Ennél több kell!

2017. november 14. (kedd) 16:03 - doszerk

Rossz felfogásban játszott, így nem volt esélye a győzelemre a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapatának a fővárosban megrendezett korosztályos bajnokin.

Az Újpest ellen léptek pályára hétvégén a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabdázói az Országos Junior Bajnokság küzdelmeiben. Boda Gábor együttese nem a legjobb előjelekkel várta az összecsapást, ugyanis két kezdője is hiányzott a találkozóról, ráadásul három cserejátékosa sem állt a csapat rendelkezésére sérülés, vagy betegség miatt.
Talán ezért is, de a mérkőzés eleje egyáltalán nem úgy alakult, ahogy az a gárda szakvezetője remélte, s mint azt elárulta, már a kezdő sípszótól úgy tűnt, hogy a pályára lépők nem is igazán hitték el, hogy ezt a mérkőzést megnyerhetik. Ez sajnos az eredmény alakulásán is meglátszódott, ugyanis az első negyedben közel harminc pontig jutott a házigazda úgy, hogy a mieink mindössze a felére voltak képesek (29-16).

Képek: DO-archív

A folytatásban ugyan sikerült rendezni a sorokat, ám hiába találtak magukra a Sárkányok, a második és harmadik negyedet is minimális különbséggel elveszítették, így a záró etapra már nem sok izgalom maradt (76-59). Az utolsó felvonásban ugyan sikerült feljebb zárkózni, ám igazán szorossá már nem tudták tenni fiataljaink a találkozót, melyet megérdemelten, 98-91-re nyertek a fővárosiak. Mint azt Boda Gábor a mérkőzés után elmondta, ezúttal egyáltalán nem volt elégedett játékosai hozzáállásával, s ahhoz, hogy a közeljövő mérkőzésein sikeresebbek legyenek, sokkal nagyobb lendülettel, szorosabb védekezéssel és a taktikai utasításokat betartva kell játszaniuk.

Újpest-MT C – Dunaújvárosi Sárkányok U18 98-91 (29-16, 24-22, 23-21, 22-32)

A rovat további hírei: Sport

Fontos siker a megyei rangadón

Fontos siker a megyei rangadón

2017. november 20. (hétfő)

Duschek Dávid védéseinek, valamint a második harmadban szerzett két góljának köszönhetően idegenben győzte le a Fehérvári Titánokat a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kiszenvedte a győzelmet a Dunaferr!

Kiszenvedte a győzelmet a Dunaferr!

2017. november 20. (hétfő)

A mérkőzés nagy részében jól játszó DUE Renalpin FC a hajrában csupán kiváló védekezésének köszönhetően tartotta itthon a pontokat a Nyírgyulaj elleni bajnokin. A vége azonban 4-3-as dunaújvárosi győzelem, mellyel együttesünk továbbra is tartja harmadik helyét a tabellán.

Bronzérem Seregélyesről

Bronzérem Seregélyesről

2017. november 20. (hétfő)

Csomor-Németh Lili és Nagy Bence párosa a harmadik helyen végzett a Seregélyesen megrendezett Országos Ranglista Versenyen.

A BVSC ellen a döntőért!

A BVSC ellen a döntőért!

2017. november 20. (hétfő)

A BVSC csapata lesz a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdázóinak ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében.

Megyei rangadó vár az Acélbikákra

Megyei rangadó vár az Acélbikákra

2017. november 20. (hétfő)

Idegenben, a Fehérvári Titánok elleni összecsapáson korcsolyázik jégre ma este nyolc órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Újra pályán a Dunaferr!

Újra pályán a Dunaferr!

2017. november 20. (hétfő)

A Nyírgyulaj elleni hazai összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Négy dunaújvárosi a Világliga-keretben

Négy dunaújvárosi a Világliga-keretben

2017. november 19. (vasárnap)

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapatának négy játékosa is bekerült a magyar válogatott Világliga-keretébe.