Ennél több kell!

2017. november 14. (kedd) 16:03 - doszerk

Rossz felfogásban játszott, így nem volt esélye a győzelemre a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapatának a fővárosban megrendezett korosztályos bajnokin.

Az Újpest ellen léptek pályára hétvégén a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabdázói az Országos Junior Bajnokság küzdelmeiben. Boda Gábor együttese nem a legjobb előjelekkel várta az összecsapást, ugyanis két kezdője is hiányzott a találkozóról, ráadásul három cserejátékosa sem állt a csapat rendelkezésére sérülés, vagy betegség miatt.
Talán ezért is, de a mérkőzés eleje egyáltalán nem úgy alakult, ahogy az a gárda szakvezetője remélte, s mint azt elárulta, már a kezdő sípszótól úgy tűnt, hogy a pályára lépők nem is igazán hitték el, hogy ezt a mérkőzést megnyerhetik. Ez sajnos az eredmény alakulásán is meglátszódott, ugyanis az első negyedben közel harminc pontig jutott a házigazda úgy, hogy a mieink mindössze a felére voltak képesek (29-16).

Képek: DO-archív

A folytatásban ugyan sikerült rendezni a sorokat, ám hiába találtak magukra a Sárkányok, a második és harmadik negyedet is minimális különbséggel elveszítették, így a záró etapra már nem sok izgalom maradt (76-59). Az utolsó felvonásban ugyan sikerült feljebb zárkózni, ám igazán szorossá már nem tudták tenni fiataljaink a találkozót, melyet megérdemelten, 98-91-re nyertek a fővárosiak. Mint azt Boda Gábor a mérkőzés után elmondta, ezúttal egyáltalán nem volt elégedett játékosai hozzáállásával, s ahhoz, hogy a közeljövő mérkőzésein sikeresebbek legyenek, sokkal nagyobb lendülettel, szorosabb védekezéssel és a taktikai utasításokat betartva kell játszaniuk.

Újpest-MT C – Dunaújvárosi Sárkányok U18 98-91 (29-16, 24-22, 23-21, 22-32)

A rovat további hírei: Sport

Összeszokott párosok versenyeztek

Összeszokott párosok versenyeztek

2018. november 18. (vasárnap)

Rengetegen jelentkeztek az év utolsó dunaújvárosi rendezésű darts versenyére, ami ezúttal egy páros bajnokság volt, a végén hazai győztesekkel.

Mester a mesterek között!

Mester a mesterek között!

2018. november 18. (vasárnap)

Az egyéniben három arany- és egy ezüstérmet, míg Dunaferr csapatával ezüstérmet szerző Kovács Zsófia lett a tornászok mesterfokú országos bajnokságának legeredményesebb női tornásza.

Győzelemmel búcsúzott a Kohász

Győzelemmel búcsúzott a Kohász

2018. november 18. (vasárnap)

Az elvárt összejött, a bravúr azonban nem, mert hiába aratott 23-22-es győzelmet Spanyolországban a DKKA női kézilabda csapata, a Super Amara Bera Bera jutott tovább az EHF Kupa csoportkörébe.

Botlott az éllovas

Botlott az éllovas

2018. november 18. (vasárnap)

Nem tudott meglépni üldözőitől a listavezető Akrasz-Bau együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Megszakadt a rossz sorozat

Megszakadt a rossz sorozat

2018. november 17. (szombat)

Hat nyeretlenül megvívott mérkőzés után örülhetett végre három pontnak a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-ban.

Aranyérem egyéniben is!

Aranyérem egyéniben is!

2018. november 17. (szombat)

Kovács Zsófia a Győrben zajló tornászok mesterfokú országos bajnokságának egyéni döntőjében felemáskorláton nyert aranyérmet.

Kupa után, kupa előtt

Kupa után, kupa előtt

2018. november 17. (szombat)

Nyolcgólos hátrányból várja a spanyol bajnok Super Amara Bera Bera elleni vasárnapi EHF Kupa visszavágót a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.