Ennél több kell!

2017. november 14. (kedd) 16:03 - doszerk

Rossz felfogásban játszott, így nem volt esélye a győzelemre a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapatának a fővárosban megrendezett korosztályos bajnokin.

Az Újpest ellen léptek pályára hétvégén a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabdázói az Országos Junior Bajnokság küzdelmeiben. Boda Gábor együttese nem a legjobb előjelekkel várta az összecsapást, ugyanis két kezdője is hiányzott a találkozóról, ráadásul három cserejátékosa sem állt a csapat rendelkezésére sérülés, vagy betegség miatt.
Talán ezért is, de a mérkőzés eleje egyáltalán nem úgy alakult, ahogy az a gárda szakvezetője remélte, s mint azt elárulta, már a kezdő sípszótól úgy tűnt, hogy a pályára lépők nem is igazán hitték el, hogy ezt a mérkőzést megnyerhetik. Ez sajnos az eredmény alakulásán is meglátszódott, ugyanis az első negyedben közel harminc pontig jutott a házigazda úgy, hogy a mieink mindössze a felére voltak képesek (29-16).

Képek: DO-archív

A folytatásban ugyan sikerült rendezni a sorokat, ám hiába találtak magukra a Sárkányok, a második és harmadik negyedet is minimális különbséggel elveszítették, így a záró etapra már nem sok izgalom maradt (76-59). Az utolsó felvonásban ugyan sikerült feljebb zárkózni, ám igazán szorossá már nem tudták tenni fiataljaink a találkozót, melyet megérdemelten, 98-91-re nyertek a fővárosiak. Mint azt Boda Gábor a mérkőzés után elmondta, ezúttal egyáltalán nem volt elégedett játékosai hozzáállásával, s ahhoz, hogy a közeljövő mérkőzésein sikeresebbek legyenek, sokkal nagyobb lendülettel, szorosabb védekezéssel és a taktikai utasításokat betartva kell játszaniuk.

Újpest-MT C – Dunaújvárosi Sárkányok U18 98-91 (29-16, 24-22, 23-21, 22-32)

A rovat további hírei: Sport

Versenyben maradtunk a feljutásért

Versenyben maradtunk a feljutásért

2018. április 26. (csütörtök)

A házigazda magyar válogatott 3-2-re legyőzte a lengyel csapatot a budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság negyedik fordulójának csütörtöki mérkőzésén, így fontos lépést tett a bennmaradás felé, s még a feljutásra is maradt esélye.

Harmadik helyek az utánpótlásban

Harmadik helyek az utánpótlásban

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő csapata simán nyert, az ifik viszont döntetlent játszottak a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

2018. április 26. (csütörtök)

Felbontotta Kovács Anna szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, így a válogatott átlövő idő előtt távozik a bajnoki tabella negyedik helyén álló együttestől.

Újra nyertek az akadémisták

Újra nyertek az akadémisták

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosban megrendezett Országos Gyermek Bajnokság második körében mindkét mérkőzését megnyerte a DSE Röplabda Akadémia csapata.

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

2018. április 25. (szerda)

A házigazda magyar válogatott 4-1-re kikapott a szlovén együttest a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában, szerdán a Papp László Budapest Sportarénában, így távol került a feljutástól.

Előnyben az UVSE

Előnyben az UVSE

2018. április 25. (szerda)

Kihasználta a hazai pálya előnyét a női vízilabda bajnoki döntő első felvonásán a címvédő UVSE, mely 7-5-re nyert az emberelőnyeivel rosszul gazdálkodó DUE-Maarsk Graphics csapata ellen.

Átrobogott a Kohászon a Fradi

Átrobogott a Kohászon a Fradi

2018. április 25. (szerda)

Támadásban és védekezésben is gyengén teljesített, így nagyon sima vereséget szenvedett a Ferencváros elleni mérkőzésen a DKKA női kézilabda csapata. A fővárosiak már a 7. percben hat góllal vezettek, végig irányították a játékot, s végül 35-25-re győzték le kézilabdázóinkat a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.