Bronzérem Seregélyesről

2017. november 20. (hétfő) 17:06 - spigott

Csomor-Németh Lili és Nagy Bence párosa a harmadik helyen végzett a Seregélyesen megrendezett Országos Ranglista Versenyen.

Seregélyesen, egy U15-ös Országos Ranglista Versenyen szerepelt hétvégén a Danubius KSE tollaslabda szakosztályának három tehetsége, Csomor-Németh Lili, Vagyóczki Dávid, valamint Nagy Bence is. A dunaújvárosi fiatalok közül Lili a korosztályban elsőévesként, míg Bence és Dávid U13-as játékosként vett részt a rangos megméretésen azért, hogy tapasztalatot szerezzenek az idősebbek mezőnyében is. Ugyan az egyéni versenyszámokban sikerült meccseket nyerni, s szépen is játszani, ez most nem ért főtáblát a fiataloknak.

Kép: Danubius KSE

A fiú párosok versenyszámában hiába játszhattak éremért a dunaújvárosiak, sajnos nem sikerült győztesen elhagyni a pályát, ugyanakkor a vegyespárosok küzdelmeiben már összejött az éremszerzés, mivel Csomor-Németh Lili és Nagy Bence a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A Danubius KSE tollaslabdázói a közeljövőben sem pihenhetnek, mivel az előttünk álló hétvégén Cegléden csapnak össze egymással a felnőtt versenyzők az Országos Senior Bajnokságon, ahol Dóber-Fülöp Anita, Varga Gabriella, Dóber Krisztián, Jakab János, Csomor Péter és Rostási Tibor képviseli a dunaújvárosi színeket.

A rovat további hírei: Sport

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.