Ennél több kell!

2017. november 14. (kedd) 16:03 - doszerk

Rossz felfogásban játszott, így nem volt esélye a győzelemre a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapatának a fővárosban megrendezett korosztályos bajnokin.

Az Újpest ellen léptek pályára hétvégén a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabdázói az Országos Junior Bajnokság küzdelmeiben. Boda Gábor együttese nem a legjobb előjelekkel várta az összecsapást, ugyanis két kezdője is hiányzott a találkozóról, ráadásul három cserejátékosa sem állt a csapat rendelkezésére sérülés, vagy betegség miatt.
Talán ezért is, de a mérkőzés eleje egyáltalán nem úgy alakult, ahogy az a gárda szakvezetője remélte, s mint azt elárulta, már a kezdő sípszótól úgy tűnt, hogy a pályára lépők nem is igazán hitték el, hogy ezt a mérkőzést megnyerhetik. Ez sajnos az eredmény alakulásán is meglátszódott, ugyanis az első negyedben közel harminc pontig jutott a házigazda úgy, hogy a mieink mindössze a felére voltak képesek (29-16).

Képek: DO-archív

A folytatásban ugyan sikerült rendezni a sorokat, ám hiába találtak magukra a Sárkányok, a második és harmadik negyedet is minimális különbséggel elveszítették, így a záró etapra már nem sok izgalom maradt (76-59). Az utolsó felvonásban ugyan sikerült feljebb zárkózni, ám igazán szorossá már nem tudták tenni fiataljaink a találkozót, melyet megérdemelten, 98-91-re nyertek a fővárosiak. Mint azt Boda Gábor a mérkőzés után elmondta, ezúttal egyáltalán nem volt elégedett játékosai hozzáállásával, s ahhoz, hogy a közeljövő mérkőzésein sikeresebbek legyenek, sokkal nagyobb lendülettel, szorosabb védekezéssel és a taktikai utasításokat betartva kell játszaniuk.

Újpest-MT C – Dunaújvárosi Sárkányok U18 98-91 (29-16, 24-22, 23-21, 22-32)

A rovat további hírei: Sport

Ezüstérem hazai pályán

Ezüstérem hazai pályán

2018. január 23. (kedd)

Az U11-esek mezőnyében a második, míg az U12-eseknél a negyedik helyen fejezte be a hazai rendezésű Téli Kupa küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Óriási harc az első helyért

Óriási harc az első helyért

2018. január 23. (kedd)

A Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hetedik fordulójának nyitómérkőzésein sem fukarkodtak a gólokkal a sorozatban résztvevő együttesek.

Szegeden játszottak a szuperminik

Szegeden játszottak a szuperminik

2018. január 23. (kedd)

Jó tanulópénz volt a Dunaferr SE Röplabda Akadémia gyermekei számára a szegedi torna, melyen az ország legjobb akadémiái ellen játszottak.

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

2018. január 22. (hétfő)

Rendkívül elégedetten nyilatkoztak a péntektől vasárnapig megrendezett XVI. Carissa Kupáról a viadal szervezői, támogatói és főszereplői is.

Egy érem hazai pályán

Egy érem hazai pályán

2018. január 22. (hétfő)

Remek tornát rendezett a Gárdonyi iskola tornatermében a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya, mely egy érmes helyezésnek örülhetett az országos felnőtt ranglistaversenyen.

Szép siker Lesznóban!

Szép siker Lesznóban!

2018. január 22. (hétfő)

Továbbra is a bajnoki dobogót célozza meg a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely a közelmúltban Lengyelországban aratott 3-1-es sikert a Leszno gárdája ellen.

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

2018. január 21. (vasárnap)

A Karmacsi Auto - Mad Dogs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna, melyen kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtöttek össze a szervezők a Móra iskola számára. Galériával!