsővezeték ellenőrzéséig a vonatok Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek.

Halálos gázolás a síneken

Halálos gázolás a síneken

2018. július 04. (szerda)

Halálra gázolt egy gyalogost a vonat szerdán Gárdony és Ódinnyés között egy vasúti átjáróban, ezért a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon hosszabb menetidőre kell számítani.

Újabb vonatbaleset Szabadegyházán

Újabb vonatbaleset Szabadegyházán

2018. június 10. (vasárnap)

Személyvonattal ütközött egy gépkocsi vasárnap kora délután a Fejér megyei Szabadegyházán, a Széchenyi utcai vasúti átjáróban. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátták.

Vonat sodort el egy autót, ketten meghaltak

Vonat sodort el egy autót, ketten meghaltak

2018. május 01. (kedd)

Autó ütközött kedd délelőtt Szabadegyháza állomáson a Pécsre tartó Intercity oldalának, a balesetben az autó két utasa a helyszínen meghalt, a vonaton nem sérült meg senki - közölték a hatóságok.

Egyesített erővel

Egyesített erővel

2017. december 30. (szombat)

Összefog a Magyar Magánvasút és a Rail Cargo Hungaria, hogy a vasúti pálya felújítása ne okozzon gondot a teherforgalomban.

Halálra gázolta a vonat

Halálra gázolta a vonat

2017. október 19. (csütörtök)

Gárdonyban, a nyílt vasúti pályán halálra gázolt egy gyalogost egy menetrend szerint közlekedő személyvonat.

Bivalyokat gázolt a vonat

Bivalyokat gázolt a vonat

2017. október 16. (hétfő)

Elgázolt három bivalyt egy személyvonat hétfő reggel a Fejér megyei Sáregres külterületén. A balesethez a sárbogárdi hivatásos és a simontornyai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg, az elgázolt állatok közül egy elpusztult.

Öngyilkosság a sínek között

Öngyilkosság a sínek között

2017. október 09. (hétfő)

Vonat gázolt el egy férfit hétfő délután a pusztaszabolcsi pályaszakasz Dunaújváros és Rácalmás közötti szakaszán. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok vitték az utasokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az idegenkezűség kizárható, az esetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Teljesen felborul a vasúti menetrend

Teljesen felborul a vasúti menetrend

2017. augusztus 28. (hétfő)

Jelentős változásokra kell számítani a Budapest–Pusztaszabolcs elővárosi vonalon és a csatlakozó vonalakon utazóknak a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok szeptember elsején kezdődő pályafelújítása miatt.

Módosul a menetrend az ünnepek alatt

Módosul a menetrend az ünnepek alatt

2016. december 21. (szerda)

Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok karácsony és szilveszter idején, valamint a buszjáratok közlekedésében is változásra lehet számítani.